Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Μιλάνο

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Μιλάνο με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

5 επιλογές για να πάτε από Μπάρι προς Μιλάνο σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπάρι
Μιλάνο
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μπάρι
Βερόνα
Μιλάνο
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Μπάρι
Ρώμη
Μιλάνο
/
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
4
Μπάρι
Μπολόνια
Μιλάνο
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
5
Μπάρι
Τορίνο
Μιλάνο
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Μιλάνο

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση785 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπάρι προς Μιλάνο;

Προσφέρουμε 5 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μπάρι Μιλάνο. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μπάρι Μιλάνοκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Μπάρι και Μιλάνο σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μπάρι Μιλάνο και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Milano Centrale, Σταθμό Milano Lambrate, Σταθμό λεωφορείων Milan autostazione, Αεροδρόμιο Malpensa, Σταθμό Milano Porta Garibaldi, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μιλάνο

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Μιλάνο

Για το ταξίδι του Μπάρι (Απουλία, Ιταλία) έως Μιλάνο (Λομβαρδία, Ιταλία) με απόσταση 785 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Το τρένο Μπάρι Μιλάνο είναι άμεση.
Τρένα Frecciabianca της Trenitalia προς Μιλάνο αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale προς Μπάρι. Η άφιξη στο Μιλάνο θα είναι στο σταθμό του Milano Centrale (2.8 km από το κέντρο).
Η απευθείας πτήση Μπάρι > Μιλάνο θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Μπάρι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Palese BRI 7.1 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Μιλάνο (αεροδρόμιο του Linate, Κωδικός IATA: LIN) που εκμεταλλεύεται η Alitalia, Air One, Meridiana ή Easyjet.
Είστε τυχεροί, υπάρχει μια απευθείας γραμμή λεωφορείων Μπάρι-Μιλάνο που είναι συχνά η πιο οικονομική λύση.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπάρι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Milan autostazione (5.4 km από Μιλάνο, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bari Centrale (στις 2.3 km από Μπάρι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Μιλάνο.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Μπάρι-Μιλάνο.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μπάρι προς Μιλάνο;

Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bari Centrale προς Μπάρι και του Milan autostazione (Λομβαρδία Ιταλία)
Το OUIBUS είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Τορίνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Turin autostazione σε 2.6 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Μιλάνο όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Milan autostazione που βρίσκεται περίπου 5.4 km από το κέντρο.
Η επιχείρηση λεωφορείων Autostradale περιστρέφεται από το σταθμό λεωφορείων Bergamo (BGY airport) προς Μπέργκαμο και του Milano Centrale (Λομβαρδία Ιταλία)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenord προσφέρει μια γραμμή Μπέργκαμο-Μιλάνο Regionale τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bergamo (0.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Milano Centrale κατά την άφιξη (2.8 km από το κέντρο)
Το Trenitalia λειτουργεί τη γραμμή του Μπάρι προς Μιλάνο με ένα τρένο Frecciabianca να αναχωρεί από Bari Centrale για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Milano Centrale (Λομβαρδία Ιταλία)
Το Italo (NTV) κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Μπολόνια-Μιλάνο Italo τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bologna Centrale (1.3 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Milano Centrale κατά την άφιξη (2.8 km από το κέντρο)
Το SNCF προσφέρει μια γραμμή του Τορίνο προς Μιλάνο με ένα τρένο TGV να αναχωρεί από Torino Porta Susa για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Milano Porta Garibaldi (Λομβαρδία Ιταλία)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Alitalia κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Μιλάνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Linate LIN)
Το Air One εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Μιλάνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Malpensa MXP)
Το Cyprus Airways εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Μιλάνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Malpensa MXP)
Το Biman Bangladesh Airlines παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Μιλάνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Malpensa MXP)
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Μπολόνια (άφιξη στο αεροδρόμιο του Guglielmo Marconi BLQ)
Το Meridiana εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Μιλάνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Linate LIN)
Το Easyjet εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Μιλάνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Malpensa MXP)
Το Volotea παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Βερόνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Verona VRN)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπάρι-Μιλάνο (786 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)