Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Νάπολη

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Νάπολη με τρένο, λεωφορείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μπάρι προς Νάπολη σε τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μπάρι
Νάπολη
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Νάπολη

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση221 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπάρι προς Νάπολη;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μπάρι Νάπολη. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μπάρι Νάποληκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μπάρι και Νάπολη σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μπάρι Νάπολη και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi, Σταθμό λεωφορείων Naples, Σταθμό λεωφορείων Napoli, Σταθμό λεωφορείων Bari Centrale, Σταθμό λεωφορείων Bari, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Νάπολη

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Νάπολη

Για το ταξίδι του Μπάρι (Απουλία, Ιταλία) έως Νάπολη (Campania, Ιταλία) με απόσταση 221 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 3 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Είστε τυχεροί, υπάρχει μια απευθείας γραμμή λεωφορείων Μπάρι-Νάπολη που είναι συχνά η πιο οικονομική λύση.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπάρι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Napoli (1.9 km από Νάπολη, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bari Centrale (στις 2.3 km από Μπάρι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Νάπολη.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Μπάρι-Νάπολη.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Μπάρι προς Νάπολη με αμαξοστοιχία χωρίς αλλαγή, αλλά τρένα τρέχουν στις γραμμές Μπάρι-Caserta και Caserta-Νάπολη επιτρέποντάς σας να κάνετε όλο το ταξίδι μόνο με το τρένο.
Τρένα Frecciargento της Trenitalia προς Caserta αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale προς Μπάρι. Η άφιξη στο Caserta θα είναι στο σταθμό του Caserta (0.4 km από το κέντρο).Απαιτείται αλληλογραφία ή αλλαγή Caserta όπου θα αναχωρήσει το τρένο Regionale που εκμεταλλεύεται η Trenitalia Νάπολη.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μπάρι προς Νάπολη;

Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bari Centrale προς Μπάρι και του Napoli (Campania Ιταλία)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει τις γραμμές Μπάρι-Caserta Frecciargento τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Caserta κατά την άφιξη (0.4 km από το κέντρο) και του Caserta προς Νάπολη με ένα τρένο Regionale να αναχωρεί από Caserta για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi (Campania Ιταλία)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπάρι-Νάπολη (221 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)