Ταξιδέψτε από Μήλος προς Ίος

Οργανώστε το ταξίδι σας Μήλος προς Ίος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Μήλος προς Ίος σε πορθμείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Μήλος
Ίος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Μήλος Ίος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση77 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να ταξιδέψετε από Μήλος προς το Ίος ;

Ίος είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Μήλος προς το Ίος μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο για να φτάσετε στο Ίος. Απλά πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία αναχώρησης στο Ίος τότε αφήστε το Vivanoda να σας αναζητήσει. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πορθμείο του LANE Sea Line, Zante Ferries, ANEK Lines ή Sea Jets για να φτάσει Ίος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Μήλος Ίος

Για το ταξίδι του Μήλος (Κυκλάδες, Ελλάδα) έως Ίος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 77 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε Μόνο ένας τρόπος μεταφοράς (πορθμείο).
Υπάρχει άμεση διασταύρωση με φέρι που θα σας επιτρέψει να φτάσετε Ίος από Μήλος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Milos στις 3.2 km από Μήλοςπλοίου της Sea Jets, ANEK Lines, Zante Ferries ή LANE Sea Line. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουIos σε 1.8 km από Ίος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΜήλος για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Μήλος προς Ίος;

Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Milos και του Ίος (Ios σε 1.8 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια ANEK Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Μήλος και Ίος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Milos και Ios αντιστοίχως 3.2 km και 1.8 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Zante Ferries λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Milos και του Ίος (Ios σε 1.8 km από την πόλη)
Τα σκάφη του LANE Sea Line παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Μήλος και Ίος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Milos και Ios αντιστοίχως 3.2 km και 1.8 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)