Ταξιδέψτε από Λουτράκι προς Σκιάθος

Οργανώστε το ταξίδι σας Λουτράκι προς Σκιάθος με πορθμείο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Λουτράκι προς Σκιάθος σε πορθμείο

 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Λουτράκι
Σκιάθος
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λουτράκι Σκιάθος

Τρόποι μεταφοράςπορθμείο
απόσταση11 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Λουτράκι προς Σκιάθος;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα πορθμείο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Λουτράκι Σκιάθος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Λουτράκι Σκιάθοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Λουτράκι και Σκιάθος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Λουτράκι Σκιάθος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Ναυτικό Σταθμό Skiathos, Ναυτικό Σταθμό Skiathos, Ναυτικό Σταθμό Glossa) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Σκιάθος

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λουτράκι Σκιάθος

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Λουτράκι προς το Σκιάθος πορθμείο

Ιστιοπλοΐα στο πλοίο Σκιάθος από Λουτράκι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φτάσετε Σκιάθος και να ανακαλύψετε την πόλη και τα περίχωρά της. Σε αντίθεση με άλλα μέσα μεταφοράς, το ταξίδι με το πλοίο φέρνει την αίσθηση των διακοπών από το λιμάνι αναχώρησης Λουτράκι χάρη στις πολλές εγκαταστάσεις που θα βρείτε στα πλοία που διαχειρίζεται η ΑΝΕΚ. Ξεκινώντας μια αναζήτηση στο Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα φτηνό Λουτράκι Σκιάθος διασχίζοντας το πορθμείο.

Γιατί να ταξιδέψετε με πλοίο από Λουτράκι προς το Σκιάθος;

 • Αποφεύγετε να κουράζεστε, αντίθετα από την οδήγηση του αυτοκινήτου σας. Φτάνεις Σκιάθος αδειάσει από κάθε στρες και εντελώς χαλαρή.
 • Μην ανησυχείτε για τον αριθμό των αποσκευών Κατά τη διέλευση από Λουτράκι προς το Σκιάθος, αφού όλες οι τσάντες σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται επιπλέον χρέωση.

Ποια είναι τα Λουτράκι Σκιάθος εταιρείες πορθμείων;

Οι εταιρείες Anes Ferries και Hellenic Seaways λειτουργούν Λουτράκι Σκιάθος διάβαση.

Anes Ferries Λουτράκι ΣκιάθοςHellenic Seaways Λουτράκι Σκιάθος

Λουτράκι τερματικά πορθμείων

Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι Λουτράκικαλά εκ των προτέρων. Ελέγξτε αυτή τη φορά με την εταιρεία Anes Ferries ή Hellenic Seaways. Μετά από αυτό το διάστημα, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εξασφαλισμένη. Στο Λουτράκι, παρουσιάστε τα έγγραφά σας ταυτότητας (διαβατήριο) και τον αριθμό αρχείου της κράτησης στους μετρητές Anes Ferries ή Hellenic Seaways. Αν είστε μηχανοκίνητοι, η εγγραφή γίνεται στην ουρά των οχημάτων.
 • Glossa

Σκιάθος τερματικά πορθμείων

 • Skiathos
 • Skiathos

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)