Λονδίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πόρτσμουθ με Carpooling, λεωφορείο, τρένο
Πόρτσμουθ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λονδίνο στο Πόρτσμουθ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο από το Πόρτσμουθ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λονδίνο στο Πόρτσμουθ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Πόρτσμουθ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Southern Railways, South West Trains, First Great Western, Blablacar ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Πόρτσμουθ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λονδίνο - Πόρτσμουθ.

Για το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Πόρτσμουθ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λονδίνο προς Πόρτσμουθ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λονδίνο στο Πόρτσμουθ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λονδίνο Πόρτσμουθ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λονδίνο - Πόρτσμουθ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Λονδίνο Πόρτσμουθ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Λονδίνο και Πόρτσμουθ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Πόρτσμουθ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Λονδίνο είτε στο Πόρτσμουθ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λονδίνο στο Πόρτσμουθ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λονδίνο Πόρτσμουθ

Πόλη αναχώρησης
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Πόρτσμουθ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
101 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, λεωφορείο και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Πόρτσμουθ
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτσμουθ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Πόρτσμουθ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Πόρτσμουθ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λονδίνο και Πόρτσμουθ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Southern Railways, South West Trains, First Great Western, Blablacar ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λονδίνο και Πόρτσμουθ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λονδίνο και Πόρτσμουθ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λονδίνο στο Πόρτσμουθ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λονδίνο προς το Πόρτσμουθ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πόρτσμουθ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λονδίνο και Πόρτσμουθ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Λονδίνο-Πόρτσμουθ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λονδίνο προς το Πόρτσμουθ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πόρτσμουθ για να καλύψουν την απόσταση των 101 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λονδίνο στο Πόρτσμουθ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Λονδίνο και Πόρτσμουθ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Λονδίνο-Πόρτσμουθ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λονδίνο-Πόρτσμουθ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λονδίνο - Πόρτσμουθ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Λονδίνο στο Πόρτσμουθ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Λονδίνο προς το Πόρτσμουθ.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Λονδίνο και Πόρτσμουθ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Λονδίνο στο Πόρτσμουθ.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Λονδίνο Πόρτσμουθ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λονδίνο; Πού θα φτάσω στο Πόρτσμουθ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λονδίνο

London Victoria Coach Station
Χάρτης
Gatwick Airport
Χάρτης
Hammersmith
Χάρτης
Heathrow Airport Terminal 4
Χάρτης
Heathrow Airport Terminal 5
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λονδίνο

London Victoria
Χάρτης
London Waterloo
Χάρτης
Clapham Junction
Χάρτης
Gatwick Airport
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πόρτσμουθ

Portsmouth
Χάρτης
Southsea
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Πόρτσμουθ

Fratton
Χάρτης
Portsmouth & Southsea
Χάρτης
Portsmouth Harbour
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Πόρτσμουθ
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτσμουθ

Λεωφορείο Λονδίνο Πόρτσμουθ

Τα λεωφορεία μεταξύ Λονδίνο και Πόρτσμουθ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λονδίνο και Πόρτσμουθ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Λονδίνο-Πόρτσμουθ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λονδίνο από Πόρτσμουθ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Πόρτσμουθ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Λονδίνο Πόρτσμουθ

National Express
National Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λονδίνο Πόρτσμουθ

Τρένα Λονδίνο Πόρτσμουθ

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λονδίνο στο Πόρτσμουθ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λονδίνο και Πόρτσμουθ.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λονδίνο προς το Πόρτσμουθ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Λονδίνο και Πόρτσμουθ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Λονδίνο προς το Πόρτσμουθ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Λονδίνο προς Πόρτσμουθ

Southern Railways
Southern Railways
South West Trains
South West Trains
First Great Western
First Great Western
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λονδίνο Πόρτσμουθ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Λονδίνο Πόρτσμουθ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Λονδίνο και Πόρτσμουθ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Λονδίνο Πόρτσμουθ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Λονδίνο και Πόρτσμουθ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λονδίνο και Πόρτσμουθ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Λονδίνο Πόρτσμουθ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Λονδίνο Πόρτσμουθ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης