Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Μπέργκαμο

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Μπέργκαμο με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Μπάρι προς Μπέργκαμο σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπάρι
Μπέργκαμο
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μπάρι
Μιλάνο
Μπέργκαμο
/
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Μπάρι
Βενετία
Μπέργκαμο
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Μπέργκαμο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση770 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Μπάρι προς το Μπέργκαμο ;

Έχετε επιλέξει Μπέργκαμο ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Μπάρι και πώς να βρείτε το καλύτερο Μπάρι προς το Μπέργκαμο μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πτήσεις, τρένα, carpooling και λεωφορεία to travel to Μπέργκαμο από Μπάρι Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Μπέργκαμο και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Τέλος, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις επιλογές ταξινόμησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Να ταξιδέψετε από Μπάρι, πτήσεις, τρένα, carpooling ή λεωφορεία του FlixBus, Trenitalia, Trenord, Ryanair, Blablacar, Meridiana, Alitalia και Easyjet θα σας μεταφέρει Μπέργκαμο.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Μπέργκαμο

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Carpool από Μπάρι προς το Μπέργκαμο

Η επιβράβευση είναι ένας νέος τρόπος ταξιδιού που επιτρέπει στους ανθρώπους να μοιράζονται Μπάρι-Μπέργκαμο ταξίδια με άλλους. Αυτό βοηθά στη μείωση του κόστους ταξιδιού τόσο για τον οδηγό όσο και για τον επιβάτη, ενώ επίσης μειώνει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Μπάρι προς το Μπέργκαμο λεωφορείο

Υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ των υπεραστικών λεωφορείων Μπάρι και Μπέργκαμο.

Πηγαίνοντας με το λεωφορείο Μπάρι προς το Μπέργκαμο μπορεί να μην είναι τόσο προφανές για εσάς. Γι 'αυτό σας δίνουμε κάποια επιχειρήματα που θα μπορούσαν να σας πείσουν να επιβιβαστείτε σε ένα λεωφορείο Μπέργκαμο.

 • ο Μπάρι Μπέργκαμο τα εισιτήρια πωλούνται σε ασυναγώνιστες τιμές, είναι απίθανο να βρείτε καλύτερες προσφορές με τους άλλους τρόπους μεταφοράς: σιδηροδρομικές ή αυτοκινητοδρόμους.
 • Σχεδόν όλα τα πούλμαν είναι εξοπλισμένα με μια σύνδεση WiFi, η οποία είναι πολύ ευπρόσδεκτη για να ταξιδέψει 770 km του ταξιδιού.
 • Οι προπονητές που εκμεταλλεύονται το Μπάρι Μπέργκαμο είναι συνήθως εξοπλισμένα με σύστημα κλιματισμού, το οποίο θα σας επιτρέψει να ταξιδεύετε σε καλές συνθήκες κατά τη διάρκεια των ζεστών εποχών.

Ποιες είναι οι εταιρείες λεωφορείων που εκμεταλλεύονται το Μπάρι Μπέργκαμο ;

Μόνο η εταιρεία πούλμαν FlixBus λειτουργεί απευθείας γραμμή Μπάρι Μπέργκαμο.

FlixBus Μπάρι Μπέργκαμο

Το λεωφορείο σταματά Μπάρι

Συνιστάται να φτάσετε στο Μπάρι σταθμό λεωφορείων μεταξύ 15 και 30 λεπτών πριν από την ώρα αναχώρησης, ανάλογα με την εταιρεία πούλμαν. Για να αποφύγετε το λάθος λεωφορείο, ελέγξτε μπροστά όπου ο προορισμός 'Μπέργκαμο'θα πρέπει να εμφανίζεται. Τέλος, παρουσιάστε το εισιτήριό σας στο προσωπικό της FlixBus που θα σας επιτρέψει να βάζετε τις βαλίτσες σας στον κορμό και στη συνέχεια να επιβιβαστείτε.

 • Bari Centrale

Στάση λεωφορείου κατά την άφιξη στο Μπέργκαμο

Σε Μπέργκαμο, βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τίποτα στο κάθισμά σας ή στον κορμό του προπονητή.

