Προτεινόμενη διαδρομή
Μπάρι
Ταξιδέψτε με τρένο, αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Πάδοβα
Πάδοβα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπάρι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάδοβα με λεωφορείο, Carpooling, τρένο
Πάδοβα
Δείτε τιμές
Μπάρι
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ανκόνα
Ανκόνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Πάδοβα
Πάδοβα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπάρι στο Πάδοβα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπάρι από το Πάδοβα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπάρι στο Πάδοβα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπάρι και Πάδοβα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), FlixBus ή Alitalia), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπάρι και Πάδοβα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπάρι - Πάδοβα.

Για το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Πάδοβα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπάρι προς Πάδοβα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπάρι στο Πάδοβα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπάρι Πάδοβα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπάρι - Πάδοβα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπάρι Πάδοβα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπάρι με το Πάδοβα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πάδοβα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μπάρι Πάδοβα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μπάρι και Πάδοβα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Πάδοβα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μπάρι είτε στο Πάδοβα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπάρι στο Πάδοβα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπάρι Πάδοβα

Πόλη αναχώρησης
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Πόλη προορισμού
Πάδοβα
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
623 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, Carpooling και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπάρι Πάδοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Πάδοβα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Πάδοβα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Πάδοβα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπάρι και Πάδοβα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), FlixBus ή Alitalia, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπάρι και Πάδοβα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπάρι και Πάδοβα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπάρι προς το Πάδοβα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπάρι και Πάδοβα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 623 km μεταξύ Μπάρι και Πάδοβα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μπάρι προς το Πάδοβα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μπάρι προς το Πάδοβα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Πάδοβα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπάρι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπάρι στο Πάδοβα;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Μπάρι και Πάδοβα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μπάρι-Πάδοβα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπάρι-Πάδοβα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπάρι - Πάδοβα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μπάρι στο Πάδοβα;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μπάρι και Πάδοβα είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μπάρι προς το Πάδοβα είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μπάρι Πάδοβα. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπάρι στο Πάδοβα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μπάρι προς το Πάδοβα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πάδοβα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπάρι και Πάδοβα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπάρι-Πάδοβα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπάρι προς το Πάδοβα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πάδοβα για να καλύψουν την απόσταση των 623 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπάρι; Πού θα φτάσω στο Πάδοβα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπάρι

Bari Centrale
Χάρτης
Bari
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπάρι

Bari Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπάρι

Palese
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πάδοβα

Padova Autostazione Viale della Pace
Χάρτης
Padua
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Πάδοβα

Padova
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπάρι Πάδοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Πάδοβα

Λεωφορείο Μπάρι Πάδοβα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μπάρι από Πάδοβα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Πάδοβα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπάρι και Πάδοβα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πάδοβα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μπάρι-Πάδοβα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπάρι και Πάδοβα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Μπάρι Πάδοβα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπάρι Πάδοβα

Τρένα Μπάρι Πάδοβα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπάρι στο Πάδοβα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπάρι και Πάδοβα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπάρι στο Πάδοβα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Πάδοβα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπάρι προς το Πάδοβα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Μπάρι και Πάδοβα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Μπάρι προς Πάδοβα

Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπάρι Πάδοβα

Πτήσεις Μπάρι Πάδοβα

Αεροπορικές εταιρείες Μπάρι Πάδοβα

Alitalia
Alitalia
Volotea
Volotea
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Μπάρι Πάδοβα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μπάρι Πάδοβα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μπάρι στο Πάδοβα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μπάρι προς Πάδοβα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μπάρι και Πάδοβα εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Μπάρι Πάδοβα για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μπάρι Πάδοβα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μπάρι Πάδοβα
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης