Ταξιδέψτε από Μιλάνο προς Μπάρι

Οργανώστε το ταξίδι σας Μιλάνο προς Μπάρι με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

5 επιλογές για να πάτε από Μιλάνο προς Μπάρι σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μιλάνο
Μπάρι
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μιλάνο
Foggia
Μπάρι
/
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
3
Μιλάνο
Ρώμη
Μπάρι
/
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
4
Μιλάνο
Μπολόνια
Μπάρι
/
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές
5
Μιλάνο
Νάπολη
Μπάρι
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μιλάνο Μπάρι

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση785 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μιλάνο προς Μπάρι;

Προσφέρουμε 5 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μιλάνο Μπάρι. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μιλάνο Μπάρικάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Μιλάνο και Μπάρι σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μιλάνο Μπάρι και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Bari Centrale, Σταθμό λεωφορείων Bari Centrale, Σταθμό λεωφορείων Bari, Αεροδρόμιο Palese, Σταθμό Bari S.Spirito, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μπάρι

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μιλάνο προς Μπάρι;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Korean Air Lines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Malpensa MXP βρίσκεται σε 41 km από το κέντρο της πόλης του Μιλάνο προς Ρώμη (άφιξη στο αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Alitalia εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Linate LIN (βρίσκεται στα 6.8 km από το κέντρο του Μιλάνο, Ιταλία) έως Μπάρι (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Palese BRI)
Το Easyjet εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Malpensa MXP βρίσκεται σε 41 km από το κέντρο της πόλης του Μιλάνο προς Μπάρι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Palese BRI)
Το Blue Wings παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Malpensa MXP (βρίσκεται στα 41 km από το κέντρο του Μιλάνο, Ιταλία) έως Foggia (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Gino Lisa FOG)
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Fiumicino FCO βρίσκεται σε 22 km από το κέντρο της πόλης του Ρώμη προς Μπάρι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Palese BRI)
Το Sri Lankan Airlines εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Malpensa MXP (βρίσκεται στα 41 km από το κέντρο του Μιλάνο, Ιταλία) έως Ρώμη (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Fiumicino FCO)
Το Air One εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Malpensa MXP βρίσκεται σε 41 km από το κέντρο της πόλης του Μιλάνο προς Μπάρι (άφιξη στο αεροδρόμιο του Palese BRI)
Το Meridiana παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο Linate LIN (βρίσκεται στα 6.8 km από το κέντρο του Μιλάνο, Ιταλία) έως Μπάρι (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Palese BRI)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το Italo (NTV) προσφέρει μια γραμμή Μιλάνο-Μπολόνια Italo τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Milano Centrale (2.8 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Bologna Centrale κατά την άφιξη (1.3 km από το κέντρο)
Το Trenitalia λειτουργεί τη γραμμή του Μιλάνο προς Μπάρι με ένα τρένο Frecciabianca να αναχωρεί από Milano Centrale για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Bari Centrale (Απουλία Ιταλία)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο FlixBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Milan autostazione προς Μιλάνο και του Bari Centrale (Απουλία Ιταλία)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Μιλάνο-Μπάρι (786 km)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μιλάνο Μπάρι

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Φτηνές πτήσεις από Μιλάνο προς το Μπάρι

Για να σας βοηθήσει να βρείτε φτηνότερες πτήσεις για να πετάξετε Μπάρι, θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές:

 • Συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε κράτηση Μιλάνο Μπάρι πτήση αρκετές εβδομάδες (ή ακόμη και μήνες) εκ των προτέρων. Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες στην αεροπορική βιομηχανία: ταξιδιώτες αναψυχής που επιθυμούν να πληρώσουν νωρίτερα το βιβλίο. επαγγελματικά ταξίδια είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα, αλλά το βιβλίο αργά.
 • Προτιμήστε να πετάξετε Μπάρι την ημέρα της εβδομάδας (Δευτέρα έως Πέμπτη) και να είστε ευέλικτοι. Οι τιμές αλλάζουν συνεχώς και είναι διαφορετικές μία ημέρα στην επόμενη. Έχοντας κάποια ευελιξία θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Μιλάνο προς το Μπάρι πτήσεις;

Υπολογίζουμε 4 αεροπορικές εταιρείες για να προγραμματίσουμε μια άμεση υπηρεσία μεταξύ του αεροδρομίου του Μιλάνο και εκείνη του Μπάρι: Easyjet, Alitalia, Air One και Meridiana.
Easyjet Μιλάνο ΜπάριAlitalia Μιλάνο ΜπάριAir One Μιλάνο ΜπάριMeridiana Μιλάνο Μπάρι

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Μιλάνο

 • MXP Malpensa
 • LIN Linate

Αεροδρόμιο άφιξης στο Μπάρι

 • BRI Palese

Μιλάνο προς το Μπάρι λεωφορείο

Υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ των υπεραστικών λεωφορείων Μιλάνο και Μπάρι.

