Προτεινόμενη διαδρομή
Μιλάνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπάρι με αεροπορικά, Carpooling, τρένο, λεωφορείο
Μπάρι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Foggia
Foggia
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπάρι
Μπάρι
Δείτε τιμές
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μπάρι
Μπάρι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μιλάνο στο Μπάρι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μιλάνο από το Μπάρι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μιλάνο στο Μπάρι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus, Blablabus ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μιλάνο - Μπάρι.

Για το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Μπάρι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μιλάνο προς Μπάρι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μιλάνο στο Μπάρι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μιλάνο Μπάρι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μιλάνο - Μπάρι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μιλάνο Μπάρι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μιλάνο με το Μπάρι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπάρι σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μιλάνο Μπάρι

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπάρι με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μιλάνο είτε στο Μπάρι.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μιλάνο στο Μπάρι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μιλάνο Μπάρι

Πόλη αναχώρησης
Μιλάνο
Ιταλία
Λομβαρδία
Πόλη προορισμού
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
785 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά, Carpooling, τρένο και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μιλάνο Μπάρι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπάρι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Μπάρι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Μπάρι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Italo (NTV), FlixBus, Blablabus ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μιλάνο προς το Μπάρι;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 785 km μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μιλάνο προς το Μπάρι, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μιλάνο Μπάρι έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μπάρι πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μιλάνο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μιλάνο προς το Μπάρι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μιλάνο στο Μπάρι;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μιλάνο προς το Μπάρι είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μιλάνο-Μπάρι θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μιλάνο ή του Μπάρι βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μιλάνο-Μπάρι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μιλάνο - Μπάρι μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μιλάνο στο Μπάρι;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μιλάνο προς το Μπάρι είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Μιλάνο προς το Μπάρι.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μιλάνο Μπάρι. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μιλάνο στο Μπάρι.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μιλάνο στο Μπάρι;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μιλάνο προς το Μπάρι είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπάρι (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Μιλάνο-Μπάρι μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μιλάνο προς το Μπάρι είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπάρι για να καλύψουν την απόσταση των 785 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μιλάνο; Πού θα φτάσω στο Μπάρι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μιλάνο

Milan autostazione
Χάρτης
Milan (San Donato)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μιλάνο

Milano Centrale
Χάρτης
Milano Porta Garibaldi
Χάρτης
Milano Rogoredo
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μιλάνο

Linate
Χάρτης
Malpensa
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπάρι

Bari
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπάρι

Bari Centrale
Χάρτης
Bari S.Spirito
Χάρτης
Marconi
Χάρτης
Bari Torre a Mare
Χάρτης
Bari Zona Industriale
Χάρτης
Bari Palese-Macchie
Χάρτης
Bari Parco Sud
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπάρι

Palese
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μιλάνο Μπάρι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπάρι

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Μιλάνο στο Μπάρι και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά ή Carpooling, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Μπάρι.

  • 1. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Μιλάνο προς Μπάρι. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Μπάρι.
  • 2. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Μιλάνο-Μπάρι είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Μπάρι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Μιλάνο-Μπάρι. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Μπάρι.
  • 3. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Μιλάνο-Μπάρι είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Μπάρι σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.

Λεωφορείο Μιλάνο Μπάρι

Τα λεωφορεία μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μιλάνο-Μπάρι. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπάρι για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μιλάνο από Μπάρι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μπάρι, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Μιλάνο-Μπάρι συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Οι περισσότερες εταιρείες λεωφορείων επιτρέπουν στους επιβάτες να τρώνε ή να πίνουν στα λεωφορεία Μιλάνο-Μπάρι, ορισμένες μάλιστα προσφέρουν υπηρεσία σνακ όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα ποτό ή ένα σάντουιτς. Ωστόσο, συνιστάται να ελέγχετε τις ειδικές πολιτικές της κάθε εταιρείας πριν από το ταξίδι.

Εταιρείες λεωφορείων Μιλάνο Μπάρι

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μιλάνο Μπάρι

Τρένα Μιλάνο Μπάρι

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μιλάνο προς το Μπάρι τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μιλάνο στο Μπάρι. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μιλάνο προς το Μπάρι. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Μιλάνο προς το Μπάρι, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μιλάνο προς το Μπάρι μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Μιλάνο προς Μπάρι

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μιλάνο Μπάρι

Πτήσεις Μιλάνο Μπάρι

Αεροπορικές εταιρείες Μιλάνο Μπάρι

Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Air One
Air One
Easyjet
Easyjet
Meridiana
Meridiana
Korean Air Lines
Korean Air Lines
Sri Lankan Airlines
Sri Lankan Airlines
Blue Wings
Blue Wings
Αναζήτηση για πτήσεις Μιλάνο Μπάρι

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μιλάνο Μπάρι

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μιλάνο στο Μπάρι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μιλάνο προς Μπάρι, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Μιλάνο προς το Μπάρι εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μιλάνο Μπάρι

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μιλάνο Μπάρι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης