Ταξιδέψτε από Μυτιλήνη προς Αθηνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Μυτιλήνη προς Αθηνα με τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

5 επιλογές για να πάτε από Μυτιλήνη προς Αθηνα σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μυτιλήνη
Αθηνα
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μυτιλήνη
Χίος
Αθηνα
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Μυτιλήνη
Μύκονος
Αθηνα
/
 • Αποκτήστε τιμές
4
Μυτιλήνη
Τήνος
Αθηνα
 • Αποκτήστε τιμές
5
Μυτιλήνη
Θεσσαλονίκη
Αθηνα
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μυτιλήνη Αθηνα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο, τρένο
απόσταση277 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μυτιλήνη προς Αθηνα;

Προσφέρουμε 5 διαδρομές μέσα τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μυτιλήνη Αθηνα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, πορθμείο, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μυτιλήνη Αθηνακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Μυτιλήνη και Αθηνα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μυτιλήνη Αθηνα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E1, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E6, Αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International, Σταθμό Athens / Αθήνα, Σταθμό SKA (Rail center of Acharnes), ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Αθηνα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μυτιλήνη Αθηνα

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Μυτιλήνη προς το Αθηνα πορθμείο

Ιστιοπλοΐα στο πλοίο Αθηνα από Μυτιλήνη είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτάσετε Αθηνα και να ανακαλύψετε την πόλη και τα περίχωρά της. Πράγματι, ο στόλος του Hellenic Seaways φέρνει άνεση και αίσθηση ελευθερίας στον ταξιδιώτη, με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να βρείτε με τους άλλους τρόπους μεταφοράς (τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο). Το Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές από διαφορετικές εταιρείες για να σας βοηθήσει να φτάσετε στο χαμηλότερο σημείο Μυτιλήνη Αθηνα τιμές των πλοίων.

Γιατί να ταξιδέψετε με πλοίο από Μυτιλήνη προς το Αθηνα;

 • Είναι πολύ πιο χαλαρωτικό από ό, τι με το αυτοκίνητο. Φτάνεις Αθηνα αδειάσει από κάθε στρες και εντελώς χαλαρή.
 • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πόσες αποσκευές έχετε. Κατά τη διέλευση από Μυτιλήνη προς το Αθηνα, αφού όλες οι τσάντες σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται επιπλέον χρέωση.
 • Δεν υπάρχει άλλο άλλο ευχάριστο μέσο μεταφοράς από το πλοίο για να ταξιδέψετε μαζί με τα παιδιά σας Μυτιλήνη και Αθηνα στην οικογένεια.

Ποια είναι τα Μυτιλήνη Αθηνα εταιρείες πορθμείων;

Υπάρχει μια εταιρεία πορθμείων που συνδέει Μυτιλήνη προς το Αθηνα: όλα τα κόμιστρα Hellenic Seaways εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Hellenic Seaways Μυτιλήνη Αθηνα

Μυτιλήνη τερματικά πορθμείων

Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι Μυτιλήνηκαλά εκ των προτέρων. Ελέγξτε αυτή τη φορά με την εταιρεία Hellenic Seaways. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Στο Μυτιλήνη, παρουσιάστε τα έγγραφά σας ταυτότητας (διαβατήριο) και τον αριθμό αρχείου της κράτησης στους μετρητές Hellenic Seaways. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
 • Mytilene

Αθηνα τερματικά πορθμείων

 • Athens Piraeus E1
 • Athens Piraeus E6

Φτηνές πτήσεις από Μυτιλήνη προς το Αθηνα

Για να σας βοηθήσει να βρείτε φτηνότερες πτήσεις για να πετάξετε Αθηνα, θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές:

 • Μην περιμένετε την ημέρα πριν από το ταξίδι σας για να κάνετε κράτηση Μυτιλήνη Αθηνα πτήση καθώς οι τιμές θα πρέπει να είναι πολύ υψηλές. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες στην αεροπορική βιομηχανία: ταξιδιώτες αναψυχής που επιθυμούν να πληρώσουν νωρίτερα το βιβλίο. επαγγελματικά ταξίδια είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα, αλλά το βιβλίο αργά.
 • Αποφύγετε τα Σαββατοκύριακα για να πετάξετε Αθηνα και να είστε ευέλικτοι. Οι τιμές αλλάζουν συνεχώς και είναι διαφορετικές μία ημέρα στην επόμενη. Έχοντας κάποια ευελιξία θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Μυτιλήνη προς το Αθηνα ;

Η Aegean Airlines, Olympic Air και Volotea είναι οι 3 αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν την αεροπορική διαδρομή Μυτιλήνη Αθηνα σε απευθείας πτήση.
Aegean Airlines Μυτιλήνη ΑθηναOlympic Air Μυτιλήνη ΑθηναVolotea Μυτιλήνη Αθηνα

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Μυτιλήνη

 • MJT Mytilene

Αεροδρόμιο προορισμού στο Αθηνα

 • ATH Eleftherios Venizelos International

τρένο Μυτιλήνη προς το Αθηνα

Είναι Μυτιλήνη συνδεδεμένος με Αθηνα με απευθείας τρένο;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Μυτιλήνη προς το Αθηνα χωρίς να γίνουν αλλαγές.

Μυτιλήνη Αθηνα εταιρείες τρένων

Υπάρχει μόνο μία εταιρεία σιδηροδρόμων για αυτό το ταξίδι: TrainOSE.
TrainOSE Μυτιλήνη Αθηνα

Σιδηροδρομικοί σταθμοί σε Αθηνα

 • Athens / Αθήνα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μυτιλήνη προς Αθηνα;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Mytilene και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Aegean Speed Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Μύκονος και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Mykonos και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 0.6 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Blue Star Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Mykonos και του Αθηνα (Athens Piraeus E1 σε 9.1 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μύκονος και Αθηνα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Mykonos και Athens Piraeus E1 αντιστοίχως 0.6 km και 9.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το TrainOSE προσφέρει μια γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθηνα τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Thessaloniki / Θεσσαλονίκη (4.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Athens / Αθήνα κατά την άφιξη (1.5 km από το κέντρο)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Makedonia SKG βρίσκεται σε 12 km από το κέντρο της πόλης του Θεσσαλονίκη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Olympic Air εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Mytilene MJT (βρίσκεται στα 6.5 km από το κέντρο του Μυτιλήνη, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Volotea εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Mytilene MJT βρίσκεται σε 6.5 km από το κέντρο της πόλης του Μυτιλήνη προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Aegean Airlines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Mytilene MJT (βρίσκεται στα 6.5 km από το κέντρο του Μυτιλήνη, Ελλάδα) έως Αθηνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)