Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Κατάνια

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Κατάνια με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Μπάρι προς Κατάνια σε αεροπλάνο, πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπάρι
Κατάνια
  • Αποκτήστε τιμές
2
Μπάρι
Νάπολη
Κατάνια
/
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Κατάνια

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση431 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπάρι προς Κατάνια;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μπάρι Κατάνια. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μπάρι Κατάνιακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μπάρι και Κατάνια σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μπάρι Κατάνια και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Fontanarossa, Ναυτικό Σταθμό Catania, Σταθμό Catania Centrale, Σταθμό λεωφορείων Bari Centrale, Σταθμό λεωφορείων Bari, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Κατάνια

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Κατάνια

Για το ταξίδι του Μπάρι (Απουλία, Ιταλία) έως Κατάνια (Σικελία, Ιταλία) με απόσταση 431 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 5 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, πορθμείο, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Μπάρι > Κατάνια θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Μπάρι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Palese BRI 7.1 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Κατάνια (αεροδρόμιο του Fontanarossa, Κωδικός IATA: CTA) που εκμεταλλεύεται η Blue Panorama Airlines.
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Μπάρι Κατάνια μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Μπάρι-Νάπολη.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπάρι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Napoli (1.9 km από Νάπολη, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bari Centrale (στις 2.3 km από Μπάρι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Νάπολη.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Μπάρι-Νάπολη μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Μπάρι προς Κατάνια χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Νάπολη-Κατάνια και τη χρήση λεωφορείο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα InterCityNotte της Trenitalia προς Κατάνια αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi προς Νάπολη. Η άφιξη στο Κατάνια θα είναι στο σταθμό του Catania Centrale (1.8 km από το κέντρο).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Μπάρι Κατάνια θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (λεωφορείο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Νάπολη-Κατάνια.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Napoli Molo Angioino στις 0.5 km από Νάποληπλοίου της TTT-Lines. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουCatania σε 0.4 km από Κατάνια. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΝάπολη για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)