Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Ανκόνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Ανκόνα με τρένο, λεωφορείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μπάρι προς Ανκόνα σε τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μπάρι
Ανκόνα
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Ανκόνα

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση389 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπάρι προς Ανκόνα;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μπάρι Ανκόνα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μπάρι Ανκόνακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μπάρι και Ανκόνα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μπάρι Ανκόνα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Ancona, Σταθμό Varano, Σταθμό λεωφορείων Ancôna Parcheggio Archi, Σταθμό Bari Centrale, Σταθμό λεωφορείων Bari Centrale, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ανκόνα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Ανκόνα

Για το ταξίδι του Μπάρι (Απουλία, Ιταλία) έως Ανκόνα (Marches, Ιταλία) με απόσταση 389 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 3 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Μπάρι-Ανκόνα.
Το τρένο Μπάρι Ανκόνα είναι άμεση.
Τρένα Frecciabianca της Trenitalia προς Ανκόνα αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale προς Μπάρι. Η άφιξη στο Ανκόνα θα είναι στο σταθμό του Ancona (1.9 km από το κέντρο).
Είστε τυχεροί, υπάρχει μια απευθείας γραμμή λεωφορείων Μπάρι-Ανκόνα που είναι συχνά η πιο οικονομική λύση.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπάρι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Ancôna Parcheggio Archi (1.4 km από Ανκόνα, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bari Centrale (στις 2.3 km από Μπάρι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Ανκόνα.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μπάρι προς Ανκόνα;

Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bari Centrale προς Μπάρι και του Ancôna Parcheggio Archi (Marches Ιταλία)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπάρι-Ανκόνα (390 km)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Μπάρι-Ανκόνα Frecciabianca τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Ancona κατά την άφιξη (1.9 km από το κέντρο)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)