Μπάρι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ανκόνα με λεωφορείο, Carpooling, τρένο
Ανκόνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπάρι στο Ανκόνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπάρι από το Ανκόνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπάρι στο Ανκόνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπάρι και Ανκόνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Blablacar ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπάρι και Ανκόνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπάρι - Ανκόνα.

Για το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Ανκόνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπάρι προς Ανκόνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπάρι στο Ανκόνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπάρι Ανκόνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπάρι - Ανκόνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μπάρι Ανκόνα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μπάρι και Ανκόνα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ανκόνα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μπάρι είτε στο Ανκόνα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπάρι στο Ανκόνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπάρι Ανκόνα

Πόλη αναχώρησης
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Πόλη προορισμού
Ανκόνα
Ιταλία
Marches
Απόσταση
389 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, Carpooling και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπάρι Ανκόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Ανκόνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Ανκόνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Ανκόνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπάρι και Ανκόνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Blablacar ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπάρι και Ανκόνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπάρι και Ανκόνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπάρι στο Ανκόνα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μπάρι προς το Ανκόνα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ανκόνα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπάρι και Ανκόνα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπάρι-Ανκόνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπάρι προς το Ανκόνα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ανκόνα για να καλύψουν την απόσταση των 389 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπάρι στο Ανκόνα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μπάρι και Ανκόνα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Μπάρι και Ανκόνα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπάρι-Ανκόνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπάρι - Ανκόνα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μπάρι στο Ανκόνα;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μπάρι και Ανκόνα είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μπάρι προς το Ανκόνα είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μπάρι Ανκόνα. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπάρι; Πού θα φτάσω στο Ανκόνα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπάρι

Bari Centrale
Χάρτης
Bari
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπάρι

Bari Centrale
Χάρτης
Bari S.Spirito
Χάρτης
Marconi
Χάρτης
Bari Torre a Mare
Χάρτης
Bari Zona Industriale
Χάρτης
Bari Palese-Macchie
Χάρτης
Bari Parco Sud
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ανκόνα

Ancôna Parcheggio Archi
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ανκόνα

Ancona
Χάρτης
Varano
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπάρι Ανκόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Ανκόνα

Λεωφορείο Μπάρι Ανκόνα

Τα λεωφορεία μεταξύ Μπάρι και Ανκόνα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπάρι και Ανκόνα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπάρι-Ανκόνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπάρι προς Ανκόνα στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μπάρι-Ανκόνα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Μπάρι Ανκόνα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπάρι Ανκόνα

Τρένα Μπάρι Ανκόνα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπάρι στο Ανκόνα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπάρι και Ανκόνα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπάρι προς το Ανκόνα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπάρι στο Ανκόνα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ανκόνα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Μπάρι προς το Ανκόνα, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Μπάρι προς Ανκόνα

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπάρι Ανκόνα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μπάρι Ανκόνα

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μπάρι και Ανκόνα εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μπάρι στο Ανκόνα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μπάρι προς Ανκόνα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπάρι και Ανκόνα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μπάρι και Ανκόνα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μπάρι Ανκόνα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μπάρι Ανκόνα
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης