Ταξιδέψτε από Μιλάνο προς Φλωρεντία

Οργανώστε το ταξίδι σας Μιλάνο προς Φλωρεντία με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μιλάνο προς Φλωρεντία σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μιλάνο
Φλωρεντία
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μιλάνο Φλωρεντία

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση250 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μιλάνο προς Φλωρεντία;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μιλάνο Φλωρεντία. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μιλάνο Φλωρεντίακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Μιλάνο και Φλωρεντία σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μιλάνο Φλωρεντία και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Firenze Campo di Marte, Σταθμό Firenze Santa Maria Novella, Σταθμό λεωφορείων Firenze, Σταθμό λεωφορείων Florence, Αεροδρόμιο Malpensa, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Φλωρεντία

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μιλάνο Φλωρεντία

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Μιλάνο προς το Φλωρεντία λεωφορείο

Ψάχνετε για ένα λεωφορείο από Μιλάνο προς το Φλωρεντία; Υπάρχει πράγματι μια απευθείας γραμμή λεωφορείων που λειτουργεί αυτή τη διαδρομή.

Μπορεί να αναρωτιέστε αν αξίζει να ταξιδεύετε με λεωφορείο μεταξύ Μιλάνο και Φλωρεντία και ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτού του τρόπου μεταφοράς. Εδώ είναι μερικοί λόγοι που μπορεί να σας ενθαρρύνουν να πάρετε το λεωφορείο Φλωρεντία.

 • Η παρουσία ηλεκτρικών πριζών στο κάθισμά σας και οι θύρες USB θα σας επιτρέψει να φορτίσετε smartphone και φορητό υπολογιστή. Θα μπορέσετε να αφιερώσετε όλο το χρόνο σας Μιλάνο προς το Φλωρεντία παρακολουθώντας μια καλή ταινία, ακούγοντας μουσική και γιατί δεν δουλεύει καν!
 • Σας οδηγείται Φλωρεντία από επαγγελματίες και έμπειρους οδηγούς που εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια!
 • Ασυναγώνιστες τιμές! Στο Μιλάνο Φλωρεντία διαδρομές, εταιρείες πούλμαν προσφέρουν ναύλους που συχνά είναι πολύ χαμηλότεροι από το τρένο ή το carpooling.

Ποιες εταιρείες πούλμαν να ταξιδεύουν μεταξύ Μιλάνο και Φλωρεντία;

Η FlixBus είναι η μόνη εταιρεία λεωφορείων που εξυπηρετεί την απευθείας γραμμή λεωφορείων Μιλάνο Φλωρεντία.

FlixBus Μιλάνο Φλωρεντία

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης στο Μιλάνο

Θυμηθείτε να φτάσετε στο σταθμό λεωφορείων στο Μιλάνο τουλάχιστον 15 λεπτά ή ακόμα και 30 λεπτά πριν από την αναφερόμενη ώρα αναχώρησης. Το όνομα του προορισμού 'Φλωρεντία'αναφέρεται πάντα στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου. Πριν από την επιβίβαση, δείξτε το εισιτήριό σας στον οδηγό, βάλτε τις αποσκευές σας στο τιμόνι και έπειτα κάθεστε στο κάθισμά σας.

 • Milan autostazione

Άφιξη σταθμών λεωφορείων στο Φλωρεντία

Όταν φτάσετε μέσα Φλωρεντία, βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχνάτε τίποτα στο κάθισμά σας και στη βάση.

 • Firenze

τρένο Μιλάνο προς το Φλωρεντία

Μιλάνο Φλωρεντία σιδηροδρομικές εταιρείες

Αυτές είναι οι 2 εταιρείες σιδηροδρόμων που μπορείτε να πάρετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας Φλωρεντία: Trenitalia και Italo (NTV).
Trenitalia Μιλάνο ΦλωρεντίαItalo (NTV) Μιλάνο Φλωρεντία

τρένο υψηλής ταχύτητας Μιλάνο Φλωρεντία

Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μεταξύ 125 μίλια / ώρα και 220 μιλίων / ώρα, αυτά τα τρένα είναι η ταχύτερη λύση από την οποία μπορείτε να πάτε Μιλάνο προς το Φλωρεντία με το τρένο.

νυκτερινό τρένο Μιλάνο Φλωρεντία

Αντί να φτάσεις Φλωρεντία τη νύχτα και να πληρώσετε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, προτιμάτε την αναχώρηση Μιλάνο στην εκδήλωση με την άνεση μιας αμαξοστοιχίας που είναι εξοπλισμένη με αγκυροβόλια.

Υπάρχει άμεση αμαξοστοιχία Φλωρεντία από Μιλάνο;

Ναι, είναι δυνατόν να πάτε από Μιλάνο προς το Φλωρεντία με το τρένο χωρίς να γίνουν αλλαγές. Να γνωρίζετε ότι ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας, το χρονοδιάγραμμα μπορεί να αλλάξει και να κατευθύνει τα τρένα να μην λειτουργούν κάθε μέρα. Για να ελέγξετε τις τιμές και τις διαθεσιμότητες, ξεκινήστε τώρα μια αναζήτηση για ένα Μιλάνο-Φλωρεντία εισιτήριο τρένου στη Vivanoda.

Σταθμοί αναχώρησης στο Μιλάνο

 • Milano Centrale
 • Milano Porta Garibaldi

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Φλωρεντία

 • Firenze Santa Maria Novella
 • Firenze Campo di Marte

Carpool από Μιλάνο προς το Φλωρεντία

Η πρακτική της carsharing έχει επεκταθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, έτσι μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να βρείτε ένα Μιλάνο-Φλωρεντία βόλτα. Αυτό έχει πολύ θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, καθώς βελτιστοποιεί την ικανότητα του αυτοκινήτου και επιτρέπει επίσης την εξοικονόμηση χρημάτων.

Η σημαντική διαφορά μεταξύ του carsharing και των άλλων μέσων μεταφοράς είναι ότι δεν έχει προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα. Έτσι, έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε Μιλάνο-Φλωρεντία βόλτες πέντε ημέρες πριν από την ημερομηνία ταξιδιού σας από τρεις μήνες. Αυτό είναι ενδιαφέρον για lastminute ταξίδι στο Φλωρεντία.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)