Ταξιδέψτε από Μπέργκαμο προς Μπάρι

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπέργκαμο προς Μπάρι με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Μπέργκαμο προς Μπάρι σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπέργκαμο
Μπάρι
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μπέργκαμο
Μιλάνο
Μπάρι
/
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Μπέργκαμο
Μπρίντιζι
Μπάρι
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
4
Μπέργκαμο
Βενετία
Μπάρι
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπέργκαμο Μπάρι

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση770 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπέργκαμο προς Μπάρι;

Προσφέρουμε 4 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μπέργκαμο Μπάρι. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μπέργκαμο Μπάρικάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Μπέργκαμο και Μπάρι σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μπέργκαμο Μπάρι και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Bari Centrale, Σταθμό Bari S.Spirito, Σταθμό Marconi, Σταθμό Bari Torre a Mare, Σταθμό Bari Zona Industriale, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μπάρι

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπέργκαμο Μπάρι

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς:

Carpool από Μπέργκαμο προς το Μπάρι

Η επιβράβευση είναι ένας νέος τρόπος ταξιδιού που επιτρέπει στους ανθρώπους να μοιράζονται Μπέργκαμο-Μπάρι ταξίδια με άλλους. Αυτό βοηθά στη μείωση του κόστους ταξιδιού τόσο για τον οδηγό όσο και για τον επιβάτη, ενώ επίσης μειώνει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Μπέργκαμο προς το Μπάρι λεωφορείο

Ψάχνετε για ένα λεωφορείο από Μπέργκαμο προς το Μπάρι; Υπάρχει πράγματι μια απευθείας γραμμή λεωφορείων που λειτουργεί αυτή τη διαδρομή.

Ίσως να έχετε αμφιβολίες για να φτάσετε Μπάρι με λεωφορείο. Να σας ενθαρρύνω να πάρετε το λεωφορείο Μπάρι, εδώ είναι μερικά επιχειρήματα που θα σας πείσουν.

 • Μια σύνδεση Wi-Fi είναι διαθέσιμη στους ταξιδιώτες στα περισσότερα πούλμαν, κάτι που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για ένα 770 km ταξίδι.
 • Ασυναγώνιστες τιμές! Στο Μπέργκαμο Μπάρι διαδρομές, εταιρείες πούλμαν προσφέρουν ναύλους που συχνά είναι πολύ χαμηλότεροι από το τρένο ή το carpooling.
 • Η παρουσία ηλεκτρικών πριζών στο κάθισμά σας και οι θύρες USB θα σας επιτρέψει να φορτίσετε smartphone και φορητό υπολογιστή. Θα μπορέσετε να αφιερώσετε όλο το χρόνο σας Μπέργκαμο προς το Μπάρι παρακολουθώντας μια καλή ταινία, ακούγοντας μουσική και γιατί δεν δουλεύει καν!

Προπονητικές εταιρείες σχετικά με το Μπέργκαμο Μπάρι ταξίδι

Για να φτάσετε στο Μπάρι με λεωφορείο από Μπέργκαμο, έχετε μόνο την εταιρεία λεωφορείων FlixBus που εξυπηρετεί αυτές τις δύο πόλεις.

FlixBus Μπέργκαμο Μπάρι

Το λεωφορείο σταματά Μπέργκαμο

Θα πρέπει να φτάσετε στο δικό σας Μπέργκαμο σταματήστε μεταξύ 15 λεπτών και 30 λεπτών, ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, πριν από την ώρα αναχώρησης που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Το όνομα του προορισμού 'Μπάρι'αναφέρεται πάντα στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου. Πριν από την επιβίβαση, δείξτε το εισιτήριό σας στον οδηγό, βάλτε τις αποσκευές σας στο τιμόνι και έπειτα κάθεστε στο κάθισμά σας.

 • Bergamo Autostazione
 • Bergamo (BGY airport)

Άφιξη σταθμών λεωφορείων στο Μπάρι

Μόλις φτάσει το λεωφορείο Μπάρι, ελέγξτε και συλλέξτε τα πράγματά σας ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα.

 • Bari Centrale

Φτηνές πτήσεις από Μπέργκαμο προς το Μπάρι

Φτηνές πτήσεις προς Μπάρι μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρετε, αλλά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε μερικές συμβουλές:

 • Συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε κράτηση Μπέργκαμο Μπάρι πτήση αρκετές εβδομάδες (ή ακόμη και μήνες) εκ των προτέρων. Τις περισσότερες φορές, αυτός είναι ο κανόνας διαχείρισης αποδόσεων νούμερο ένα: η φθηνότερη τιμή είναι διαθέσιμη πολύ πριν από την αναχώρηση (αυτό αφορά τους πελάτες αναψυχής που χρησιμοποιούνται για την κράτηση νωρίς).
 • Προτιμήστε να πετάξετε Μπάρι την ημέρα της εβδομάδας (Δευτέρα έως Πέμπτη) και να είστε ευέλικτοι. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τον χρόνο, ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως η ημερομηνία και η ώρα του ταξιδιού. Επομένως, καλύτερα να είστε σε θέση να έχετε μια 2- ή 3-ημερήσια ευελιξία για να κλείσετε το ταξίδι σας.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Μπέργκαμο προς το Μπάρι πτήσεις;

Αυτή η πτήση έχει προγραμματιστεί από μία μόνο αεροπορική εταιρεία: Ryanair.
Ryanair Μπέργκαμο Μπάρι

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Μπέργκαμο

 • BGY Orio Al Serio

Αεροδρόμιο άφιξης στο Μπάρι

 • BRI Palese

τρένο Μπέργκαμο προς το Μπάρι

τρένο υπεραστικών μεταφορών Μπέργκαμο Μπάρι

Ο σιδηροδρομικός σταθμός bewteen Μπέργκαμο και Μπάρι εξυπηρετούνται από υπεραστικά τρένα ταχύτερα από τα περιφερειακά τρένα.

τρένο υψηλής ταχύτητας Μπέργκαμο Μπάρι

Αυτά είναι τρένα που λειτουργούν με πολύ υψηλή ταχύτητα και εξυπηρετούν μόνο μερικές πόλεις συμπεριλαμβανομένων Μπέργκαμο και Μπάρι. Συχνά λειτουργούν σε ειδικά κομμάτια.

Υπάρχει άμεση αμαξοστοιχία Μπάρι από Μπέργκαμο;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Μπέργκαμο προς το Μπάρι χωρίς να γίνουν αλλαγές.

Μπέργκαμο Μπάρι εταιρείες τρένων

Αυτές είναι οι 2 εταιρείες σιδηροδρόμων που μπορείτε να πάρετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας Μπάρι: Trenord και Trenitalia.
Trenord Μπέργκαμο ΜπάριTrenitalia Μπέργκαμο Μπάρι

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπέργκαμο

 • Bergamo

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Μπάρι

 • Bari Centrale

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)