Ταξιδέψτε από Μπέργκαμο προς Πίζα

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπέργκαμο προς Πίζα με τρένο, λεωφορείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Μπέργκαμο προς Πίζα σε τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπέργκαμο
Πίζα
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Μπέργκαμο
Μιλάνο
Πίζα
/
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Μπέργκαμο
Φλωρεντία
Πίζα
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπέργκαμο Πίζα

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση227 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπέργκαμο προς Πίζα;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μπέργκαμο Πίζα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μπέργκαμο Πίζακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μπέργκαμο και Πίζα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μπέργκαμο Πίζα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Pisa Centrale, Σταθμό λεωφορείων Pisa, Σταθμό λεωφορείων Pisa, Σταθμό Pisa S.Rossore, Σταθμό Bergamo, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Πίζα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπέργκαμο Πίζα

Για το ταξίδι του Μπέργκαμο (Λομβαρδία, Ιταλία) έως Πίζα (Τοσκάνη, Ιταλία) με απόσταση 227 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 3 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Μπέργκαμο-Πίζα.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Μπέργκαμο προς Πίζα με αμαξοστοιχία χωρίς αλλαγή, αλλά τρένα τρέχουν στις γραμμές Μπέργκαμο-Μιλάνο και Μιλάνο-Πίζα επιτρέποντάς σας να κάνετε όλο το ταξίδι μόνο με το τρένο.
Τρένα Regionale της Trenord προς Μιλάνο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bergamo προς Μπέργκαμο. Η άφιξη στο Μιλάνο θα είναι στο σταθμό του Milano Centrale (2.8 km από το κέντρο).Απαιτείται αλληλογραφία ή αλλαγή Μιλάνο όπου θα αναχωρήσει το τρένο Frecciabianca που εκμεταλλεύεται η Trenitalia Πίζα.
Καμία εταιρεία λεωφορείων δεν θα σας επιτρέψει να εκτελέσετε Μπέργκαμο-Πίζα χωρίς αλλαγή λεωφορείων, θα πρέπει να πάρετε γραμμές λεωφορείων Μπέργκαμο-Μιλάνο και Μιλάνο-Πίζα.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus ή Autostradale στο Μπέργκαμο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Milan autostazione (5.4 km από Μιλάνο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bergamo (BGY airport) (στις 3.9 km από Μπέργκαμο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μιλάνο.Μόλις φτάσετε στο Μιλάνο, πάρτε ένα άλλο λεωφορείο της FlixBus που θα σας μεταφέρει στο σταθμό των λεωφορείων του Πίζα (Τοσκάνη Ιταλία).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)