Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Σάμη

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Σάμη με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Μπάρι προς Σάμη σε πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπάρι
Σάμη
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μπάρι
Μπρίντιζι
Σάμη
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Σάμη

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση456 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Μπάρι προς το Σάμη ;

Έχετε επιλέξει Σάμη ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Μπάρι και πώς να βρείτε το καλύτερο Μπάρι προς το Σάμη μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling, τρένα και πορθμείο για να φτάσετε στο Σάμη. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Σάμη και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πορθμείο, λεωφορεία και carpooling του Trenitalia, European Seaways, Endeavor Lines, Egnatia Seaways, Ventouris Ferries, FlixBus, Blablacar ή Red Star Ferries για να φτάσει Σάμη.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Σάμη

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Μπάρι προς το Σάμη πορθμείο

Επιβίβαση με πλοίο Σάμη από το λιμάνι του Μπάρι είναι μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα σας κάνει να ταξιδέψετε με πλοίο. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, το ταξίδι με το πλοίο φέρνει την αίσθηση των διακοπών από το λιμάνι αναχώρησης Μπάρι χάρη στις πολλές εγκαταστάσεις που θα βρείτε στα πλοία που διαχειρίζεται η ΑΝΕΚ. Ξεκινώντας μια αναζήτηση στο Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα φτηνό Μπάρι Σάμη διασχίζοντας το πορθμείο.

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Μπάρι Σάμη πορθμείο;

Υπάρχει μια εταιρεία πορθμείων που συνδέει Μπάρι προς το Σάμη: όλα τα κόμιστρα Ventouris Ferries εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ventouris Ferries Μπάρι Σάμη

Μπάρι τερματικά πορθμείων

Παρουσιάστε τον εαυτό σας στο τερματικό σταθμό του πλοίου Μπάρι τηρώντας την προθεσμία που έθεσε η εταιρεία Ventouris Ferries. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Μεταβείτε στον μετρητή Ventouris Ferries στο Μπάρι για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Με αυτοκίνητο, το check-in είναι πανομοιότυπο, αλλά γίνεται απευθείας από το όχημά σας.
 • Bari Molo San Vito 4

Σάμη τερματικά πορθμείων

 • Sami
 • Sami

Γιατί να πάρετε το Μπάρι Σάμη Ferry;

 • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πόσες αποσκευές έχετε. Όταν επιβιβάζεστε στο Μπάρι σε ένα πλοίο Ventouris Ferries, έχετε την ελευθερία να παίρνετε όσο περισσότερες αποσκευές θέλετε, όσο εμπεριέχονται στο όχημά σας.
 • Δεν υπάρχει άλλο άλλο ευχάριστο μέσο μεταφοράς από το πλοίο για να ταξιδέψετε μαζί με τα παιδιά σας Μπάρι και Σάμη στην οικογένεια.
 • Είναι πολύ πιο χαλαρωτικό από ό, τι με το αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αποβιβαστείτε Σάμη εντελώς χαλαρή.

Μπάρι προς το Σάμη λεωφορείο

Δυστυχώς, δεν υπάρχει άμεση διαδρομή λεωφορείου Μπάρι Σάμη και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σας φτάσουμε Σάμη από Μπάρι μόνο με λεωφορείο. Θα χρειαστεί να αλλάξετε τρόπους μεταφοράς και να χρησιμοποιήσετε άλλες γραμμές από πορθμείο, τρένο ή carpooling.

Το λεωφορείο σταματά Μπάρι

Συνιστάται να φτάσετε στο Μπάρι σταθμό λεωφορείων μεταξύ 15 και 30 λεπτών πριν από την ώρα αναχώρησης, ανάλογα με την εταιρεία πούλμαν. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικυρώσετε το εισιτήριό σας με τον οδηγό του FlixBus, να καταθέσετε τις αποσκευές σας στον κορμό και να βρείτε το κάθισμά σας.

 • Bari

τρένο Μπάρι προς το Σάμη

Μπάρι Σάμη εταιρείες τρένων

Η εταιρεία τρένων που εκτελεί αυτό το ταξίδι είναι η Trenitalia.
Trenitalia Μπάρι Σάμη

Σιδηροδρομικοί σταθμοί από Μπάρι

 • Bari Zona Industriale

Υπάρχει άμεση αμαξοστοιχία Σάμη από Μπάρι;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Μπάρι προς το Σάμη χωρίς να γίνουν αλλαγές.

Carpool από Μπάρι προς το Σάμη

Το Carpooling διαφέρει από τα άλλα μεταφορικά μέσα λόγω ενός αόριστου χρονοδιαγράμματος. Αυτό σημαίνει ότι όταν ψάχνετε Μπάρι-Σάμη βόλτες, θα είναι πιο πιθανό να βρεθούν αν ψάχνετε μόνο τρεις ημέρες νωρίτερα (και όχι δύο μήνες). Αυτό είναι ενδιαφέρον για lastminute ταξίδι στο Σάμη.

Πριν κάνετε κράτηση Μπάρι-Σάμη μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον οδηγό για να ρυθμίσετε όλες τις λεπτομέρειες και τις συνθήκες του ταξιδιού. Η πληρωμή γίνεται στον ιστότοπο του συνεργάτη μας. αυτό αποφεύγει να μιλάμε για χρήματα με τον οδηγό.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)