Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Rimini

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Rimini με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μπάρι προς Rimini σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μπάρι
Rimini
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Rimini

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση478 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπάρι προς Rimini;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μπάρι Rimini. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μπάρι Riminiκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μπάρι και Rimini σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μπάρι Rimini και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Rimini, Σταθμό λεωφορείων Rimini Annibale Fada, Αεροδρόμιο Palese, Σταθμό Bari Centrale, Σταθμό λεωφορείων Bari Centrale, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Rimini

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Rimini

Για το ταξίδι του Μπάρι (Απουλία, Ιταλία) έως Rimini (Emilia-Romagna, Ιταλία) με απόσταση 478 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Το τρένο Μπάρι Rimini είναι άμεση.
Τρένα InterCityNotte της Trenitalia προς Rimini αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale προς Μπάρι. Η άφιξη στο Rimini θα είναι στο σταθμό του Rimini (0.6 km από το κέντρο).
Είστε τυχεροί, υπάρχει μια απευθείας γραμμή λεωφορείων Μπάρι-Rimini που είναι συχνά η πιο οικονομική λύση.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπάρι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Rimini Annibale Fada (1.5 km από Rimini, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bari Centrale (στις 2.3 km από Μπάρι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Rimini.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Μπάρι-Rimini.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Rimini από Μπάρι. Μπορείτε να πάρετε την πτήση Μπάρι-Μπολόνια τότε κάνετε το υπόλοιπο ταξίδι μέσα τρένο.
έξοδος Μπάρι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Palese BRI 7.1 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μπολόνια (αεροδρόμιο του Guglielmo Marconi, Κωδικός IATA: BLQ) που εκμεταλλεύεται η Ryanair.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)