Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Τορίνο

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Τορίνο με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

5 επιλογές για να πάτε από Μπάρι προς Τορίνο σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπάρι
Τορίνο
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μπάρι
Μιλάνο
Τορίνο
/
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Μπάρι
Πεσκάρα
Τορίνο
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
4
Μπάρι
Φλωρεντία
Τορίνο
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
5
Μπάρι
Ρώμη
Τορίνο
/
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Τορίνο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση862 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπάρι προς Τορίνο;

Προσφέρουμε 5 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μπάρι Τορίνο. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μπάρι Τορίνοκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Μπάρι και Τορίνο σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μπάρι Τορίνο και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Citta Di Torino, Σταθμό Torino Porta Nuova, Σταθμό Torino Porta Susa, Σταθμό λεωφορείων Turin autostazione, Σταθμό λεωφορείων Turin Porta Susa, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Τορίνο

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μπάρι προς Τορίνο;

Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Μπάρι-Τορίνο Frecciabianca τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Torino Porta Nuova κατά την άφιξη (1.1 km από το κέντρο)
Το SNCF λειτουργεί τη γραμμή του Μιλάνο προς Τορίνο με ένα τρένο TGV να αναχωρεί από Milano Porta Garibaldi για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Torino Porta Susa (Πιεμόντε Ιταλία)
Το Italo (NTV) κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Μπολόνια-Τορίνο Italo τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bologna Centrale (1.3 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Torino Porta Susa κατά την άφιξη (1.7 km από το κέντρο)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Blue Panorama Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Τορίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Citta Di Torino TRN)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Μιλάνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Malpensa MXP)
Το Meridiana εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Μιλάνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Linate LIN)
Το Vueling Airlines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Τορίνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Citta Di Torino TRN)
Το Alitalia κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Τορίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Citta Di Torino TRN)
Το Air One εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Μιλάνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Malpensa MXP)
Το Blue Air εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Liberi PSR βρίσκεται σε 4.3 km από το κέντρο της πόλης του Πεσκάρα προς Τορίνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Citta Di Torino TRN)
Το Ryanair παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Τορίνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Citta Di Torino TRN)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bari Centrale προς Μπάρι και του Turin autostazione (Πιεμόντε Ιταλία)
Το OUIBUS είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Μιλάνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Milan autostazione σε 5.4 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Τορίνο όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Turin autostazione που βρίσκεται περίπου 2.6 km από το κέντρο.
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπάρι-Τορίνο (864 km)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Τορίνο

Για το ταξίδι του Μπάρι (Απουλία, Ιταλία) έως Τορίνο (Πιεμόντε, Ιταλία) με απόσταση 862 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Μπάρι > Τορίνο θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Μπάρι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Palese BRI 7.1 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Τορίνο (αεροδρόμιο του Citta Di Torino, Κωδικός IATA: TRN) που εκμεταλλεύεται η Alitalia ή Ryanair.
Το τρένο Μπάρι Τορίνο είναι άμεση.
Τρένα Frecciabianca της Trenitalia προς Τορίνο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale προς Μπάρι. Η άφιξη στο Τορίνο θα είναι στο σταθμό του Torino Porta Nuova (1.1 km από το κέντρο).
Είστε τυχεροί, υπάρχει μια απευθείας γραμμή λεωφορείων Μπάρι-Τορίνο που είναι συχνά η πιο οικονομική λύση.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπάρι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Turin autostazione (2.6 km από Τορίνο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bari Centrale (στις 2.3 km από Μπάρι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Τορίνο.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Μπάρι-Τορίνο.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)