Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Durres

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Durres με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Μπάρι προς Durres σε πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπάρι
Durres
  • Αποκτήστε τιμές
2
Μπάρι
Ανκόνα
Durres
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Durres

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση225 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπάρι προς Durres;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μπάρι Durres. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μπάρι Durresκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μπάρι και Durres σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μπάρι Durres και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Durres, Σταθμό Bari Centrale, Σταθμό λεωφορείων Bari Centrale, Σταθμό λεωφορείων Bari, Ναυτικό Σταθμό Bari Molo San Vito 4) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Durres

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μπάρι προς Durres;

Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπάρι-Ανκόνα (390 km)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Adria Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Bari Molo San Vito 4 και του Durres (Durres σε 8.4 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια ANEK Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Μπάρι και Durres όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Bari Molo San Vito 4 και Durres αντιστοίχως 1.4 km και 8.4 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Tirrenia di Navigazione λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Bari Molo San Vito 4 και του Durres (Durres σε 8.4 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Ventouris Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μπάρι και Durres όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Bari Molo San Vito 4 και Durres αντιστοίχως 1.4 km και 8.4 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια European Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Bari Molo San Vito 4 και του Durres (Durres σε 8.4 km από την πόλη)
Τα πλοία της Grandi Navi Veloci λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μπάρι και Durres όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Bari Molo San Vito 4 και Durres αντιστοίχως 1.4 km και 8.4 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Adriatica Traghetti παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Bari Molo San Vito 4 και του Durres (Durres σε 8.4 km από την πόλη)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Μπάρι-Ανκόνα Frecciabianca τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Ancona κατά την άφιξη (1.9 km από το κέντρο)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bari Centrale προς Μπάρι και του Ancôna Parcheggio Archi (Marches Ιταλία)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)