Μιλάνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέργκαμο με λεωφορείο, Carpooling, τρένο
Μπέργκαμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μιλάνο στο Μπέργκαμο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μιλάνο από το Μπέργκαμο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μιλάνο στο Μπέργκαμο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenord, Blablacar, Blablabus, FlixBus ή Autostradale), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μιλάνο - Μπέργκαμο.

Για το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Μπέργκαμο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μιλάνο προς Μπέργκαμο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μιλάνο στο Μπέργκαμο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μιλάνο Μπέργκαμο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μιλάνο - Μπέργκαμο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μιλάνο Μπέργκαμο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπέργκαμο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μιλάνο είτε στο Μπέργκαμο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μιλάνο στο Μπέργκαμο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μιλάνο Μπέργκαμο

Πόλη αναχώρησης
Μιλάνο
Ιταλία
Λομβαρδία
Πόλη προορισμού
Μπέργκαμο
Ιταλία
Λομβαρδία
Απόσταση
46 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, Carpooling και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μιλάνο Μπέργκαμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέργκαμο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Μπέργκαμο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Μπέργκαμο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenord, Blablacar, Blablabus, FlixBus ή Autostradale, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μιλάνο στο Μπέργκαμο;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μιλάνο προς το Μπέργκαμο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μιλάνο - Μπέργκαμο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μιλάνο-Μπέργκαμο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μιλάνο στο Μπέργκαμο;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μιλάνο προς το Μπέργκαμο είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μιλάνο Μπέργκαμο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μιλάνο στο Μπέργκαμο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μιλάνο προς το Μπέργκαμο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπέργκαμο για να καλύψουν την απόσταση των 46 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Μιλάνο-Μπέργκαμο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μιλάνο; Πού θα φτάσω στο Μπέργκαμο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μιλάνο

Milan autostazione
Χάρτης
Milan (San Donato)
Χάρτης
Milano Centrale
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μιλάνο

Milano Centrale
Χάρτης
Milano Greco Pirelli
Χάρτης
Milano Lambrate
Χάρτης
Milano Porta Garibaldi
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπέργκαμο

Bergamo Autostazione
Χάρτης
Bergamo (BGY airport)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπέργκαμο

Bergamo
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μιλάνο Μπέργκαμο
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέργκαμο

Λεωφορείο Μιλάνο Μπέργκαμο

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μιλάνο-Μπέργκαμο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μιλάνο προς Μπέργκαμο στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπέργκαμο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μιλάνο-Μπέργκαμο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Μιλάνο Μπέργκαμο

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Autostradale
Autostradale
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μιλάνο Μπέργκαμο

Τρένα Μιλάνο Μπέργκαμο

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μιλάνο στο Μπέργκαμο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπέργκαμο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μιλάνο προς το Μπέργκαμο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μιλάνο στο Μπέργκαμο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο.

Εταιρείες τρένων από Μιλάνο προς Μπέργκαμο

Trenord
Trenord
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μιλάνο Μπέργκαμο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μιλάνο Μπέργκαμο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μιλάνο στο Μπέργκαμο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μιλάνο προς Μπέργκαμο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Μιλάνο προς το Μπέργκαμο εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μιλάνο Μπέργκαμο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μιλάνο Μπέργκαμο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης