Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Βερόνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Βερόνα με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

4 επιλογές για να πάτε από Μπάρι προς Βερόνα σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπάρι
Βερόνα
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Μπάρι
Βενετία
Βερόνα
/
/
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Μπάρι
Μιλάνο
Βερόνα
/
/
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές
4
Μπάρι
Μπολόνια
Βερόνα
/
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Βερόνα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση673 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπάρι προς Βερόνα;

Προσφέρουμε 4 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μπάρι Βερόνα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μπάρι Βερόνακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μπάρι και Βερόνα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μπάρι Βερόνα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Verona Porta Nuova, Σταθμό λεωφορείων Verona, Σταθμό λεωφορείων Verona, Αεροδρόμιο Verona, Αεροδρόμιο Palese, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Βερόνα

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μπάρι προς Βερόνα;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Air One κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Μιλάνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Malpensa MXP)
Το Ryanair εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Βερόνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Verona VRN)
Το Easyjet εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Μιλάνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Malpensa MXP)
Το Volotea παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Βερόνα (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Verona VRN)
Το Meridiana κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Μιλάνο (άφιξη στο αεροδρόμιο του Linate LIN)
Το Alitalia εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Βενετία (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Marco Polo VCE)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bari Centrale προς Μπάρι και του Verona (Βένετο Ιταλία)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει τις γραμμές Μπάρι-Βενετία Frecciabianca τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Venezia Santa Lucia κατά την άφιξη (1.6 km από το κέντρο) και του Βενετία προς Βερόνα με ένα τρένο Eurocity να αναχωρεί από Venezia Santa Lucia για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Verona Porta Nuova (Βένετο Ιταλία)
Το Italo (NTV) λειτουργεί τη γραμμή Μπολόνια-Βερόνα τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bologna Centrale (1.3 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Verona Porta Nuova κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο)
Το Trenord κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση του Μιλάνο προς Βερόνα με ένα τρένο Regionale να αναχωρεί από Milano Lambrate για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Verona Porta Nuova (Βένετο Ιταλία)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπάρι-Βερόνα (675 km)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Βερόνα

Για το ταξίδι του Μπάρι (Απουλία, Ιταλία) έως Βερόνα (Βένετο, Ιταλία) με απόσταση 673 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Μπάρι > Βερόνα θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Μπάρι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Palese BRI 7.1 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Βερόνα (αεροδρόμιο του Verona, Κωδικός IATA: VRN) που εκμεταλλεύεται η Ryanair ή Volotea.
Είστε τυχεροί, υπάρχει μια απευθείας γραμμή λεωφορείων Μπάρι-Βερόνα που είναι συχνά η πιο οικονομική λύση.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπάρι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Verona (0 km από Βερόνα, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bari Centrale (στις 2.3 km από Μπάρι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Βερόνα.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Μπάρι-Βερόνα.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Μπάρι προς Βερόνα με αμαξοστοιχία χωρίς αλλαγή, αλλά τρένα τρέχουν στις γραμμές Μπάρι-Βενετία και Βενετία-Βερόνα επιτρέποντάς σας να κάνετε όλο το ταξίδι μόνο με το τρένο.
Τρένα Frecciabianca της Trenitalia προς Βενετία αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale προς Μπάρι. Η άφιξη στο Βενετία θα είναι στο σταθμό του Venezia Santa Lucia (1.6 km από το κέντρο).Απαιτείται αλληλογραφία ή αλλαγή Βενετία όπου θα αναχωρήσει το τρένο Eurocity ή Frecciabianca που εκμεταλλεύεται η Trenitalia Βερόνα.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)