Προτεινόμενη διαδρομή
Μπάρι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αθηνα με αεροπορικά
Αθηνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπάρι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μύκονος
Μύκονος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές
Μπάρι
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπάρι στο Αθηνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπάρι από το Αθηνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπάρι στο Αθηνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπάρι και Αθηνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Volotea, Olympic Air ή Aegean Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπάρι και Αθηνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπάρι - Αθηνα.

Για το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Αθηνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μπάρι Αθηνα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μπάρι και Αθηνα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Μπάρι προς Αθηνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπάρι στο Αθηνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπάρι Αθηνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπάρι - Αθηνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπάρι Αθηνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπάρι με το Αθηνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αθηνα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μπάρι Αθηνα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μπάρι και Αθηνα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Αθηνα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μπάρι είτε στο Αθηνα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπάρι στο Αθηνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπάρι Αθηνα

Πόλη αναχώρησης
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Πόλη προορισμού
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
685 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπάρι Αθηνα
Αναζήτηση διαμονής στο Αθηνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Αθηνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Αθηνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπάρι και Αθηνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Volotea, Olympic Air ή Aegean Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπάρι και Αθηνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπάρι και Αθηνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μπάρι στο Αθηνα;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μπάρι προς το Αθηνα είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μπάρι και Αθηνα είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Μπάρι στο Αθηνα είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μπάρι Αθηνα. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μπάρι προς το Αθηνα μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπάρι στο Αθηνα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπάρι και Αθηνα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μπάρι προς το Αθηνα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Αθηνα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μπάρι και Αθηνα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπάρι προς το Αθηνα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Αθηνα για να καλύψουν την απόσταση των 685 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπάρι-Αθηνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μπάρι στο Αθηνα;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Μπάρι και Αθηνα αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Μπάρι-Αθηνα προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Αθηνα από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Μπάρι και Αθηνα μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Μπάρι και Αθηνα μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Αθηνα.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Μπάρι και Αθηνα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Αθηνα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπάρι στο Αθηνα;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Μπάρι και Αθηνα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μπάρι προς το Αθηνα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μπάρι και Αθηνα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπάρι - Αθηνα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπάρι-Αθηνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπάρι προς το Αθηνα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μπάρι προς το Αθηνα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπάρι και Αθηνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 685 km μεταξύ Μπάρι και Αθηνα.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Αθηνα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπάρι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μπάρι προς το Αθηνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μπάρι Αθηνα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπάρι; Πού θα φτάσω στο Αθηνα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπάρι

Bari
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπάρι

Bari Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπάρι

Palese
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Αθηνα

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Αθηνα

Eleftherios Venizelos International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπάρι Αθηνα
Αναζήτηση διαμονής στο Αθηνα

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Μπάρι και Αθηνα

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Μπάρι στο Αθηνα και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο, λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά ή Carpooling, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Μπάρι στο Αθηνα.

  • 1. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Μπάρι και Αθηνα με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Αθηνα.
  • 2. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Μπάρι-Αθηνα είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Αθηνα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Μπάρι-Αθηνα. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Αθηνα.
  • 3. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Μπάρι προς Αθηνα. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Αθηνα.

Πλοία Μπάρι Αθηνα

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπάρι και Αθηνα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μπάρι και Αθηνα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Αθηνα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Μπάρι για το Αθηνα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπάρι - Αθηνα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Μπάρι προς το Αθηνα, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Μπάρι και Αθηνα και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μπάρι και Αθηνα προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Μπάρι προς Αθηνα ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Οι ώρες αναχώρησης και άφιξης των πλοίων μεταξύ Μπάρι και Αθηνα ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή και την ημέρα της εβδομάδας. Συνιστάται να ελέγχετε το τρέχον χρονοδιάγραμμα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία πριν από την κράτηση.

Εταιρείες πλοίων Μπάρι Αθηνα

Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Sea Jets
Sea Jets
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Minoan Lines
Minoan Lines
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπάρι Αθηνα

Λεωφορείο Μπάρι Αθηνα

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπάρι-Αθηνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπάρι προς Αθηνα στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μπάρι και Αθηνα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Μπάρι-Αθηνα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπάρι και Αθηνα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μπάρι από Αθηνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Αθηνα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα εισιτήρια λεωφορείου Μπάρι-Αθηνα είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε εκ των προτέρων, ειδικά αν κάνετε κράτηση αρκετές εβδομάδες νωρίτερα. Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν επίσης προσφορές της τελευταίας στιγμής για να γεμίσουν τις εναπομείνασες θέσεις.

Εταιρείες λεωφορείων Μπάρι Αθηνα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπάρι Αθηνα

Τρένα Μπάρι Αθηνα

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μπάρι και Αθηνα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπάρι στο Αθηνα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπάρι και Αθηνα.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μπάρι προς το Αθηνα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Μπάρι και Αθηνα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Μπάρι προς το Αθηνα, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπάρι προς το Αθηνα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Μπάρι προς Αθηνα

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπάρι Αθηνα

Πτήσεις Μπάρι Αθηνα

Αεροπορικές εταιρείες Μπάρι Αθηνα

Volotea
Volotea
Olympic Air
Olympic Air
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Belle Air
Belle Air
Αναζήτηση για πτήσεις Μπάρι Αθηνα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μπάρι Αθηνα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μπάρι στο Αθηνα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μπάρι προς Αθηνα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπάρι και Αθηνα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μπάρι και Αθηνα εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Μπάρι προς το Αθηνα εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Μπάρι Αθηνα για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μπάρι Αθηνα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μπάρι Αθηνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης