Προτεινόμενη διαδρομή
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αθηνα με αεροπορικά, πλοίο
Αθηνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χίος
Χίος
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μύκονος
Μύκονος
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μυτιλήνη στο Αθηνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μυτιλήνη από το Αθηνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μυτιλήνη στο Αθηνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη και Αθηνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train, Volotea, Aegean Airlines, Olympic Air ή Aegean Speed Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη και Αθηνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μυτιλήνη - Αθηνα.

Για το ταξίδι σας από το Μυτιλήνη στο Αθηνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μυτιλήνη Αθηνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μυτιλήνη - Αθηνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μυτιλήνη Αθηνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μυτιλήνη με το Αθηνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αθηνα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μυτιλήνη στο Αθηνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μυτιλήνη Αθηνα

Πόλη αναχώρησης
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Πόλη προορισμού
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
277 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και πλοίο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μυτιλήνη Αθηνα
Αναζήτηση διαμονής στο Αθηνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μυτιλήνη στο Αθηνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μυτιλήνη στο Αθηνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μυτιλήνη και Αθηνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train, Volotea, Aegean Airlines, Olympic Air ή Aegean Speed Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μυτιλήνη και Αθηνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μυτιλήνη και Αθηνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μυτιλήνη προς το Αθηνα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μυτιλήνη προς το Αθηνα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μυτιλήνη και Αθηνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 277 km μεταξύ Μυτιλήνη και Αθηνα.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μυτιλήνη προς το Αθηνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μυτιλήνη Αθηνα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Αθηνα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μυτιλήνη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μυτιλήνη στο Αθηνα;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μυτιλήνη προς το Αθηνα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Μυτιλήνη και Αθηνα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μυτιλήνη ή του Αθηνα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μυτιλήνη - Αθηνα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μυτιλήνη-Αθηνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μυτιλήνη; Πού θα φτάσω στο Αθηνα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μυτιλήνη

Mytilene
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Αθηνα

Athens / Αθήνα
Χάρτης
SKA (Rail center of Acharnes)
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Αθηνα

Eleftherios Venizelos International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μυτιλήνη Αθηνα
Αναζήτηση διαμονής στο Αθηνα

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Μυτιλήνη και Αθηνα

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Μυτιλήνη στο Αθηνα και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Μυτιλήνη στο Αθηνα.

  • 1. Συγκρίνετε τους τρόπους μεταφοράς
    Μπορεί να είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας από το Μυτιλήνη στο Αθηνα. Ενώ η πτήση ή το τρένο μπορεί να φαίνεται η πιο γρήγορη επιλογή για να φτάσετε στο Αθηνα, ο συνδυασμός αυτοκινήτων ή το λεωφορείο μπορεί συχνά να είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Εξετάστε επίσης τη διάρκεια του ταξιδιού και τη διαδρομή για να βρείτε την πιο οικονομική λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
  • 2. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Μυτιλήνη και Αθηνα με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Αθηνα.
  • 3. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Μυτιλήνη-Αθηνα είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Αθηνα σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.

Τρένα Μυτιλήνη Αθηνα

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μυτιλήνη προς το Αθηνα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μυτιλήνη προς το Αθηνα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μυτιλήνη προς το Αθηνα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μυτιλήνη στο Αθηνα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Αθηνα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μυτιλήνη στο Αθηνα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μυτιλήνη και Αθηνα.

Τα τρένα μεταξύ Μυτιλήνη και Αθηνα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Μυτιλήνη προς Αθηνα

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μυτιλήνη Αθηνα

Πτήσεις Μυτιλήνη Αθηνα

Αεροπορικές εταιρείες Μυτιλήνη Αθηνα

Volotea
Volotea
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Μυτιλήνη Αθηνα
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης