Ταξιδέψτε από Μπέργκαμο προς Βερόνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπέργκαμο προς Βερόνα με τρένο, λεωφορείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μπέργκαμο προς Βερόνα σε τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μπέργκαμο
Βερόνα
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπέργκαμο Βερόνα

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση107 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπέργκαμο προς Βερόνα;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μπέργκαμο Βερόνα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μπέργκαμο Βερόνακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μπέργκαμο και Βερόνα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μπέργκαμο Βερόνα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό λεωφορείων Verona, Σταθμό λεωφορείων Verona, Σταθμό Verona Porta Nuova, Σταθμό λεωφορείων Bergamo Autostazione, Σταθμό λεωφορείων Bergamo (BGY airport), ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Βερόνα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπέργκαμο Βερόνα

Για το ταξίδι του Μπέργκαμο (Λομβαρδία, Ιταλία) έως Βερόνα (Βένετο, Ιταλία) με απόσταση 107 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 3 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Είστε τυχεροί, υπάρχει μια απευθείας γραμμή λεωφορείων Μπέργκαμο-Βερόνα που είναι συχνά η πιο οικονομική λύση.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπέργκαμο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Verona (0 km από Βερόνα, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bergamo Autostazione (στις 0.6 km από Μπέργκαμο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Βερόνα.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Μπέργκαμο-Βερόνα.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Μπέργκαμο προς Βερόνα με αμαξοστοιχία χωρίς αλλαγή, αλλά τρένα τρέχουν στις γραμμές Μπέργκαμο-Brescia και Brescia-Βερόνα επιτρέποντάς σας να κάνετε όλο το ταξίδι μόνο με το τρένο.
Τρένα Regionale της Trenord προς Brescia αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bergamo προς Μπέργκαμο. Η άφιξη στο Brescia θα είναι στο σταθμό του Brescia (1.1 km από το κέντρο).Απαιτείται αλληλογραφία ή αλλαγή Brescia όπου θα αναχωρήσει το τρένο Regionale ή Frecciargento που εκμεταλλεύεται η Trenord, Italo (NTV) ή Trenitalia Βερόνα.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μπέργκαμο προς Βερόνα;

Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenord προσφέρει τις γραμμές Μπέργκαμο-Brescia Regionale τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bergamo (0.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Brescia κατά την άφιξη (1.1 km από το κέντρο) και του Brescia προς Βερόνα με ένα τρένο Regionale να αναχωρεί από Brescia για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Verona Porta Nuova (Βένετο Ιταλία)
Το Italo (NTV) λειτουργεί τη γραμμή Brescia-Βερόνα τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Brescia (1.1 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Verona Porta Nuova κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο)
Το Trenitalia κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση του Brescia προς Βερόνα με ένα τρένο Frecciargento να αναχωρεί από Brescia για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Verona Porta Nuova (Βένετο Ιταλία)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bergamo Autostazione προς Μπέργκαμο και του Verona (Βένετο Ιταλία)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπέργκαμο-Βερόνα (107 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)