Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Καλαμάτα

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Καλαμάτα με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Μπάρι προς Καλαμάτα σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπάρι
Καλαμάτα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Μπάρι
Ρώμη
Καλαμάτα
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Καλαμάτα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση643 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς να πάτε από Μπάρι προς Καλαμάτα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Vueling Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Καλαμάτα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Kalamata KLX)
Το Alitalia εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bari προς Μπάρι και του Roma Tiburtina (Λάτιο Ιταλία)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπάρι-Ρώμη (374 km)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Μπάρι-Ρώμη Frecciargento τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini κατά την άφιξη (1.6 km από το κέντρο)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Καλαμάτα

Για το ταξίδι του Μπάρι (Απουλία, Ιταλία) έως Καλαμάτα (Πελοπόννησος, Ελλάδα) με απόσταση 643 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Καλαμάτα από Μπάρι αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Μπάρι-Ρώμη και Ρώμη-Καλαμάτα
έξοδος Μπάρι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Palese BRI 7.1 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρώμη (αεροδρόμιο του Fiumicino, Κωδικός IATA: FCO) που εκμεταλλεύεται η Ryanair ή Alitalia.του Ρώμη, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Vueling Airlines που θα σας μεταφέρει Kalamata (Καλαμάτα, ΡΡΡ).
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Μπάρι προς Καλαμάτα χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Μπάρι-Ρώμη και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Frecciargento της Trenitalia προς Ρώμη αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale προς Μπάρι. Η άφιξη στο Ρώμη θα είναι στο σταθμό του Roma Termini (1.6 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Μπάρι Καλαμάτα μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Μπάρι-Ρώμη.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπάρι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Roma Tiburtina (4.1 km από Ρώμη, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bari (στις 2.4 km από Μπάρι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Ρώμη.
Το Blablacar είναι η κύρια πλατφόρμα αυτοκίνησης στην Ευρώπη όπου οι οδηγοί έχουν Μπάρι-Ρώμη μπορεί να σας μεταφέρει ως επιβάτης και θα συνδυάσετε με ένα ταξίδι μέσα αεροπλάνο για να καλύψει ολόκληρο το ταξίδι.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)