Ταξιδέψτε από Μιλάνο προς Βενετία

Οργανώστε το ταξίδι σας Μιλάνο προς Βενετία με τρένο, λεωφορείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μιλάνο προς Βενετία σε τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μιλάνο
Βενετία
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μιλάνο Βενετία

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση246 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Μιλάνο προς το Βενετία ;

Έχετε επιλέξει Βενετία ως προορισμό για τις επόμενες διακοπές ή το Σαββατοκύριακο αλλά δεν ξέρετε πώς να φτάσετε εκεί Μιλάνο και πώς να βρείτε το καλύτερο Μιλάνο προς το Βενετία μεταφορές; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling και τρένα για να φτάσετε στο Βενετία. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Βενετία και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, χρησιμοποιήστε τα φίλτρα και τις διαθέσιμες επιλογές ταξινόμησης.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, λεωφορεία και carpooling του FlixBus, Trenitalia, Italo (NTV), Blablacar, ÖBB ή Trenord για να φτάσει Βενετία.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μιλάνο Βενετία

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Carpool από Μιλάνο προς το Βενετία

Το Carpooling είναι ένας πρόσφατος τρόπος να ταξιδέψετε, μοιράζοντας το ταξίδι σας Μιλάνο-Βενετία με άλλους ταξιδιώτες που αναζητούν την ίδια διαδρομή. Αυτό βοηθά στη μείωση του κόστους ταξιδιού τόσο για τον οδηγό όσο και για τον επιβάτη, ενώ επίσης μειώνει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Όταν κάνετε μια κράτηση μεταξύ Μιλάνο Βενετία, θα ρυθμίσετε απευθείας με τον οδηγό πώς μπορεί να σας παραλάβει. Η πληρωμή γίνεται στον ιστότοπο του συνεργάτη μας. αυτό αποφεύγει να μιλάμε για χρήματα με τον οδηγό.

τρένο Μιλάνο προς το Βενετία

τρένο υψηλής ταχύτητας Μιλάνο Βενετία

Αυτού του είδους οι αμαξοστοιχίες είναι ο καλύτερος τρόπος να ταξιδεύουν με τρένο μεταξύ Μιλάνο και Βενετία με ταχύτητα από 125 mph έως 220 mph.

νυκτερινό τρένο Μιλάνο Βενετία

Αντί να φτάσεις Βενετία τη νύχτα και να πληρώσετε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, προτιμάτε την αναχώρηση Μιλάνο στην εκδήλωση με την άνεση μιας αμαξοστοιχίας που είναι εξοπλισμένη με αγκυροβόλια.

τρένο υπεραστικών μεταφορών Μιλάνο Βενετία

Τα υπεραστικά τρένα εξυπηρετούν τις σημαντικότερες πόλεις κατά μήκος της πόλης Μιλάνο-Βενετία διαδρομή με βελτιωμένη διάρκεια ταξιδιού σε σύγκριση με τις περιφερειακές αμαξοστοιχίες.

Μιλάνο Βενετία εταιρείες τρένων

Η εταιρεία τρένων που εκτελεί αυτό το ταξίδι είναι η Trenitalia.
Trenitalia Μιλάνο Βενετία

Υπάρχει άμεση αμαξοστοιχία Βενετία από Μιλάνο;

Ναι, είναι δυνατόν να πάτε από Μιλάνο προς το Βενετία με το τρένο χωρίς να γίνουν αλλαγές. Προσέξτε, καθώς αυτό μπορεί να εξαρτάται από την ημερομηνία του ταξιδιού σας Βενετία και μπορεί να υπάρχουν λιγότερα απευθείας τρένα από Μιλάνο σε ορισμένες ημέρες. Για να βρείτε το φθηνότερο Μιλάνο-Βενετία εισιτήριο τρένου, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε μια αναζήτηση στο Vivanoda με τις ημερομηνίες ταξιδιού σας.

Σιδηροδρομικοί σταθμοί από Μιλάνο

 • Milano Centrale

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Βενετία

 • Venezia Mestre
 • Venezia Santa Lucia

Μιλάνο προς το Βενετία λεωφορείο

Ψάχνετε για ένα λεωφορείο από Μιλάνο προς το Βενετία; Υπάρχει πράγματι μια απευθείας γραμμή λεωφορείων που λειτουργεί αυτή τη διαδρομή.

Μπορεί να αναρωτιέστε αν αξίζει να ταξιδεύετε με λεωφορείο μεταξύ Μιλάνο και Βενετία και ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτού του τρόπου μεταφοράς. Γι 'αυτό σας δίνουμε κάποια επιχειρήματα που θα μπορούσαν να σας πείσουν να επιβιβαστείτε σε ένα λεωφορείο Βενετία.

 • Σχεδόν όλα τα πούλμαν είναι εξοπλισμένα με μια σύνδεση WiFi, η οποία είναι πολύ ευπρόσδεκτη για να ταξιδέψει 246 km του ταξιδιού.
 • Είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον να ταξιδεύετε σε ένα σύγχρονο λεωφορείο παρά στο carpool. Επιπλέον, ο δρόμος Μιλάνο Βενετία μοιράζεται από άλλα οχήματα και δεν χρειάζεται πρόσθετη υποδομή για τη λειτουργία λεωφορείου.
 • Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ξεχάστε το κύμα καύσωνα χάρη στον κλιματισμό σχεδόν όλων Μιλάνο Βενετία τα λεωφορεία είναι εξοπλισμένα με.

Το λεωφορείο σταματά Μιλάνο

Συνιστάται να φτάσετε στο Μιλάνο σταθμό λεωφορείων μεταξύ 15 και 30 λεπτών πριν από την ώρα αναχώρησης, ανάλογα με την εταιρεία πούλμαν. Το όνομα του προορισμού 'Βενετία'αναφέρεται πάντα στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικυρώσετε το εισιτήριό σας με τον οδηγό της FlixBus, να καταθέσετε τις αποσκευές σας στον κορμό και να βρείτε το κάθισμά σας.

 • Milan autostazione

Άφιξη σταθμών λεωφορείων στο Βενετία

Όταν φτάσετε μέσα Βενετία, βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχνάτε τίποτα στο κάθισμά σας και στη βάση.

 • Venice (Tronchetto)
 • Venezia Tronchetto Stazione

Ποιες είναι οι εταιρείες λεωφορείων που εκμεταλλεύονται το Μιλάνο Βενετία ;

Μόνο η εταιρεία πούλμαν FlixBus λειτουργεί απευθείας γραμμή Μιλάνο Βενετία.

FlixBus Μιλάνο Βενετία

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)