Ταξιδέψτε από Μπέργκαμο προς Ρόδος

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπέργκαμο προς Ρόδος με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

5 επιλογές για να πάτε από Μπέργκαμο προς Ρόδος σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπέργκαμο
Ρόδος
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μπέργκαμο
Μιλάνο
Ρόδος
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Μπέργκαμο
Κως
Ρόδος
 • Αποκτήστε τιμές
4
Μπέργκαμο
Βενετία
Ρόδος
/
 • Αποκτήστε τιμές
5
Μπέργκαμο
Αθηνα
Ρόδος
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπέργκαμο Ρόδος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση1858 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπέργκαμο προς Ρόδος;

Προσφέρουμε 5 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μπέργκαμο Ρόδος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μπέργκαμο Ρόδοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Μπέργκαμο και Ρόδος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μπέργκαμο Ρόδος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Diagoras, Ναυτικό Σταθμό Rhodes, Αεροδρόμιο Orio Al Serio, Σταθμό λεωφορείων Bergamo Autostazione, Σταθμό λεωφορείων Bergamo (BGY airport), ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ρόδος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπέργκαμο Ρόδος

Για το ταξίδι του Μπέργκαμο (Λομβαρδία, Ιταλία) έως Ρόδος (Δωδεκάνησα, Ελλάδα) με απόσταση 1858 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Μπέργκαμο > Ρόδος θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Μπέργκαμο και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Orio Al Serio BGY 3.8 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρόδος (αεροδρόμιο του Diagoras, Κωδικός IATA: RHO) που εκμεταλλεύεται η Meridiana.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Μπέργκαμο προς Ρόδος χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Μπέργκαμο-Μιλάνο και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Regionale της Trenord προς Μιλάνο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bergamo προς Μπέργκαμο. Η άφιξη στο Μιλάνο θα είναι στο σταθμό του Milano Centrale (2.8 km από το κέντρο).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Μπέργκαμο Ρόδος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Αθηνα-Ρόδος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Athens Piraeus E3 στις 7.8 km από Αθηναπλοίου της Aigaion Pelagos. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουRhodes σε 0.5 km από Ρόδος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΑθηνα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Μπέργκαμο Ρόδος μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Μπέργκαμο-Βενετία.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπέργκαμο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Venice (Airport VCE) (8.2 km από Βενετία, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bergamo Autostazione (στις 0.6 km από Μπέργκαμο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Βενετία.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Μπέργκαμο-Βενετία μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)