Ταξιδέψτε από Μιλάνο προς Βερόνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Μιλάνο προς Βερόνα με τρένο, λεωφορείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μιλάνο προς Βερόνα σε τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μιλάνο
Βερόνα
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μιλάνο Βερόνα

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση141 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Μιλάνο προς το Βερόνα ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Μιλάνο προς το Βερόνα; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για τρένα, carpooling και λεωφορεία to travel to Βερόνα από Μιλάνο Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Βερόνα τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, λεωφορεία και carpooling του Trenord, FlixBus, Blablacar, Italo (NTV) ή Trenitalia για να φτάσει Βερόνα.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μιλάνο Βερόνα

Για το ταξίδι του Μιλάνο (Λομβαρδία, Ιταλία) έως Βερόνα (Βένετο, Ιταλία) με απόσταση 141 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 3 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Το τρένο Μιλάνο Βερόνα είναι άμεση.
Τρένα Regionale ή Frecciabianca της Trenord ή Trenitalia προς Βερόνα αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό Milano Centrale προς Μιλάνο. Η άφιξη στο Βερόνα θα είναι στο σταθμό του Verona Porta Nuova (1.3 km από το κέντρο).
Είστε τυχεροί, υπάρχει μια απευθείας γραμμή λεωφορείων Μιλάνο-Βερόνα που είναι συχνά η πιο οικονομική λύση.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της FlixBus στο Μιλάνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Verona (0 km από Βερόνα, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του Milan autostazione (στις 5.4 km από Μιλάνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Βερόνα.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Μιλάνο-Βερόνα.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)