Ταξιδέψτε από Μήλος προς Αθηνα

Οργανώστε το ταξίδι σας Μήλος προς Αθηνα με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Μήλος προς Αθηνα σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Μήλος
Αθηνα
/
 • Αποκτήστε τιμές
2
Μήλος
Σέριφος
Αθηνα
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μήλος Αθηνα

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση151 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Μήλος προς Αθηνα;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Μήλος Αθηνα. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Μήλος Αθηνακάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Μήλος και Αθηνα σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Μήλος Αθηνα και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E1, Ναυτικό Σταθμό Athens Piraeus E6, Αεροδρόμιο Milos, Ναυτικό Σταθμό Milos, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Αθηνα

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μήλος Αθηνα

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Μήλος προς το Αθηνα πορθμείο

Επιβίβαση με πλοίο Αθηνα από το λιμάνι του Μήλος είναι μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία θα σας κάνει να ταξιδέψετε με πλοίο. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, το ταξίδι με το πλοίο φέρνει την αίσθηση των διακοπών από το λιμάνι αναχώρησης Μήλος χάρη στις πολλές εγκαταστάσεις που θα βρείτε στα πλοία που διαχειρίζεται η ΑΝΕΚ. Vivanoda θα διευκολύνει την αναζήτησή σας για τις φθηνότερες Μήλος Αθηνα πορθμεία.

Μήλος τερματικά πορθμείων

Παρουσιάστε τον εαυτό σας στο τερματικό σταθμό του πλοίου Μήλος τηρώντας την προθεσμία που έθεσε η εταιρεία Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos ή Zante Ferries. Πέραν αυτής της περιόδου, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί να επιβιβαστείτε. Στο Μήλος, παρουσιάστε τα έγγραφά σας ταυτότητας (διαβατήριο) και τον αριθμό αρχείου της κράτησης στους μετρητές Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos ή Zante Ferries. Εάν οδηγείτε, η εγγραφή θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
 • Milos
 • Milos

Αθηνα τερματικά πορθμείων

 • Athens Piraeus E1
 • Athens Piraeus E6

Ποιες εταιρίες λειτουργούν Μήλος Αθηνα πορθμείο;

Αρκετές εταιρείες πορθμείων αποπλέουν Μήλος προς το Αθηνα με άμεση εξυπηρέτηση: Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, Aigaion Pelagos και Zante Ferries.

Aegean Speed Lines Μήλος ΑθηναLANE Sea Line Μήλος ΑθηναSea Jets Μήλος ΑθηναAigaion Pelagos Μήλος ΑθηναZante Ferries Μήλος Αθηνα

Γιατί να ταξιδέψετε με πλοίο από Μήλος προς το Αθηνα;

 • Ταξιδεύοντας με πλοίο είναι απλά η ιδανική μεταφορά μεταξύ Μήλος και Αθηνα όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με τα παιδιά.
 • Μην ανησυχείτε για τον αριθμό των αποσκευών Στο Μήλος προς το Αθηνα πορθμείτε, παίρνετε όσες βαλίτσες επιθυμείτε, εντός των ορίων της χωρητικότητας του οχήματός σας.
 • Αποφεύγετε να κουράζεστε, αντίθετα από την οδήγηση του αυτοκινήτου σας. Είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Αθηνα ήδη αναπαύεται.

Φτηνές πτήσεις από Μήλος προς το Αθηνα

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Μήλος

 • MLO Milos

Αεροδρόμιο προορισμού στο Αθηνα

 • ATH Eleftherios Venizelos International

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Μήλος προς το Αθηνα ;

Αυτή η πτήση έχει προγραμματιστεί από μία μόνο αεροπορική εταιρεία: Olympic Air.
Olympic Air Μήλος Αθηνα

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να πετάξετε Μήλος προς το Αθηνα:

 • Είναι συχνά φθηνότερο να πετάξει Μήλος-Αθηνα διαδρομή στις συνδεδεμένες πτήσεις.
 • Προτιμήστε να πετάξετε Αθηνα την ημέρα της εβδομάδας (Δευτέρα έως Πέμπτη) και να είστε ευέλικτοι. Οι ναύλοι είναι διαφορετικοί είτε η πτήση είναι προγραμματισμένη νωρίς το πρωί είτε αργά το βράδυ. Συνεπώς, συνιστάται να υπάρχει ένας σημαντικός βαθμός ευελιξίας.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)