Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Παλέρμο

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Παλέρμο με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μπάρι προς Παλέρμο σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μπάρι
Παλέρμο
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Παλέρμο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση449 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπάρι προς Παλέρμο;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μπάρι Παλέρμο. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μπάρι Παλέρμοκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μπάρι και Παλέρμο σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μπάρι Παλέρμο και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Punta Raisi, Ναυτικό Σταθμό Palermo, Σταθμό Palermo Centrale, Σταθμό λεωφορείων Palermo (Sicily), Σταθμό λεωφορείων Bari Centrale, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Παλέρμο

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μπάρι προς Παλέρμο;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Blue Panorama Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Παλέρμο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Punta Raisi PMO)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Παλέρμο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Punta Raisi PMO)
Το Vueling Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Παλέρμο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Punta Raisi PMO)
Το Volotea παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Naples NAP (βρίσκεται στα 6 km από το κέντρο του Νάπολη, Ιταλία) έως Παλέρμο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Punta Raisi PMO)
Το Ryanair πετάει από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Παλέρμο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Punta Raisi PMO)
Το Alitalia παρέχει τις ακόλουθες περιστροφές: από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Παλέρμο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Punta Raisi PMO)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπάρι-Νάπολη (221 km)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του SNAV παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Napoli Molo Immacolatella Vecchia και του Παλέρμο (Palermo σε 1.2 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Grandi Navi Veloci κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Νάπολη και Παλέρμο όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Napoli Molo Immacolatella Vecchia και Palermo αντιστοίχως 0.7 km και 1.2 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Tirrenia di Navigazione λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Napoli Molo Immacolatella Vecchia και του Παλέρμο (Palermo σε 1.2 km από την πόλη)
Εταιρείες λεωφορείων
Το FlixBus παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bari Centrale προς Μπάρι και του Napoli (Campania Ιταλία) και μεταξύ της πόλης Νάπολη (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Naples σε 2.2 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Παλέρμο όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Palermo (Sicily) που βρίσκεται περίπου 1.2 km από το κέντρο.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει τις γραμμές Μπάρι-Ρώμη Frecciargento τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini κατά την άφιξη (1.6 km από το κέντρο) και του Ρώμη προς Παλέρμο με ένα τρένο InterCityNotte να αναχωρεί από Roma Termini για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Palermo Centrale (Σικελία Ιταλία)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Παλέρμο

Για το ταξίδι του Μπάρι (Απουλία, Ιταλία) έως Παλέρμο (Σικελία, Ιταλία) με απόσταση 449 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Μπάρι > Παλέρμο θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Μπάρι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Palese BRI 7.1 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Παλέρμο (αεροδρόμιο του Punta Raisi, Κωδικός IATA: PMO) που εκμεταλλεύεται η Blue Panorama Airlines.
Καμία εταιρεία λεωφορείων δεν θα σας επιτρέψει να εκτελέσετε Μπάρι-Παλέρμο χωρίς αλλαγή λεωφορείων, θα πρέπει να πάρετε γραμμές λεωφορείων Μπάρι-Νάπολη και Νάπολη-Παλέρμο.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπάρι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Napoli (1.9 km από Νάπολη, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bari Centrale (στις 2.3 km από Μπάρι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Νάπολη.Μόλις φτάσετε στο Νάπολη, πάρτε ένα άλλο λεωφορείο της FlixBus που θα σας μεταφέρει στο σταθμό των λεωφορείων του Παλέρμο (Σικελία Ιταλία).
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Μπάρι προς Παλέρμο με αμαξοστοιχία χωρίς αλλαγή, αλλά τρένα τρέχουν στις γραμμές Μπάρι-Ρώμη και Ρώμη-Παλέρμο επιτρέποντάς σας να κάνετε όλο το ταξίδι μόνο με το τρένο.
Τρένα Frecciargento της Trenitalia προς Ρώμη αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale προς Μπάρι. Η άφιξη στο Ρώμη θα είναι στο σταθμό του Roma Termini (1.6 km από το κέντρο).Απαιτείται αλληλογραφία ή αλλαγή Ρώμη όπου θα αναχωρήσει το τρένο InterCityNotte που εκμεταλλεύεται η Trenitalia Παλέρμο.
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Μπάρι Παλέρμο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (λεωφορείο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Νάπολη-Παλέρμο.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Napoli Molo Immacolatella Vecchia στις 0.7 km από Νάποληπλοίου της SNAV, Grandi Navi Veloci ή Tirrenia di Navigazione. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουPalermo σε 1.2 km από Παλέρμο. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΝάπολη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Μπάρι-Νάπολη μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)