Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Μπολόνια

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Μπολόνια με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Μπάρι προς Μπολόνια σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπάρι
Μπολόνια
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μπάρι
Βενετία
Μπολόνια
/
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Μπάρι
Ρώμη
Μπολόνια
/
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Μπολόνια

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση584 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπάρι προς Μπολόνια;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μπάρι Μπολόνια. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μπάρι Μπολόνιακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Μπάρι και Μπολόνια σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μπάρι Μπολόνια και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Bologna Centrale, Σταθμό λεωφορείων Bologna, Αεροδρόμιο Guglielmo Marconi, Αεροδρόμιο Palese, Σταθμό Bari Centrale, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μπολόνια

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Μπολόνια

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Φτηνές πτήσεις από Μπάρι προς το Μπολόνια

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Μπάρι προς το Μπολόνια ;

Η Ryanair είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που εκτελεί πτήσεις με απευθείας σύνδεση Μπολόνια από το αεροδρόμιο του Μπάρι.
Ryanair Μπάρι Μπολόνια

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να πετάξετε Μπάρι προς το Μπολόνια:

 • Να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες ταξιδιού σας Μπολόνια. Οι ναύλοι είναι διαφορετικοί είτε η πτήση είναι προγραμματισμένη νωρίς το πρωί είτε αργά το βράδυ. Συνεπώς, συνιστάται να υπάρχει ένας σημαντικός βαθμός ευελιξίας.
 • Κάντε κράτηση Μπάρι Μπολόνια πτήση πολύ νωρίτερα για να έχετε τις καλύτερες τιμές. Με λίγες εξαιρέσεις, οι τιμές αυξάνονται καθώς πλησιάζετε την ημερομηνία αναχώρησης, προκειμένου να εξοικονομήσετε έπιπλα για επαγγελματίες πελάτες που κλείνουν αργά και επιθυμούν να πληρώσουν περισσότερα.

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Μπάρι

 • BRI Palese

Αεροδρόμιο προορισμού στο Μπολόνια

 • BLQ Guglielmo Marconi

Μπάρι προς το Μπολόνια λεωφορείο

Ψάχνετε για ένα λεωφορείο από Μπάρι προς το Μπολόνια; Υπάρχει πράγματι μια απευθείας γραμμή λεωφορείων που λειτουργεί αυτή τη διαδρομή.

Ποιες εταιρείες πούλμαν να ταξιδεύουν μεταξύ Μπάρι και Μπολόνια;

Η FlixBus είναι η μόνη εταιρεία λεωφορείων που εξυπηρετεί την απευθείας γραμμή λεωφορείων Μπάρι Μπολόνια.

FlixBus Μπάρι Μπολόνια

Ίσως να έχετε αμφιβολίες για να φτάσετε Μπολόνια με λεωφορείο. Εδώ είναι μερικοί λόγοι που μπορεί να σας ενθαρρύνουν να πάρετε το λεωφορείο Μπολόνια.

 • Οι προπονητές που εκμεταλλεύονται το Μπάρι Μπολόνια είναι συνήθως εξοπλισμένα με σύστημα κλιματισμού, το οποίο θα σας επιτρέψει να ταξιδεύετε σε καλές συνθήκες κατά τη διάρκεια των ζεστών εποχών.
 • Είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον να ταξιδεύετε σε ένα σύγχρονο λεωφορείο παρά στο carpool. Επιπλέον, ο δρόμος Μπάρι Μπολόνια μοιράζεται από άλλα οχήματα και δεν χρειάζεται πρόσθετη υποδομή για τη λειτουργία λεωφορείου.
 • Τα σύγχρονα λεωφορεία που λειτουργούν τη γραμμή Μπάρι Μπολόνια να έχουν τουαλέτες και άνετα καθίσματα για να σας κάνουν να ταξιδεύετε σε βέλτιστες συνθήκες.

Το λεωφορείο σταματά Μπάρι

Συνιστάται να φτάσετε στο Μπάρι σταθμό λεωφορείων μεταξύ 15 και 30 λεπτών πριν από την ώρα αναχώρησης, ανάλογα με την εταιρεία πούλμαν. Γενικά, ο προορισμός 'Μπολόνια'εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου με τις άλλες πόλεις που εξυπηρετούνται. Τέλος, παρουσιάστε το εισιτήριό σας στο προσωπικό της FlixBus που θα σας επιτρέψει να βάζετε τις βαλίτσες σας στον κορμό και στη συνέχεια να επιβιβαστείτε.

 • Bari Centrale

Άφιξη σταθμών λεωφορείων στο Μπολόνια

Σε Μπολόνια, βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τίποτα στο κάθισμά σας ή στον κορμό του προπονητή.

 • Bologna

Carpool από Μπάρι προς το Μπολόνια

Αντίθετα με άλλα μέσα μεταφοράς, το carsharing δεν παρέχει στους ταξιδιώτες ένα προγραμματισμένο πρόγραμμα. Έτσι, έχετε σίγουρα καλύτερες πιθανότητες να φτάσετε Μπάρι-Μπολόνια βόλτες ψάχνουν τρεις ημέρες νωρίτερα από ένα μήνα. Αυτό είναι περισσότερο μια λύση lastminute για να πάει Μπολόνια.

τρένο Μπάρι προς το Μπολόνια

Σιδηροδρομικοί σταθμοί από Μπάρι

 • Bari Centrale

Σιδηροδρομικοί σταθμοί σε Μπολόνια

 • Bologna Centrale

Μπάρι Μπολόνια εταιρείες τρένων

Η εταιρεία τρένων που εκτελεί αυτό το ταξίδι είναι η Trenitalia.
Trenitalia Μπάρι Μπολόνια

Υπάρχει άμεση αμαξοστοιχία Μπολόνια από Μπάρι;

Ναι το Μπάρι προς το Μπολόνια Η διαδρομή εξυπηρετείται από απευθείας τρένο. Να γνωρίζετε ότι ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας, το χρονοδιάγραμμα μπορεί να αλλάξει και να κατευθύνει τα τρένα να μην λειτουργούν κάθε μέρα. Για να ελέγξετε τις τιμές και τις διαθεσιμότητες, ξεκινήστε τώρα μια αναζήτηση για ένα Μπάρι-Μπολόνια εισιτήριο τρένου στη Vivanoda.

τρένο υψηλής ταχύτητας Μπάρι Μπολόνια

Αυτού του είδους οι αμαξοστοιχίες είναι ο καλύτερος τρόπος να ταξιδεύουν με τρένο μεταξύ Μπάρι και Μπολόνια με ταχύτητα από 125 mph έως 220 mph.

νυκτερινό τρένο Μπάρι Μπολόνια

Αντί να φτάσεις Μπολόνια τη νύχτα και να πληρώσετε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, προτιμάτε την αναχώρηση Μπάρι στην εκδήλωση με την άνεση μιας αμαξοστοιχίας που είναι εξοπλισμένη με αγκυροβόλια.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)