Ταξιδέψτε από Μήλος προς Σίκινος

Οργανώστε το ταξίδι σας Μήλος προς Σίκινος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μήλος προς Σίκινος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μήλος
Σίκινος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μήλος Σίκινος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση62 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μήλος προς Σίκινος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μήλος Σίκινος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μήλος Σίκινοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Μήλος και Σίκινος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μήλος Σίκινος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Sikinos, Ναυτικό Σταθμό Milos, Ναυτικό Σταθμό Milos) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Σίκινος

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μήλος προς Σίκινος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Hellenic Seaways παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Milos και του Σίκινος (Sikinos σε 2.6 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια ANEK Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Μήλος και Σίκινος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Milos και Sikinos αντιστοίχως 3.2 km και 2.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Zante Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Milos και του Σίκινος (Sikinos σε 2.6 km από την πόλη)
Τα σκάφη του LANE Sea Line παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μήλος και Σίκινος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Milos και Sikinos αντιστοίχως 3.2 km και 2.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μήλος Σίκινος

Για το ταξίδι του Μήλος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Σίκινος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 62 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Σίκινος από Μήλος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Milos στις 3.2 km από Μήλοςπλοίου της Hellenic Seaways, ANEK Lines, Zante Ferries ή LANE Sea Line. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουSikinos σε 2.6 km από Σίκινος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΜήλος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)