Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Γένοβα

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Γένοβα με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

5 επιλογές για να πάτε από Μπάρι προς Γένοβα σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπάρι
Γένοβα
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μπάρι
Μιλάνο
Γένοβα
/
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Μπάρι
Φλωρεντία
Γένοβα
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
4
Μπάρι
Ρώμη
Γένοβα
/
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
5
Μπάρι
Βενετία
Γένοβα
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Γένοβα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση741 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Μπάρι προς το Γένοβα ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Μπάρι προς το Γένοβα και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπάρι Γένοβα; Περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους για να πάρετε μια απλή πληροφορία και να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας είναι πάντα πολύ κουραστικό.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling, τρένα και πτήσεις για να φτάσετε στο Γένοβα. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Γένοβα τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, πτήσεις, λεωφορεία και carpooling του FlixBus, Trenitalia, Alitalia, Vueling Airlines, Blablacar, Blue Panorama Airlines, Hellö ή Volotea για να φτάσει Γένοβα.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Γένοβα

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Φτηνές πτήσεις από Μπάρι προς το Γένοβα

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Μπάρι προς το Γένοβα ;

Αυτή η πτήση έχει προγραμματιστεί από μία μόνο αεροπορική εταιρεία: Ryanair.
Ryanair Μπάρι Γένοβα

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Μπάρι

 • BRI Palese

Αεροδρόμιο προορισμού στο Γένοβα

 • GOA Cristoforo Colombo

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να πετάξετε Μπάρι προς το Γένοβα:

 • Αποφύγετε τα Σαββατοκύριακα για να πετάξετε Γένοβα και να είστε ευέλικτοι. Οι τιμές αλλάζουν συνεχώς και είναι διαφορετικές μία ημέρα στην επόμενη. Έχοντας κάποια ευελιξία θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.
 • Παρά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ταξιδιού, το Μπάρι-Γένοβα η διαδρομή πρέπει να είναι φθηνότερη με τις συνδεδεμένες πτήσεις.

τρένο Μπάρι προς το Γένοβα

Υπάρχει άμεση αμαξοστοιχία Γένοβα από Μπάρι;

Όχι, δυστυχώς, καμία γραμμή τρένου δεν επιτρέπει να πάει από Μπάρι προς το Γένοβα χωρίς να γίνουν αλλαγές.

Μπάρι Γένοβα εταιρείες τρένων

Αυτές είναι οι 2 εταιρείες σιδηροδρόμων που μπορείτε να πάρετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας Γένοβα: Trenitalia και Thello.
Trenitalia Μπάρι ΓένοβαThello Μπάρι Γένοβα

τρένο υψηλής ταχύτητας Μπάρι Γένοβα

Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μεταξύ 125 μίλια / ώρα και 220 μιλίων / ώρα, αυτά τα τρένα είναι η ταχύτερη λύση από την οποία μπορείτε να πάτε Μπάρι προς το Γένοβα με το τρένο.

νυκτερινό τρένο Μπάρι Γένοβα

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον δωμάτιο στο ξενοδοχείο Γένοβα όταν έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε νύχτα σε ένα τρένο για ύπνο.

τρένο υπεραστικών μεταφορών Μπάρι Γένοβα

Ο σιδηροδρομικός σταθμός bewteen Μπάρι και Γένοβα εξυπηρετούνται από υπεραστικά τρένα ταχύτερα από τα περιφερειακά τρένα.

Σιδηροδρομικοί σταθμοί από Μπάρι

 • Bari Centrale

Σιδηροδρομικοί σταθμοί σε Γένοβα

 • Genova Piazza Principe + Genova sotterranea
 • Genova Brignole

Μπάρι προς το Γένοβα λεωφορείο

Το λεωφορείο σταματά Μπάρι

Θα πρέπει να φτάσετε στο δικό σας Μπάρι σταματήστε μεταξύ 15 λεπτών και 30 λεπτών, ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, πριν από την ώρα αναχώρησης που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Πριν από την επιβίβαση, δείξτε το εισιτήριό σας στον οδηγό, βάλτε τις αποσκευές σας στο τιμόνι και έπειτα κάθεστε στο κάθισμά σας.

 • Bari
 • Bari Centrale

Άφιξη σταθμών λεωφορείων στο Γένοβα

Μόλις φτάσει το λεωφορείο Γένοβα, ελέγξτε και συλλέξτε τα πράγματά σας ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα.

 • Genoa (P. d. Vittoria)
 • Genova Principe Fanti D'italia

Carpool από Μπάρι προς το Γένοβα

Το Carpooling διαφέρει από τα άλλα μεταφορικά μέσα λόγω ενός αόριστου χρονοδιαγράμματος. Έτσι, έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε Μπάρι-Γένοβα βόλτες πέντε ημέρες πριν από την ημερομηνία ταξιδιού σας από τρεις μήνες. Αυτό είναι περισσότερο μια λύση lastminute για να πάει Γένοβα.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μπάρι προς Γένοβα;

Εταιρείες λεωφορείων
Το FlixBus παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bari Centrale προς Μπάρι και του Venezia Tronchetto Stazione (Βένετο Ιταλία) και μεταξύ της πόλης Βενετία (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του Venezia Tronchetto Stazione σε 2.7 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Γένοβα όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Genova Principe Fanti D'italia που βρίσκεται περίπου 1.6 km από το κέντρο.
Το Hellö είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή από το σταθμό λεωφορείων Milan autostazione προς Μιλάνο και του Genova Principe Fanti D'italia (Λιγουρία Ιταλία)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει τις γραμμές Μπάρι-Ρώμη Frecciargento τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini κατά την άφιξη (1.6 km από το κέντρο) και του Ρώμη προς Γένοβα με ένα τρένο Frecciabianca να αναχωρεί από Roma Termini για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Genova Piazza Principe + Genova sotterranea (Λιγουρία Ιταλία)
Το Thello λειτουργεί τη γραμμή Μιλάνο-Γένοβα Thello τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Milano Centrale (2.8 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Genova Piazza Principe + Genova sotterranea κατά την άφιξη (1.6 km από το κέντρο)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Alitalia πετάει από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO) και από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Γένοβα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Cristoforo Colombo GOA)
Το Vueling Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Γένοβα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Cristoforo Colombo GOA)
Το Blue Panorama Airlines εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Γένοβα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Cristoforo Colombo GOA)
Το Air One παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Μιλάνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Malpensa MXP)
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Γένοβα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Cristoforo Colombo GOA)
Το Easyjet εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Μιλάνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Malpensa MXP)
Το Meridiana εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Μιλάνο (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Linate LIN)
Το Volotea παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Βενετία (άφιξη στο αεροδρόμιο του Marco Polo VCE)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Ρώμη-Γένοβα (402 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)