Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Ηγουμενίτσα

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Ηγουμενίτσα με τρένο, λεωφορείο, πορθμείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Μπάρι προς Ηγουμενίτσα σε πορθμείο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπάρι
Ηγουμενίτσα
  • Αποκτήστε τιμές
2
Μπάρι
Μπρίντιζι
Ηγουμενίτσα
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Μπάρι
Κέρκυρα
Ηγουμενίτσα
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Ηγουμενίτσα

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, πορθμείο, λεωφορείο, τρένο
απόσταση341 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Μπάρι προς το Ηγουμενίτσα ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Μπάρι προς το Ηγουμενίτσα και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπάρι Ηγουμενίτσα; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για πορθμείο, τρένα, carpooling και λεωφορεία to travel to Ηγουμενίτσα από Μπάρι Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Ηγουμενίτσα και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Μπάρι, θα ταξιδέψετε με το Trenitalia, Endeavor Lines, Ventouris Ferries, European Seaways, Grimaldi Lines, Blablacar, Superfast Ferries ή Egnatia Seaways από λεωφορεία, carpooling, τρένα ή πορθμείο.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μπάρι προς Ηγουμενίτσα;

Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Μπάρι-Μπρίντιζι Regionale τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Zona Industriale (1.9 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Brindisi κατά την άφιξη (2.5 km από το κέντρο)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Egnatia Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Brindisi Costa Morena Terrare και του Ηγουμενίτσα (Igoumenitsa σε 2.3 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Ventouris Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Μπάρι και Ηγουμενίτσα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Bari Molo San Vito 4 και Igoumenitsa αντιστοίχως 1.4 km και 2.3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της ANEK Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Kerkyra και του Ηγουμενίτσα (Igoumenitsa σε 2.3 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Agoudimos Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Brindisi Costa Morena Terrare και Igoumenitsa αντιστοίχως 2 km και 2.3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Superfast Ferries κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Bari Banchina Deposito Franco και του Ηγουμενίτσα (Igoumenitsa σε 2.3 km από την πόλη)
Τα πλοία της Endeavor Lines λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Brindisi Costa Morena Terrare και Igoumenitsa αντιστοίχως 2 km και 2.3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα σκάφη του Grimaldi Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Brindisi Costa Morena Terrare και του Ηγουμενίτσα (Igoumenitsa σε 2.3 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια European Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Brindisi Costa Morena Terrare και Igoumenitsa αντιστοίχως 2 km και 2.3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bari προς Μπάρι και του Brindisi (Istituto Professionale Falcone) (Απουλία Ιταλία)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπάρι-Μπρίντιζι (108 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)