Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Udine

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Udine με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Μπάρι προς Udine σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπάρι
Udine
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Μπάρι
Βενετία
Udine
/
/
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Μπάρι
Ανκόνα
Udine
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Udine

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση620 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπάρι προς Udine;

Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει τις γραμμές Μπάρι-Βενετία Frecciabianca τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Venezia Santa Lucia κατά την άφιξη (1.6 km από το κέντρο) και του Βενετία προς Udine με ένα τρένο Frecciabianca να αναχωρεί από Venezia Santa Lucia για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Udine (Φριούλι-Βενετία Τζούλια Ιταλία)
Το ÖBB λειτουργεί τη γραμμή Βενετία-Udine InterCity (IC) τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Venezia Santa Lucia (1.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Udine κατά την άφιξη (0.7 km από το κέντρο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπάρι-Udine (621 km)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Alitalia κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Βενετία (άφιξη στο αεροδρόμιο του Marco Polo VCE)
Το Volotea εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Βενετία (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Marco Polo VCE)
Το Ryanair εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Βενετία (άφιξη στο αεροδρόμιο του Treviso TSF)
Εταιρείες λεωφορείων
Το FlixBus παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bari Centrale προς Μπάρι και του Ancôna Parcheggio Archi (Marches Ιταλία) και μεταξύ της πόλης Ανκόνα (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Ancôna Parcheggio Archi σε 1.4 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Udine όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Udine stazione(Viale Europa Unita) που βρίσκεται περίπου 0.6 km από το κέντρο.
Το ÖBB είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή από το σταθμό λεωφορείων Venezia Tronchetto Stazione προς Βενετία και του Udine stazione(Viale Europa Unita) (Φριούλι-Βενετία Τζούλια Ιταλία)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Udine

Για το ταξίδι του Μπάρι (Απουλία, Ιταλία) έως Udine (Φριούλι-Βενετία Τζούλια, Ιταλία) με απόσταση 620 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Μπάρι-Udine.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Μπάρι προς Udine με αμαξοστοιχία χωρίς αλλαγή, αλλά τρένα τρέχουν στις γραμμές Μπάρι-Βενετία και Βενετία-Udine επιτρέποντάς σας να κάνετε όλο το ταξίδι μόνο με το τρένο.
Τρένα Frecciabianca της Trenitalia προς Βενετία αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale προς Μπάρι. Η άφιξη στο Βενετία θα είναι στο σταθμό του Venezia Santa Lucia (1.6 km από το κέντρο).Απαιτείται αλληλογραφία ή αλλαγή Βενετία όπου θα αναχωρήσει το τρένο Frecciargento, InterCity (IC) ή Frecciabianca που εκμεταλλεύεται η Trenitalia ή ÖBB Udine.
Καμία εταιρεία λεωφορείων δεν θα σας επιτρέψει να εκτελέσετε Μπάρι-Udine χωρίς αλλαγή λεωφορείων, θα πρέπει να πάρετε γραμμές λεωφορείων Μπάρι-Βενετία και Βενετία-Udine.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπάρι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Venezia Tronchetto Stazione (2.7 km από Βενετία, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bari Centrale (στις 2.3 km από Μπάρι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Βενετία.Μόλις φτάσετε στο Βενετία, πάρτε ένα άλλο λεωφορείο της FlixBus ή ÖBB που θα σας μεταφέρει στο σταθμό των λεωφορείων του Udine (Φριούλι-Βενετία Τζούλια Ιταλία).
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Udine από Μπάρι. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Μπάρι-Βενετία τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα λεωφορείο.
έξοδος Μπάρι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Palese BRI 7.1 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Βενετία (αεροδρόμιο του Marco Polo, Κωδικός IATA: VCE) που εκμεταλλεύεται η Alitalia, Volotea ή Ryanair.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)