Προτεινόμενη διαδρομή
Μπάρι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τορίνο με αεροπορικά, Carpooling, τρένο, λεωφορείο
Τορίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπάρι
Ταξιδέψτε με τρένο, αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Τορίνο
Τορίνο
Δείτε τιμές
Μπάρι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Τορίνο
Τορίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπάρι στο Τορίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπάρι από το Τορίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπάρι στο Τορίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπάρι και Τορίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Italo (NTV), SNCF, FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπάρι και Τορίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπάρι - Τορίνο.

Για το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Τορίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπάρι προς Τορίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπάρι στο Τορίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπάρι Τορίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπάρι - Τορίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπάρι Τορίνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπάρι με το Τορίνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Τορίνο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μπάρι Τορίνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μπάρι και Τορίνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Τορίνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μπάρι είτε στο Τορίνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπάρι στο Τορίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπάρι Τορίνο

Πόλη αναχώρησης
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Πόλη προορισμού
Τορίνο
Ιταλία
Πιεμόντε
Απόσταση
862 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά, Carpooling, τρένο και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπάρι Τορίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Τορίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Τορίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Τορίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπάρι και Τορίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Italo (NTV), SNCF, FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπάρι και Τορίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπάρι και Τορίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπάρι προς το Τορίνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπάρι και Τορίνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 862 km μεταξύ Μπάρι και Τορίνο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μπάρι προς το Τορίνο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Τορίνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπάρι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μπάρι προς το Τορίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μπάρι Τορίνο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μπάρι στο Τορίνο;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μπάρι και Τορίνο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Μπάρι προς το Τορίνο.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Μπάρι στο Τορίνο είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μπάρι Τορίνο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μπάρι στο Τορίνο.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μπάρι προς το Τορίνο μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπάρι στο Τορίνο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπάρι και Τορίνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μπάρι προς το Τορίνο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Τορίνο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μπάρι και Τορίνο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπάρι-Τορίνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπάρι προς το Τορίνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Τορίνο για να καλύψουν την απόσταση των 862 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπάρι στο Τορίνο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μπάρι και Τορίνο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μπάρι προς το Τορίνο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μπάρι-Τορίνο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπάρι-Τορίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπάρι - Τορίνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπάρι; Πού θα φτάσω στο Τορίνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπάρι

Bari
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπάρι

Bari Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπάρι

Palese
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Τορίνο

Torino (Vittorio Emanuele)
Χάρτης
Torino (Lingotto)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Τορίνο

Torino Porta Nuova
Χάρτης
Torino Porta Susa
Χάρτης
Torino Lingotto
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Τορίνο

Citta Di Torino
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπάρι Τορίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Τορίνο

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Μπάρι και Τορίνο

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Μπάρι στο Τορίνο και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά ή Carpooling, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Τορίνο.

  • 1. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων
    Αυτή είναι συχνά η πιο γνωστή συμβουλή για εξοικονόμηση χρημάτων στο ταξίδι μεταξύ Μπάρι και Τορίνο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα εισιτήρια τρένου, αεροπλάνου, λεωφορείου ή πλοίου είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε αρκετά νωρίτερα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σας εξοικονομήσει δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ στο ταξίδι σας Μπάρι-Τορίνο.
  • 2. Αποφύγετε τα έξτρα
    Ορισμένα έξτρα, όπως τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μπάρι στο Τορίνο, μπορεί να είναι ακριβά και δεν είναι πάντα απαραίτητα για ένα σύντομο ταξίδι. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, προσπαθήστε να προγραμματίσετε σνακ ή ποτά πριν αναχωρήσετε για το Τορίνο και χρησιμοποιήστε δωρεάν εναλλακτικές λύσεις για ψυχαγωγία, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου.
  • 3. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Μπάρι-Τορίνο είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Τορίνο σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.

Λεωφορείο Μπάρι Τορίνο

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπάρι-Τορίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπάρι προς Τορίνο στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μπάρι και Τορίνο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπάρι και Τορίνο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Τορίνο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μπάρι από Τορίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Τορίνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μπάρι-Τορίνο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μπάρι-Τορίνο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Μπάρι Τορίνο

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπάρι Τορίνο

Τρένα Μπάρι Τορίνο

Τα τρένα μεταξύ Μπάρι και Τορίνο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπάρι στο Τορίνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπάρι και Τορίνο.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπάρι προς το Τορίνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπάρι στο Τορίνο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Τορίνο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μπάρι προς το Τορίνο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από το ναύλο και την πολιτική ακύρωσης της σιδηροδρομικής εταιρείας. Εάν το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπάρι προς το Τορίνο δεν μπορεί να επιστραφεί, ενδέχεται να υπάρχουν επιλογές για την ανταλλαγή ή την αλλαγή του με επιπλέον χρέωση.

Εταιρείες τρένων από Μπάρι προς Τορίνο

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπάρι Τορίνο

Πτήσεις Μπάρι Τορίνο

Αεροπορικές εταιρείες Μπάρι Τορίνο

Blue Air
Blue Air
Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Meridiana
Meridiana
Air One
Air One
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Μπάρι Τορίνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μπάρι Τορίνο

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μπάρι στο Τορίνο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μπάρι προς Τορίνο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μπάρι και Τορίνο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπάρι και Τορίνο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Οι επιλογές τροφοδοσίας κατά τη διαδρομή εξαρτώνται από τον οδηγό και τη διαδρομή που έχει επιλεγεί. Ορισμένοι οδηγοί μπορεί να προσφέρουν στάσεις μεταξύ Μπάρι και Τορίνο για αναψυκτικά ή φαγητό εν πλω, ενώ άλλοι όχι. Είναι σημαντικό να ενημερωθείτε από τον οδηγό πριν κάνετε κράτηση.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μπάρι Τορίνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μπάρι Τορίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης