Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Portsmouth

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Portsmouth με τρένο, λεωφορείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Λονδίνο προς Portsmouth σε τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Λονδίνο
Portsmouth
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Portsmouth

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση101 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Λονδίνο προς το Portsmouth ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Λονδίνο προς το Portsmouth και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο Portsmouth; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους λεωφορεία, carpooling και τρένα για να φτάσετε στο Portsmouth. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Portsmouth και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Βελτιώστε, φιλτράρετε, ταξινομήστε σύμφωνα με τις προτιμήσεις ταξιδιού σας και επιλέξτε το Λονδίνο - Portsmouth προσφορά που σας ταιριάζει καλύτερα.

Να ταξιδέψετε από Λονδίνο, τρένα, carpooling ή λεωφορεία του South West Trains, Southern Railways, National Express, Blablacar και First Great Western θα σας μεταφέρει Portsmouth.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Portsmouth

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

τρένο Λονδίνο προς το Portsmouth

Είναι δυνατόν να πάτε απευθείας με το τρένο Λονδίνο προς το Portsmouth;

Ναι το Λονδίνο προς το Portsmouth Η διαδρομή εξυπηρετείται από απευθείας τρένο. Να γνωρίζετε ότι ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας, το χρονοδιάγραμμα μπορεί να αλλάξει και να κατευθύνει τα τρένα να μην λειτουργούν κάθε μέρα. Για να βρείτε το φθηνότερο Λονδίνο-Portsmouth εισιτήριο τρένου, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε μια αναζήτηση στο Vivanoda με τις ημερομηνίες ταξιδιού σας.

τρένο υπεραστικών μεταφορών Λονδίνο Portsmouth

Τα υπεραστικά τρένα εξυπηρετούσαν τις κύριες πόλεις της διαδρομής μεταξύ Λονδίνο και Portsmouth με μειωμένη διάρκεια σε σύγκριση με τις περιφερειακές αμαξοστοιχίες.

Λονδίνο Portsmouth σιδηροδρομικές εταιρείες

Οι σιδηρόδρομοι Southern Railways και South West Trains είναι οι εταιρείες με τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε για το ταξίδι σας Portsmouth.
Southern Railways Λονδίνο PortsmouthSouth West Trains Λονδίνο Portsmouth

Σιδηροδρομικοί σταθμοί από Λονδίνο

  • London Waterloo
  • London Victoria

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Portsmouth

  • Fratton

Λονδίνο προς το Portsmouth λεωφορείο

Αν ψάχνετε για μια υπηρεσία λεωφορείου από Λονδίνο προς το Portsmouth, είστε τυχεροί επειδή υπάρχει στην πραγματικότητα μια άμεση υπηρεσία.

Ίσως να έχετε αμφιβολίες για να φτάσετε Portsmouth με λεωφορείο. Γι 'αυτό σας δίνουμε κάποια επιχειρήματα που θα μπορούσαν να σας πείσουν να επιβιβαστείτε σε ένα λεωφορείο Portsmouth.

  • Πολύ χαμηλές τιμές! Στο Λονδίνο Portsmouth οι ναύλοι μεταφορέων είναι συχνά ασυναγώνιστοι σε σύγκριση με τους άλλους τρόπους μεταφοράς: τη μεταφορά αυτοκινήτων ή την αμαξοστοιχία.
  • Σχεδόν όλα τα πούλμαν είναι εξοπλισμένα με μια σύνδεση WiFi, η οποία είναι πολύ ευπρόσδεκτη για να ταξιδέψει 101 km του ταξιδιού.
  • Θα ταξιδέψετε από Λονδίνο προς το Portsmouth σε ένα σύγχρονο και άνετο λεωφορείο. Τα ανακλινόμενα καθίσματα με βελτιωμένο χώρο για τα πόδια και οι τουαλέτες παρέχουν την άνεση που χρειάζεστε για να απολαύσετε το χρόνο σας στο σκάφος.

Ποιες είναι οι εταιρείες λεωφορείων που εκμεταλλεύονται το Λονδίνο Portsmouth ;

Το ταξίδι με το λεωφορείο Λονδίνο Portsmouth εξυπηρετείται μόνο από μία εταιρεία λεωφορείων: τη National Express.

National Express Λονδίνο Portsmouth

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης στο Λονδίνο

Θα πρέπει να φτάσετε στο δικό σας Λονδίνο σταματήστε μεταξύ 15 λεπτών και 30 λεπτών, ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, πριν από την ώρα αναχώρησης που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Το όνομα του προορισμού 'Portsmouth'αναφέρεται πάντα στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικυρώσετε το εισιτήριό σας με τον οδηγό της National Express, να καταθέσετε τις αποσκευές σας στον κορμό και να βρείτε το κάθισμά σας.

  • London Victoria Coach Station

Άφιξη σταθμών λεωφορείων στο Portsmouth

Μόλις φτάσει το λεωφορείο Portsmouth, ελέγξτε και συλλέξτε τα πράγματά σας ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα.

  • Portsmouth

Carpool από Λονδίνο προς το Portsmouth

Η επιβράβευση είναι ένας νέος τρόπος ταξιδιού που επιτρέπει στους ανθρώπους να μοιράζονται Λονδίνο-Portsmouth ταξίδια με άλλους. Αυτό βοηθά στη μείωση του κόστους ταξιδιού τόσο για τον οδηγό όσο και για τον επιβάτη, ενώ επίσης μειώνει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Το Carpooling διαφέρει από τα άλλα μεταφορικά μέσα λόγω ενός αόριστου χρονοδιαγράμματος. Αυτό σημαίνει ότι όταν ψάχνετε Λονδίνο-Portsmouth βόλτες, θα είναι πιο πιθανό να βρεθούν αν ψάχνετε μόνο τρεις ημέρες νωρίτερα (και όχι δύο μήνες). Καλή επιλογή για lastminute διαμονή στο Portsmouth!

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)