Ταξιδέψτε από Μιλάνο προς Ρώμη

Οργανώστε το ταξίδι σας Μιλάνο προς Ρώμη με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μιλάνο προς Ρώμη σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μιλάνο
Ρώμη
/
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μιλάνο Ρώμη

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση477 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μιλάνο προς Ρώμη;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μιλάνο Ρώμη. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μιλάνο Ρώμηκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μιλάνο και Ρώμη σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μιλάνο Ρώμη και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Roma Tiburtina, Σταθμό λεωφορείων Roma Tiburtina, Σταθμό λεωφορείων Aeroporto Fiumicino, Σταθμό λεωφορείων Aeroporto Ciampino, Αεροδρόμιο Fiumicino, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ρώμη

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μιλάνο Ρώμη

Για το ταξίδι του Μιλάνο (Λομβαρδία, Ιταλία) έως Ρώμη (Λάτιο, Ιταλία) με απόσταση 477 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 4 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Το τρένο Μιλάνο Ρώμη είναι άμεση.
Τρένα Italo ή Frecciarossa της Italo (NTV) ή Trenitalia προς Ρώμη αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Milano Centrale προς Μιλάνο. Η άφιξη στο Ρώμη θα είναι στο σταθμό του Roma Ostiense (2.5 km από το κέντρο).
Η απευθείας πτήση Μιλάνο > Ρώμη θα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στον προορισμό σας.
έξοδος Μιλάνο και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Linate LIN 6.8 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Ρώμη (αεροδρόμιο του Fiumicino, Κωδικός IATA: FCO) που εκμεταλλεύεται η Meridiana, Sri Lankan Airlines, Alitalia, Korean Air Lines ή Easyjet.
Είστε τυχεροί, υπάρχει μια απευθείας γραμμή λεωφορείων Μιλάνο-Ρώμη που είναι συχνά η πιο οικονομική λύση.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μιλάνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Roma (0.3 km από Ρώμη, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Milan autostazione (στις 5.4 km από Μιλάνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Ρώμη.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Μιλάνο-Ρώμη.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)