Ταξιδέψτε από Μπέργκαμο προς Μπολόνια

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπέργκαμο προς Μπολόνια με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Μπέργκαμο προς Μπολόνια σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπέργκαμο
Μπολόνια
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μπέργκαμο
Μιλάνο
Μπολόνια
/
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Μπέργκαμο
Brescia
Μπολόνια
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπέργκαμο Μπολόνια

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση187 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Μπέργκαμο προς το Μπολόνια ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Μπέργκαμο προς το Μπολόνια; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πτήσεις, τρένα, carpooling και λεωφορεία to travel to Μπολόνια από Μπέργκαμο Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Μπολόνια και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Να ταξιδέψετε από Μπέργκαμο, πτήσεις, τρένα, carpooling ή λεωφορεία του Trenord, Trenitalia, Meridiana, Blablacar, Autostradale, Italo (NTV) και FlixBus θα σας μεταφέρει Μπολόνια.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπέργκαμο Μπολόνια

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Carpool από Μπέργκαμο προς το Μπολόνια

Αντίθετα με άλλα μέσα μεταφοράς, το carsharing δεν παρέχει στους ταξιδιώτες ένα προγραμματισμένο πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι όταν ψάχνετε Μπέργκαμο-Μπολόνια βόλτες, θα είναι πιο πιθανό να βρεθούν αν ψάχνετε μόνο τρεις ημέρες νωρίτερα (και όχι δύο μήνες). Καλή επιλογή για lastminute διαμονή στο Μπολόνια!

Το Carpooling είναι ένας πρόσφατος τρόπος να ταξιδέψετε, μοιράζοντας το ταξίδι σας Μπέργκαμο-Μπολόνια με άλλους ταξιδιώτες που αναζητούν την ίδια διαδρομή. Αυτό βοηθά στη μείωση του κόστους ταξιδιού τόσο για τον οδηγό όσο και για τον επιβάτη, ενώ επίσης μειώνει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Μπέργκαμο προς το Μπολόνια λεωφορείο

Υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ των υπεραστικών λεωφορείων Μπέργκαμο και Μπολόνια.

Ποιες εταιρείες πούλμαν να ταξιδεύουν μεταξύ Μπέργκαμο και Μπολόνια;

Μόνο η εταιρεία πούλμαν FlixBus λειτουργεί απευθείας γραμμή Μπέργκαμο Μπολόνια.

FlixBus Μπέργκαμο Μπολόνια

Πηγαίνοντας με το λεωφορείο Μπέργκαμο προς το Μπολόνια μπορεί να μην είναι τόσο προφανές για εσάς. Εδώ είναι μερικοί λόγοι που μπορεί να σας ενθαρρύνουν να πάρετε το λεωφορείο Μπολόνια.

 • Σχεδόν όλα τα πούλμαν είναι εξοπλισμένα με μια σύνδεση WiFi, η οποία είναι πολύ ευπρόσδεκτη για να ταξιδέψει 187 km του ταξιδιού.
 • ο Μπέργκαμο Μπολόνια τα εισιτήρια πωλούνται σε ασυναγώνιστες τιμές, είναι απίθανο να βρείτε καλύτερες προσφορές με τους άλλους τρόπους μεταφοράς: σιδηροδρομικές ή αυτοκινητοδρόμους.
 • Οι προπονητές που εκμεταλλεύονται το Μπέργκαμο Μπολόνια είναι συνήθως εξοπλισμένα με σύστημα κλιματισμού, το οποίο θα σας επιτρέψει να ταξιδεύετε σε καλές συνθήκες κατά τη διάρκεια των ζεστών εποχών.

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης στο Μπέργκαμο

Θυμηθείτε να φτάσετε στο σταθμό λεωφορείων στο Μπέργκαμο τουλάχιστον 15 λεπτά ή ακόμα και 30 λεπτά πριν από την αναφερόμενη ώρα αναχώρησης. Το όνομα του προορισμού 'Μπολόνια'αναφέρεται πάντα στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου. Τέλος, παρουσιάστε το εισιτήριό σας στο προσωπικό της FlixBus που θα σας επιτρέψει να βάζετε τις βαλίτσες σας στον κορμό και στη συνέχεια να επιβιβαστείτε.

 • Bergamo Autostazione
 • Bergamo (BGY airport)

Στάση λεωφορείου κατά την άφιξη στο Μπολόνια

Όταν φτάσετε μέσα Μπολόνια, βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχνάτε τίποτα στο κάθισμά σας και στη βάση.

 • Bologna

τρένο Μπέργκαμο προς το Μπολόνια

Υπάρχει απευθείας τρένο για το Μπέργκαμο-Μπολόνια δρόμο;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Μπέργκαμο προς το Μπολόνια χωρίς να γίνουν αλλαγές.

Σιδηροδρομικοί σταθμοί από Μπέργκαμο

 • Bergamo

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Μπολόνια

 • Bologna Centrale

Μπέργκαμο Μπολόνια σιδηροδρομικές εταιρείες

Οι σιδηρόδρομοι Trenord, Italo (NTV) και Trenitalia είναι οι εταιρείες με τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε για το ταξίδι σας Μπολόνια.
Trenord Μπέργκαμο ΜπολόνιαItalo (NTV) Μπέργκαμο ΜπολόνιαTrenitalia Μπέργκαμο Μπολόνια

τρένο υπεραστικών μεταφορών Μπέργκαμο Μπολόνια

Τα υπεραστικά τρένα εξυπηρετούσαν τις κύριες πόλεις της διαδρομής μεταξύ Μπέργκαμο και Μπολόνια με μειωμένη διάρκεια σε σύγκριση με τις περιφερειακές αμαξοστοιχίες.

τρένο υψηλής ταχύτητας Μπέργκαμο Μπολόνια

Αυτού του είδους οι αμαξοστοιχίες είναι ο καλύτερος τρόπος να ταξιδεύουν με τρένο μεταξύ Μπέργκαμο και Μπολόνια με ταχύτητα από 125 mph έως 220 mph.

Φτηνές πτήσεις από Μπέργκαμο προς το Μπολόνια

Ποιες αεροπορικές εταιρείες πετούν μεταξύ Μπέργκαμο και Μπολόνια ;

Αυτή η πτήση έχει προγραμματιστεί από μία μόνο αεροπορική εταιρεία: Meridiana.
Meridiana Μπέργκαμο Μπολόνια

Αεροδρόμιο προορισμού στο Μπολόνια

 • BLQ Guglielmo Marconi

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μπέργκαμο προς Μπολόνια;

Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bergamo Autostazione προς Μπέργκαμο και του Bologna (Emilia-Romagna Ιταλία)
Το Autostradale είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Μπέργκαμο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Bergamo (BGY airport) σε 3.9 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Μιλάνο όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Milano Centrale που βρίσκεται περίπου 2.7 km από το κέντρο.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenord προσφέρει μια γραμμή Μπέργκαμο-Brescia Regionale τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bergamo (0.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Brescia κατά την άφιξη (1.1 km από το κέντρο)
Το Italo (NTV) λειτουργεί τη γραμμή του Brescia προς Μπολόνια με ένα τρένο να αναχωρεί από Brescia για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Bologna Centrale (Emilia-Romagna Ιταλία)
Το Trenitalia κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Brescia-Μπολόνια Frecciargento τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Brescia (1.1 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Bologna Centrale κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπέργκαμο-Μπολόνια (188 km)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Meridiana κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Malpensa MXP βρίσκεται σε 41 km από το κέντρο της πόλης του Μιλάνο προς Μπολόνια (άφιξη στο αεροδρόμιο του Guglielmo Marconi BLQ)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)