Ταξιδέψτε από Μπέργκαμο προς Νάπολη

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπέργκαμο προς Νάπολη με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Μπέργκαμο προς Νάπολη σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπέργκαμο
Νάπολη
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Μπέργκαμο
Μιλάνο
Νάπολη
/
/
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Μπέργκαμο
Ρώμη
Νάπολη
/
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
4
Μπέργκαμο
Βενετία
Νάπολη
/
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπέργκαμο Νάπολη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση655 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπέργκαμο προς Νάπολη;

Προσφέρουμε 4 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μπέργκαμο Νάπολη. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μπέργκαμο Νάποληκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μπέργκαμο και Νάπολη σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μπέργκαμο Νάπολη και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Naples, Σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi, Σταθμό λεωφορείων Napoli, Σταθμό λεωφορείων Naples, Σταθμό Barra, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Νάπολη

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μπέργκαμο προς Νάπολη;

Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπέργκαμο-Νάπολη (656 km)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο Fiumicino Express παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Aeroporto Ciampino προς Ρώμη και του Naples (Campania Ιταλία)
Το FlixBus είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Μπέργκαμο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Bergamo Autostazione σε 0.6 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Νάπολη όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Naples που βρίσκεται περίπου 2.2 km από το κέντρο.
Η επιχείρηση λεωφορείων Autostradale περιστρέφεται από το σταθμό λεωφορείων Bergamo (BGY airport) προς Μπέργκαμο και του Milano Centrale (Λομβαρδία Ιταλία)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenord προσφέρει μια γραμμή Μπέργκαμο-Μιλάνο Regionale τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bergamo (0.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Milano Centrale κατά την άφιξη (2.8 km από το κέντρο)
Το Italo (NTV) λειτουργεί τη γραμμή του Μιλάνο προς Νάπολη με ένα τρένο Italo να αναχωρεί από Milano Centrale για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi (Campania Ιταλία)
Το Ferrovia Circumvesuviana κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Ρώμη-Νάπολη τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Ottaviano (2.5 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi κατά την άφιξη (2.2 km από το κέντρο)
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή του Μιλάνο προς Νάπολη με ένα τρένο Frecciarossa να αναχωρεί από Milano Centrale για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi (Campania Ιταλία)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Air One κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Malpensa MXP βρίσκεται σε 41 km από το κέντρο της πόλης του Μιλάνο προς Νάπολη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Naples NAP)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Marco Polo VCE (βρίσκεται στα 7.9 km από το κέντρο του Βενετία, Ιταλία) έως Νάπολη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Naples NAP)
Το Alitalia εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Marco Polo VCE βρίσκεται σε 7.9 km από το κέντρο της πόλης του Βενετία προς Νάπολη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Naples NAP)
Το Meridiana παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Malpensa MXP (βρίσκεται στα 41 km από το κέντρο του Μιλάνο, Ιταλία) έως Νάπολη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Naples NAP)
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Orio Al Serio BGY βρίσκεται σε 3.8 km από το κέντρο της πόλης του Μπέργκαμο προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Ciampino CIA)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπέργκαμο Νάπολη

Για το ταξίδι του Μπέργκαμο (Λομβαρδία, Ιταλία) έως Νάπολη (Campania, Ιταλία) με απόσταση 655 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Είστε τυχεροί, υπάρχει μια απευθείας γραμμή λεωφορείων Μπέργκαμο-Νάπολη που είναι συχνά η πιο οικονομική λύση.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπέργκαμο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Naples (2.2 km από Νάπολη, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bergamo Autostazione (στις 0.6 km από Μπέργκαμο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Νάπολη.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Μπέργκαμο-Νάπολη.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Μπέργκαμο προς Νάπολη με αμαξοστοιχία χωρίς αλλαγή, αλλά τρένα τρέχουν στις γραμμές Μπέργκαμο-Μιλάνο και Μιλάνο-Νάπολη επιτρέποντάς σας να κάνετε όλο το ταξίδι μόνο με το τρένο.
Τρένα Regionale της Trenord προς Μιλάνο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bergamo προς Μπέργκαμο. Η άφιξη στο Μιλάνο θα είναι στο σταθμό του Milano Centrale (2.8 km από το κέντρο).Απαιτείται αλληλογραφία ή αλλαγή Μιλάνο όπου θα αναχωρήσει το τρένο Italo ή Frecciarossa που εκμεταλλεύεται η Italo (NTV) ή Trenitalia Νάπολη.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Νάπολη από Μπέργκαμο. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Βενετία-Νάπολη τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα λεωφορείο.
έξοδος Βενετία και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Marco Polo VCE 7.9 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Νάπολη (αεροδρόμιο του Naples, Κωδικός IATA: NAP) που εκμεταλλεύεται η Easyjet ή Alitalia.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)