Ταξιδέψτε από Μιλάνο προς Μπέργκαμο

Οργανώστε το ταξίδι σας Μιλάνο προς Μπέργκαμο με τρένο, λεωφορείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μιλάνο προς Μπέργκαμο σε τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μιλάνο
Μπέργκαμο
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μιλάνο Μπέργκαμο

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση46 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Μιλάνο προς το Μπέργκαμο ;

Έχετε επιλέξει Μπέργκαμο ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Μιλάνο και πώς να βρείτε το καλύτερο Μιλάνο προς το Μπέργκαμο μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling και τρένα για να φτάσετε στο Μπέργκαμο. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Μπέργκαμο και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Να ταξιδέψετε από Μιλάνο, τρένα, carpooling ή λεωφορεία του Trenord, FlixBus, Blablacar και Autostradale θα σας μεταφέρει Μπέργκαμο.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μιλάνο Μπέργκαμο

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

τρένο Μιλάνο προς το Μπέργκαμο

Υπάρχει άμεση αμαξοστοιχία Μπέργκαμο από Μιλάνο;

Ναι το Μιλάνο προς το Μπέργκαμο Η διαδρομή εξυπηρετείται από απευθείας τρένο. Προσέξτε, καθώς αυτό μπορεί να εξαρτάται από την ημερομηνία του ταξιδιού σας Μπέργκαμο και μπορεί να υπάρχουν λιγότερα απευθείας τρένα από Μιλάνο σε ορισμένες ημέρες. Για να βρείτε το φθηνότερο Μιλάνο-Μπέργκαμο εισιτήριο τρένου, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε μια αναζήτηση στο Vivanoda με τις ημερομηνίες ταξιδιού σας.

τρένο υπεραστικών μεταφορών Μιλάνο Μπέργκαμο

Τα υπεραστικά τρένα εξυπηρετούσαν τις κύριες πόλεις της διαδρομής μεταξύ Μιλάνο και Μπέργκαμο με μειωμένη διάρκεια σε σύγκριση με τις περιφερειακές αμαξοστοιχίες.

Σιδηροδρομικοί σταθμοί από Μιλάνο

  • Milano Porta Garibaldi

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Μπέργκαμο

  • Bergamo

Μιλάνο Μπέργκαμο σιδηροδρομικές εταιρείες

Η εταιρεία τρένων που εκτελεί αυτό το ταξίδι είναι η Trenord.
Trenord Μιλάνο Μπέργκαμο

Μιλάνο προς το Μπέργκαμο λεωφορείο

Ψάχνετε για ένα λεωφορείο από Μιλάνο προς το Μπέργκαμο; Υπάρχει πράγματι μια απευθείας γραμμή λεωφορείων που λειτουργεί αυτή τη διαδρομή.

Πηγαίνοντας με το λεωφορείο Μιλάνο προς το Μπέργκαμο μπορεί να μην είναι τόσο προφανές για εσάς. Να σας ενθαρρύνω να πάρετε το λεωφορείο Μπέργκαμο, εδώ είναι μερικά επιχειρήματα που θα σας πείσουν.

  • Πολύ χαμηλές τιμές! Στο Μιλάνο Μπέργκαμο οι ναύλοι μεταφορέων είναι συχνά ασυναγώνιστοι σε σύγκριση με τους άλλους τρόπους μεταφοράς: τη μεταφορά αυτοκινήτων ή την αμαξοστοιχία.
  • Σχεδόν όλα τα πούλμαν είναι εξοπλισμένα με μια σύνδεση WiFi, η οποία είναι πολύ ευπρόσδεκτη για να ταξιδέψει 46 km του ταξιδιού.
  • Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ξεχάστε το κύμα καύσωνα χάρη στον κλιματισμό σχεδόν όλων Μιλάνο Μπέργκαμο τα λεωφορεία είναι εξοπλισμένα με.

Προπονητικές εταιρείες σχετικά με το Μιλάνο Μπέργκαμο ταξίδι

Η υπηρεσία λεωφορείων μεταξύ της πόλης Μιλάνο και Μπέργκαμο λειτουργεί από πολλές εταιρείες πούλμαν: Autostradale και FlixBus.

Autostradale Μιλάνο ΜπέργκαμοFlixBus Μιλάνο Μπέργκαμο

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης στο Μιλάνο

Συνιστάται να φτάσετε στο Μιλάνο σταθμό λεωφορείων μεταξύ 15 και 30 λεπτών πριν από την ώρα αναχώρησης, ανάλογα με την εταιρεία πούλμαν. Το όνομα του προορισμού 'Μπέργκαμο'αναφέρεται πάντα στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικυρώσετε το εισιτήριό σας με τον οδηγό της FlixBus ή Autostradale, να καταθέσετε τις αποσκευές σας στον κορμό και να βρείτε το κάθισμά σας.

  • Milano Centrale
  • Milan autostazione

Άφιξη σταθμών λεωφορείων στο Μπέργκαμο

Μόλις φτάσει το λεωφορείο Μπέργκαμο, ελέγξτε και συλλέξτε τα πράγματά σας ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα.

  • Bergamo (BGY airport)

Carpool από Μιλάνο προς το Μπέργκαμο

Το Carpooling είναι ένας πρόσφατος τρόπος να ταξιδέψετε, μοιράζοντας το ταξίδι σας Μιλάνο-Μπέργκαμο με άλλους ταξιδιώτες που αναζητούν την ίδια διαδρομή. Αυτό έχει πολύ θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, καθώς βελτιστοποιεί την ικανότητα του αυτοκινήτου και επιτρέπει επίσης την εξοικονόμηση χρημάτων.

Το Carpooling διαφέρει από τα άλλα μεταφορικά μέσα λόγω ενός αόριστου χρονοδιαγράμματος. Έτσι, έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε Μιλάνο-Μπέργκαμο βόλτες πέντε ημέρες πριν από την ημερομηνία ταξιδιού σας από τρεις μήνες. Αυτό είναι περισσότερο μια λύση lastminute για να πάει Μπέργκαμο.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)