Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Πίζα

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Πίζα με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Μπάρι προς Πίζα σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπάρι
Πίζα
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μπάρι
Φλωρεντία
Πίζα
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Μπάρι
Μιλάνο
Πίζα
/
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
4
Μπάρι
Ρώμη
Πίζα
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Πίζα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση602 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Μπάρι προς το Πίζα ;

Πίζα είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Μπάρι προς το Πίζα μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πτήσεις, τρένα, carpooling και λεωφορεία to travel to Πίζα από Μπάρι Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Πίζα και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Μπάρι, θα ταξιδέψετε με το Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Blablacar, Ryanair, Meridiana, Easyjet ή Vueling Airlines από λεωφορεία, carpooling, τρένα ή πτήσεις.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Πίζα

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Φτηνές πτήσεις από Μπάρι προς το Πίζα

Για να σας βοηθήσει να βρείτε φτηνότερες πτήσεις για να πετάξετε Πίζα, θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές:

 • Κάντε κράτηση Μπάρι Πίζα πτήση πολύ νωρίτερα για να έχετε τις καλύτερες τιμές. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες στην αεροπορική βιομηχανία: ταξιδιώτες αναψυχής που επιθυμούν να πληρώσουν νωρίτερα το βιβλίο. επαγγελματικά ταξίδια είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα, αλλά το βιβλίο αργά.
 • Να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες ταξιδιού σας Πίζα. Οι τιμές αλλάζουν συνεχώς και είναι διαφορετικές μία ημέρα στην επόμενη. Έχοντας κάποια ευελιξία θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Μπάρι προς το Πίζα πτήσεις;

Αυτή η πτήση έχει προγραμματιστεί από μία μόνο αεροπορική εταιρεία: Ryanair.
Ryanair Μπάρι Πίζα

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Μπάρι

 • BRI Palese

Αεροδρόμιο προορισμού στο Πίζα

 • PSA Gal Galilei

Carpool από Μπάρι προς το Πίζα

Το Carpooling είναι ένας πρόσφατος τρόπος να ταξιδέψετε, μοιράζοντας το ταξίδι σας Μπάρι-Πίζα με άλλους ταξιδιώτες που αναζητούν την ίδια διαδρομή. Αυτό έχει πολύ θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, καθώς βελτιστοποιεί την ικανότητα του αυτοκινήτου και επιτρέπει επίσης την εξοικονόμηση χρημάτων.

Μπάρι προς το Πίζα λεωφορείο

Το λεωφορείο σταματά Μπάρι

Ανάλογα με την εταιρεία, καλείται να είναι παρούσα στη στάση του λεωφορείου στο Μπάρι από 15 έως 30 λεπτά πριν από την αναφερόμενη ώρα αναχώρησης. Τέλος, παρουσιάστε το εισιτήριό σας στο προσωπικό της FlixBus που θα σας επιτρέψει να βάζετε τις βαλίτσες σας στον κορμό και στη συνέχεια να επιβιβαστείτε.

 • Bari Centrale

Στάση λεωφορείου κατά την άφιξη στο Πίζα

Μόλις ο προπονητής σταματήσει Πίζα, βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τίποτα στο κάθισμά σας ούτε ξεχνάτε τις αποσκευές σας.

 • Pisa

τρένο Μπάρι προς το Πίζα

Υπάρχει απευθείας τρένο για το Μπάρι-Πίζα δρόμο;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Μπάρι προς το Πίζα χωρίς να γίνουν αλλαγές.

τρένο υπεραστικών μεταφορών Μπάρι Πίζα

Τα υπεραστικά τρένα εξυπηρετούσαν τις κύριες πόλεις της διαδρομής μεταξύ Μπάρι και Πίζα με μειωμένη διάρκεια σε σύγκριση με τις περιφερειακές αμαξοστοιχίες.

τρένο υψηλής ταχύτητας Μπάρι Πίζα

Αυτού του είδους οι αμαξοστοιχίες είναι ο καλύτερος τρόπος να ταξιδεύουν με τρένο μεταξύ Μπάρι και Πίζα με ταχύτητα από 125 mph έως 220 mph.

Σιδηροδρομικοί σταθμοί από Μπάρι

 • Bari Centrale

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Πίζα

 • Pisa Centrale

Μπάρι Πίζα εταιρείες τρένων

Υπάρχει μόνο μία εταιρεία σιδηροδρόμων για αυτό το ταξίδι: Trenitalia.
Trenitalia Μπάρι Πίζα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μπάρι προς Πίζα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Air One κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Μιλάνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Malpensa MXP)
Το Vueling Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Φλωρεντία (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Peretola FLR)
Το Alitalia εκτελεί τις πτήσεις από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Πίζα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Gal Galilei PSA)
Το Easyjet παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Μιλάνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Malpensa MXP)
Το Meridiana κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Μιλάνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Linate LIN)
Το Ryanair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Πίζα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Gal Galilei PSA)
Εταιρείες λεωφορείων
Το FlixBus παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bari Centrale προς Μπάρι και του Milan autostazione (Λομβαρδία Ιταλία) και μεταξύ της πόλης Μιλάνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Milan autostazione σε 5.4 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Πίζα όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Pisa που βρίσκεται περίπου 1.1 km από το κέντρο.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει τις γραμμές Μπάρι-Ρώμη Frecciargento τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini κατά την άφιξη (1.6 km από το κέντρο) και του Ρώμη προς Πίζα με ένα τρένο Frecciabianca να αναχωρεί από Roma Termini για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Pisa Centrale (Τοσκάνη Ιταλία)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπάρι-Πίζα (604 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)