Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Φλωρεντία

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Φλωρεντία με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Μπάρι προς Φλωρεντία σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπάρι
Φλωρεντία
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Μπάρι
Μπολόνια
Φλωρεντία
/
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Φλωρεντία

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση544 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Μπάρι προς το Φλωρεντία ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Μπάρι προς το Φλωρεντία και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπάρι Φλωρεντία; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για carpooling, λεωφορεία, πτήσεις και τρένα σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Φλωρεντία και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πτήσεις, λεωφορεία και carpooling του Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Blablacar, ÖBB, Italo (NTV), Vueling Airlines ή Ryanair για να φτάσει Φλωρεντία.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Φλωρεντία

Για το ταξίδι του Μπάρι (Απουλία, Ιταλία) έως Φλωρεντία (Τοσκάνη, Ιταλία) με απόσταση 544 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Μπάρι > Φλωρεντία θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Μπάρι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Palese BRI 7.1 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Φλωρεντία (αεροδρόμιο του Peretola, Κωδικός IATA: FLR) που εκμεταλλεύεται η Vueling Airlines.
Είστε τυχεροί, υπάρχει μια απευθείας γραμμή λεωφορείων Μπάρι-Φλωρεντία που είναι συχνά η πιο οικονομική λύση.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπάρι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Florence (1.6 km από Φλωρεντία, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bari (στις 2.4 km από Μπάρι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Φλωρεντία.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Μπάρι-Φλωρεντία.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Μπάρι προς Φλωρεντία με αμαξοστοιχία χωρίς αλλαγή, αλλά τρένα τρέχουν στις γραμμές Μπάρι-Μπολόνια και Μπολόνια-Φλωρεντία επιτρέποντάς σας να κάνετε όλο το ταξίδι μόνο με το τρένο.
Τρένα Frecciabianca της Trenitalia προς Μπολόνια αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale προς Μπάρι. Η άφιξη στο Μπολόνια θα είναι στο σταθμό του Bologna Centrale (1.3 km από το κέντρο).Απαιτείται αλληλογραφία ή αλλαγή Μπολόνια όπου θα αναχωρήσει το τρένο Frecciargento ή Euronight Tosca που εκμεταλλεύεται η Trenitalia, Italo (NTV) ή ÖBB Φλωρεντία.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)