Μπορεί να αναρωτιέστε αν αξίζει να ταξιδεύετε με λεωφορείο μεταξύ Μιλάνο και Μπάρι και ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτού του τρόπου μεταφοράς. Να σας ενθαρρύνω να πάρετε το λεωφορείο Μπάρι, εδώ είναι μερικά επιχειρήματα που θα σας πείσουν.

 • Ασυναγώνιστες τιμές! Στο Μιλάνο Μπάρι διαδρομές, εταιρείες πούλμαν προσφέρουν ναύλους που συχνά είναι πολύ χαμηλότεροι από το τρένο ή το carpooling.
 • Τα σύγχρονα λεωφορεία που θα πάρετε από Μιλάνο προς το Μπάρι είναι άνετα, με τουαλέτες και καθίσματα με κλίση.
 • Το ταξίδι με το λεωφορείο είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον από τη χρήση του προσωπικού αυτοκινήτου λόγω του εκσυγχρονισμού των στόλων λεωφορείων της FlixBus. Η εκτέλεση λεωφορείου δεν απαιτεί την κατασκευή άλλων υποδομών ούτε: του δρόμου Μιλάνο Μπάρι έχει ήδη οικοδομηθεί και μοιραστεί από άλλους.

Προπονητικές εταιρείες σχετικά με το Μιλάνο Μπάρι ταξίδι

Το ταξίδι με το λεωφορείο Μιλάνο Μπάρι εξυπηρετείται μόνο από μία εταιρεία λεωφορείων: τη FlixBus.

FlixBus Μιλάνο Μπάρι

Το λεωφορείο σταματά Μιλάνο

Θα πρέπει να φτάσετε στο δικό σας Μιλάνο σταματήστε μεταξύ 15 λεπτών και 30 λεπτών, ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, πριν από την ώρα αναχώρησης που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Το όνομα του προορισμού 'Μπάρι'αναφέρεται πάντα στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου. Πριν από την επιβίβαση, δείξτε το εισιτήριό σας στον οδηγό, βάλτε τις αποσκευές σας στο τιμόνι και έπειτα κάθεστε στο κάθισμά σας.

 • Milan autostazione

Στάση λεωφορείου κατά την άφιξη στο Μπάρι

Μόλις φτάσει το λεωφορείο Μπάρι, ελέγξτε και συλλέξτε τα πράγματά σας ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα.

 • Bari
 • Bari Centrale

Carpool από Μιλάνο προς το Μπάρι

Η επιβράβευση είναι ένας νέος τρόπος ταξιδιού που επιτρέπει στους ανθρώπους να μοιράζονται Μιλάνο-Μπάρι ταξίδια με άλλους. Αυτό έχει πολύ θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, καθώς βελτιστοποιεί την ικανότητα του αυτοκινήτου και επιτρέπει επίσης την εξοικονόμηση χρημάτων.

τρένο Μιλάνο προς το Μπάρι

Υπάρχει απευθείας τρένο για το Μιλάνο-Μπάρι δρόμο;

Ναι το Μιλάνο προς το Μπάρι Η διαδρομή εξυπηρετείται από απευθείας τρένο. Να γνωρίζετε ότι ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας, το χρονοδιάγραμμα μπορεί να αλλάξει και να κατευθύνει τα τρένα να μην λειτουργούν κάθε μέρα. Για να ελέγξετε τις τιμές και τις διαθεσιμότητες, ξεκινήστε τώρα μια αναζήτηση για ένα Μιλάνο-Μπάρι εισιτήριο τρένου στη Vivanoda.

Μιλάνο Μπάρι εταιρείες τρένων

Υπάρχει μόνο μία εταιρεία σιδηροδρόμων για αυτό το ταξίδι: Trenitalia.
Trenitalia Μιλάνο Μπάρι

τρένο υψηλής ταχύτητας Μιλάνο Μπάρι

Αυτά είναι τρένα που λειτουργούν με πολύ υψηλή ταχύτητα και εξυπηρετούν μόνο μερικές πόλεις συμπεριλαμβανομένων Μιλάνο και Μπάρι. Συχνά λειτουργούν σε ειδικά κομμάτια.

Σταθμοί αναχώρησης στο Μιλάνο

 • Milano Centrale
 • Milano Porta Garibaldi

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Μπάρι

 • Bari Centrale

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)