Ταξιδέψτε από Μπέργκαμο προς Φλωρεντία

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπέργκαμο προς Φλωρεντία με τρένο, λεωφορείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Μπέργκαμο προς Φλωρεντία σε τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπέργκαμο
Φλωρεντία
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μπέργκαμο
Brescia
Φλωρεντία
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Μπέργκαμο
Μιλάνο
Φλωρεντία
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπέργκαμο Φλωρεντία

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση248 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Μπέργκαμο προς το Φλωρεντία ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Μπέργκαμο προς το Φλωρεντία και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέργκαμο Φλωρεντία; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling και τρένα για να φτάσετε στο Φλωρεντία. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Φλωρεντία και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, λεωφορεία και carpooling του Trenord, Trenitalia, Blablacar, Autostradale, Italo (NTV) ή FlixBus για να φτάσει Φλωρεντία.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπέργκαμο Φλωρεντία

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Carpool από Μπέργκαμο προς το Φλωρεντία

Το Carpooling διαφέρει από τα άλλα μεταφορικά μέσα λόγω ενός αόριστου χρονοδιαγράμματος. Έτσι, έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε Μπέργκαμο-Φλωρεντία βόλτες πέντε ημέρες πριν από την ημερομηνία ταξιδιού σας από τρεις μήνες. Αυτό είναι περισσότερο μια λύση lastminute για να πάει Φλωρεντία.

Η επιβράβευση είναι ένας νέος τρόπος ταξιδιού που επιτρέπει στους ανθρώπους να μοιράζονται Μπέργκαμο-Φλωρεντία ταξίδια με άλλους. Αυτό έχει πολύ θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, καθώς βελτιστοποιεί την ικανότητα του αυτοκινήτου και επιτρέπει επίσης την εξοικονόμηση χρημάτων.

Μπέργκαμο προς το Φλωρεντία λεωφορείο

Ψάχνετε για ένα λεωφορείο από Μπέργκαμο προς το Φλωρεντία; Υπάρχει πράγματι μια απευθείας γραμμή λεωφορείων που λειτουργεί αυτή τη διαδρομή.

Ποιες εταιρείες πούλμαν να ταξιδεύουν μεταξύ Μπέργκαμο και Φλωρεντία;

Μόνο η εταιρεία πούλμαν FlixBus λειτουργεί απευθείας γραμμή Μπέργκαμο Φλωρεντία.

FlixBus Μπέργκαμο Φλωρεντία

Μπορεί να αναρωτιέστε αν αξίζει να ταξιδεύετε με λεωφορείο μεταξύ Μπέργκαμο και Φλωρεντία και ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτού του τρόπου μεταφοράς. Εδώ είναι μερικοί λόγοι που μπορεί να σας ενθαρρύνουν να πάρετε το λεωφορείο Φλωρεντία.

 • Σχεδόν όλα τα πούλμαν είναι εξοπλισμένα με μια σύνδεση WiFi, η οποία είναι πολύ ευπρόσδεκτη για να ταξιδέψει 248 km του ταξιδιού.
 • Πολύ χαμηλές τιμές! Στο Μπέργκαμο Φλωρεντία οι ναύλοι μεταφορέων είναι συχνά ασυναγώνιστοι σε σύγκριση με τους άλλους τρόπους μεταφοράς: τη μεταφορά αυτοκινήτων ή την αμαξοστοιχία.
 • Ο στόλος των προπονητών FlixBus είναι νέος και ως εκ τούτου πιο πράσινος από ό, τι το carpooling. Δεδομένου ότι το Μπέργκαμο Φλωρεντία ο δρόμος έχει ήδη κατασκευαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα λεωφορεία δεν απαιτούν πρόσθετη υποδομή που να στρεβλώνει το τοπίο.

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης στο Μπέργκαμο

Θα πρέπει να φτάσετε στο δικό σας Μπέργκαμο σταματήστε μεταξύ 15 λεπτών και 30 λεπτών, ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, πριν από την ώρα αναχώρησης που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Για να αποφύγετε το λάθος λεωφορείο, ελέγξτε μπροστά όπου ο προορισμός 'Φλωρεντία'θα πρέπει να εμφανίζεται. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικυρώσετε το εισιτήριό σας με τον οδηγό της FlixBus, να καταθέσετε τις αποσκευές σας στον κορμό και να βρείτε το κάθισμά σας.

 • Bergamo Autostazione
 • Bergamo (BGY airport)

Άφιξη σταθμών λεωφορείων στο Φλωρεντία

Μόλις φτάσει το λεωφορείο Φλωρεντία, ελέγξτε και συλλέξτε τα πράγματά σας ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα.

 • Florence

τρένο Μπέργκαμο προς το Φλωρεντία

Υπάρχει άμεση αμαξοστοιχία Φλωρεντία από Μπέργκαμο;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Μπέργκαμο προς το Φλωρεντία χωρίς να γίνουν αλλαγές.

τρένο υπεραστικών μεταφορών Μπέργκαμο Φλωρεντία

Τα υπεραστικά τρένα εξυπηρετούν τις σημαντικότερες πόλεις κατά μήκος της πόλης Μπέργκαμο-Φλωρεντία διαδρομή με βελτιωμένη διάρκεια ταξιδιού σε σύγκριση με τις περιφερειακές αμαξοστοιχίες.

τρένο υψηλής ταχύτητας Μπέργκαμο Φλωρεντία

Αυτά είναι τρένα που λειτουργούν με πολύ υψηλή ταχύτητα και εξυπηρετούν μόνο μερικές πόλεις συμπεριλαμβανομένων Μπέργκαμο και Φλωρεντία. Συχνά λειτουργούν σε ειδικά κομμάτια.

Σιδηροδρομικοί σταθμοί από Μπέργκαμο

 • Bergamo

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Φλωρεντία

 • Firenze Santa Maria Novella
 • Firenze Campo di Marte

Μπέργκαμο Φλωρεντία σιδηροδρομικές εταιρείες

Υπάρχουν 3 αερομεταφορείς που πραγματοποιούν σιδηροδρομικές μεταφορές μεταξύ Μπέργκαμο και Φλωρεντία: Trenord, Italo (NTV) και Trenitalia.
Trenord Μπέργκαμο ΦλωρεντίαItalo (NTV) Μπέργκαμο ΦλωρεντίαTrenitalia Μπέργκαμο Φλωρεντία

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)