Ταξιδέψτε από Μπάρι προς Όλμπια

Οργανώστε το ταξίδι σας Μπάρι προς Όλμπια με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

3 επιλογές για να πάτε από Μπάρι προς Όλμπια σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μπάρι
Όλμπια
/
  • Αποκτήστε τιμές
2
Μπάρι
Νάπολη
Όλμπια
/
  • Αποκτήστε τιμές
3
Μπάρι
Ρώμη
Όλμπια
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μπάρι Όλμπια

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση615 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μπάρι προς Όλμπια;

Προσφέρουμε 3 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μπάρι Όλμπια. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μπάρι Όλμπιακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μπάρι και Όλμπια σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μπάρι Όλμπια και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Costa Smeralda, Σταθμό λεωφορείων Bari Centrale, Σταθμό λεωφορείων Bari, Αεροδρόμιο Palese, Σταθμό Bari Centrale) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Όλμπια

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μπάρι Όλμπια

Για το ταξίδι του Μπάρι (Απουλία, Ιταλία) έως Όλμπια (Σαρδηνία, Ιταλία) με απόσταση 615 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Η απευθείας πτήση Μπάρι > Όλμπια θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Μπάρι και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Palese BRI 7.1 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Όλμπια (αεροδρόμιο του Costa Smeralda, Κωδικός IATA: OLB) που εκμεταλλεύεται η Volotea.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Μπάρι-Όλμπια.
Δεν είναι δυνατόν να πάτε κατευθείαν από Μπάρι προς Όλμπια χωρίς αλλαγή. Μπορείτε να πάρετε το τρένο Μπάρι-Ρώμη και τη χρήση αεροπλάνο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.
Τρένα Frecciargento της Trenitalia προς Ρώμη αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale προς Μπάρι. Η άφιξη στο Ρώμη θα είναι στο σταθμό του Roma Termini (1.6 km από το κέντρο).
Παρόλο που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι Μπάρι Όλμπια μόνο με λεωφορείο, υπάρχουν άλλα μεταφορικά μέσα (αεροπλάνο) που θα ολοκληρώσει το ταξίδι Μπάρι-Νάπολη.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μπάρι. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Napoli (1.9 km από Νάπολη, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Bari Centrale (στις 2.3 km από Μπάρι) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Νάπολη.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μπάρι προς Όλμπια;

Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Bari Centrale προς Μπάρι και του Napoli (Campania Ιταλία)
Αεροπορικές εταιρείες
Το Easyjet κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Naples NAP βρίσκεται σε 6 km από το κέντρο της πόλης του Νάπολη προς Όλμπια (άφιξη στο αεροδρόμιο του Costa Smeralda OLB)
Το Meridiana εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO (βρίσκεται στα 22 km από το κέντρο του Ρώμη, Ιταλία) έως Όλμπια (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Costa Smeralda OLB)
Το Alitalia εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Volotea παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Palese BRI (βρίσκεται στα 7.1 km από το κέντρο του Μπάρι, Ιταλία) έως Όλμπια (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Costa Smeralda OLB)
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Palese BRI βρίσκεται σε 7.1 km από το κέντρο της πόλης του Μπάρι προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Trenitalia προσφέρει μια γραμμή Μπάρι-Ρώμη Frecciargento τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale (2.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini κατά την άφιξη (1.6 km από το κέντρο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μπάρι-Όλμπια (617 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)