 • Bergamo (BGY airport)
 • Bergamo Autostazione

Φτηνές πτήσεις από Μπάρι προς το Μπέργκαμο

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να πετάξετε Μπάρι προς το Μπέργκαμο:

 • Συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε κράτηση Μπάρι Μπέργκαμο πτήση αρκετές εβδομάδες (ή ακόμη και μήνες) εκ των προτέρων. Τις περισσότερες φορές, αυτός είναι ο κανόνας διαχείρισης αποδόσεων νούμερο ένα: η φθηνότερη τιμή είναι διαθέσιμη πολύ πριν από την αναχώρηση (αυτό αφορά τους πελάτες αναψυχής που χρησιμοποιούνται για την κράτηση νωρίς).
 • Προτιμήστε να πετάξετε Μπέργκαμο την ημέρα της εβδομάδας (Δευτέρα έως Πέμπτη) και να είστε ευέλικτοι. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τον χρόνο, ανάλογα με πολλούς παράγοντες, όπως η ημερομηνία και η ώρα του ταξιδιού. Επομένως, καλύτερα να είστε σε θέση να έχετε μια 2- ή 3-ημερήσια ευελιξία για να κλείσετε το ταξίδι σας.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Μπάρι προς το Μπέργκαμο πτήσεις;

Η Ryanair είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που εκτελεί πτήσεις με απευθείας σύνδεση Μπέργκαμο από το αεροδρόμιο του Μπάρι.
Ryanair Μπάρι Μπέργκαμο

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Μπάρι

 • BRI Palese

Αεροδρόμιο προορισμού στο Μπέργκαμο

 • BGY Orio Al Serio

τρένο Μπάρι προς το Μπέργκαμο

Υπάρχει απευθείας τρένο για το Μπάρι-Μπέργκαμο δρόμο;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Μπάρι προς το Μπέργκαμο χωρίς να γίνουν αλλαγές.

τρένο υψηλής ταχύτητας Μπάρι Μπέργκαμο

Αυτά είναι τρένα που λειτουργούν με πολύ υψηλή ταχύτητα και εξυπηρετούν μόνο μερικές πόλεις συμπεριλαμβανομένων Μπάρι και Μπέργκαμο. Συχνά λειτουργούν σε ειδικά κομμάτια.

τρένο υπεραστικών μεταφορών Μπάρι Μπέργκαμο

Τα υπεραστικά τρένα εξυπηρετούσαν τις κύριες πόλεις της διαδρομής μεταξύ Μπάρι και Μπέργκαμο με μειωμένη διάρκεια σε σύγκριση με τις περιφερειακές αμαξοστοιχίες.

Μπάρι Μπέργκαμο εταιρείες τρένων

Οι σιδηρόδρομοι Trenitalia και Trenord είναι οι εταιρείες με τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε για το ταξίδι σας Μπέργκαμο.
Trenitalia Μπάρι ΜπέργκαμοTrenord Μπάρι Μπέργκαμο

Σιδηροδρομικοί σταθμοί από Μπάρι

 • Bari Centrale

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Μπέργκαμο

 • Bergamo

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μπάρι προς Μπέργκαμο;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Air One κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Μιλάνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Malpensa MXP)
Το Volotea εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Βενετία (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Marco Polo VCE)
Το Easyjet εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Μιλάνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Malpensa MXP)
Το Alitalia παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Βενετία (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Marco Polo VCE)
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Μπέργκαμο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Orio Al Serio BGY)
Το Meridiana εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Μιλάνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Linate LIN)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bari Centrale προς Μπάρι και του Bergamo Autostazione (Λομβαρδία Ιταλία)
Το Autostradale είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Μιλάνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Milano Centrale σε 2.7 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Μπέργκαμο όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Bergamo (BGY airport) που βρίσκεται περίπου 3.9 km από το κέντρο.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Μπάρι-Μιλάνο Frecciabianca τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Milano Centrale κατά την άφιξη (2.8 km από το κέντρο)
Το Trenord λειτουργεί τη γραμμή του Μιλάνο προς Μπέργκαμο με ένα τρένο Regionale να αναχωρεί από Milano Lambrate για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Bergamo (Λομβαρδία Ιταλία)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπάρι-Μπέργκαμο (771 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)