Ταξιδέψτε από Μήλος προς Φολέγανδρος

Οργανώστε το ταξίδι σας Μήλος προς Φολέγανδρος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μήλος προς Φολέγανδρος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μήλος
Φολέγανδρος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μήλος Φολέγανδρος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση46 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Μήλος προς το Φολέγανδρος ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Μήλος προς το Φολέγανδρος και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Μήλος Φολέγανδρος; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Ευτυχώς, το Vivanoda είναι ένας πολυτροπικός προγραμματιστής ταξιδιών που συγκεντρώνει τις τιμές για πορθμείο σε μια ενιαία αναζήτηση. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Φολέγανδρος και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Μήλος - Φολέγανδρος προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Μήλος, θα ταξιδέψετε με το Hellenic Seaways, Zante Ferries, Sea Jets, LANE Sea Line, ANEK Lines ή Aegean Speed Lines από πορθμείο.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μήλος προς Φολέγανδρος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Aegean Speed Lines παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Milos και του Φολέγανδρος (Folegandros σε 3 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια ANEK Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Milos και Folegandros αντιστοίχως 3.2 km και 3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της LANE Sea Line λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Milos και του Φολέγανδρος (Folegandros σε 3 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Milos και Folegandros αντιστοίχως 3.2 km και 3 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα δρομολόγια Hellenic Seaways κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ του λιμένα του Milos και του Φολέγανδρος (Folegandros σε 3.1 km από την πόλη)
Τα πλοία της Zante Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Milos και Folegandros αντιστοίχως 2.9 km και 3.1 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μήλος Φολέγανδρος

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Μήλος προς το Φολέγανδρος πορθμείο

Λαμβάνοντας το πλοίο για Φολέγανδρος είναι ένας πρωτότυπος και πολύ ευχάριστος τρόπος ταξιδιού. Πράγματι, ο στόλος του Zante Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets, LANE Sea Line, ANEK Lines ή Aegean Speed Lines φέρνει άνεση και αίσθηση ελευθερίας στον ταξιδιώτη, με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να βρείτε με τους άλλους τρόπους μεταφοράς (τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο). Το Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές από διαφορετικές εταιρείες για να σας βοηθήσει να φτάσετε στο χαμηλότερο σημείο Μήλος Φολέγανδρος τιμές των πλοίων.

Γιατί να πάρετε το Μήλος Φολέγανδρος Ferry;

  • Είναι πολύ πιο χαλαρωτικό από ό, τι με το αυτοκίνητο. Είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Φολέγανδρος ήδη αναπαύεται.
  • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πόσες αποσκευές έχετε. Στο Μήλος προς το Φολέγανδρος πορθμείτε, παίρνετε όσες βαλίτσες επιθυμείτε, εντός των ορίων της χωρητικότητας του οχήματός σας.

Ποιες είναι οι εταιρείες πορθμείων που ταξιδεύουν μεταξύ Μήλος και Φολέγανδρος;

Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways και Zante Ferries είναι οι μεταφορείς που σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε με πλοίο μεταξύ των πόλεων της Μήλος και Φολέγανδρος.

Aegean Speed Lines Μήλος ΦολέγανδροςANEK Lines Μήλος ΦολέγανδροςLANE Sea Line Μήλος ΦολέγανδροςSea Jets Μήλος ΦολέγανδροςHellenic Seaways Μήλος ΦολέγανδροςZante Ferries Μήλος Φολέγανδρος

Μήλος τερματικά πορθμείων

Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι Μήλοςκαλά εκ των προτέρων. Ελέγξτε αυτή τη φορά με την εταιρεία Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Μεταβείτε στον μετρητή Aegean Speed Lines, ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Hellenic Seaways ή Zante Ferries στο Μήλος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητα σας και τον αριθμό της κράτησης σας. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Milos
  • Milos

Φολέγανδρος τερματικά πορθμείων

  • Folegandros
  • Folegandros

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)