Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Newcastle Upon Tyne

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Newcastle Upon Tyne με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Λονδίνο προς Newcastle Upon Tyne σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Λονδίνο
Newcastle Upon Tyne
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Newcastle Upon Tyne

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση399 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Λονδίνο προς Newcastle Upon Tyne;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Λονδίνο Newcastle Upon Tyne. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Λονδίνο Newcastle Upon Tyneκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Λονδίνο και Newcastle Upon Tyne σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Λονδίνο Newcastle Upon Tyne και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Newcastle, Σταθμό λεωφορείων Newcastle/Tyne, Αεροδρόμιο Newcastle, Σταθμό London Kings Cross, Σταθμό λεωφορείων London Victoria Coach Station, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Newcastle Upon Tyne

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Λονδίνο προς Newcastle Upon Tyne;

Αεροπορικές εταιρείες
Το British Airways κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Heathrow LHR βρίσκεται σε 23 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Newcastle Upon Tyne (άφιξη στο αεροδρόμιο του Newcastle NCL)
Το FlyBE εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Gatwick LGW (βρίσκεται στα 39 km από το κέντρο του Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Newcastle Upon Tyne (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Newcastle NCL)
Το Easyjet εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Gatwick LGW βρίσκεται σε 39 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Newcastle Upon Tyne (άφιξη στο αεροδρόμιο του Newcastle NCL)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Newcastle Upon Tyne (400 km)
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το First TransPennine Express προσφέρει μια γραμμή Darlington-Newcastle Upon Tyne τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Darlington (0.9 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Newcastle κατά την άφιξη (1.1 km από το κέντρο)
Το East Coast λειτουργεί τη γραμμή του Λονδίνο προς Newcastle Upon Tyne με ένα τρένο να αναχωρεί από London Kings Cross για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Newcastle (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το Northern Rail κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Sunderland-Newcastle Upon Tyne τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Sunderland (0.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Newcastle κατά την άφιξη (1.1 km από το κέντρο)
Το Grand Central προσφέρει μια γραμμή του Λονδίνο προς Sunderland με ένα τρένο να αναχωρεί από London Kings Cross για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Sunderland (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το East Midlands Trains λειτουργεί τη γραμμή Λονδίνο-Ληντς τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London St Pancras (3.4 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Leeds κατά την άφιξη (1.4 km από το κέντρο)
Το CrossCountry κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση του Ληντς προς Newcastle Upon Tyne με ένα τρένο να αναχωρεί από Leeds για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Newcastle (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο National Express παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων London Victoria Coach Station προς Λονδίνο και του Newcastle/Tyne (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το MegaBus είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Λονδίνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Newcastle Upon Tyne όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Newcastle/Tyne που βρίσκεται περίπου 1.2 km από το κέντρο.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Newcastle Upon Tyne

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Φτηνές πτήσεις από Λονδίνο προς το Newcastle Upon Tyne

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Λονδίνο

 • LHR Heathrow
 • LGW Gatwick

Αεροδρόμιο άφιξης στο Newcastle Upon Tyne

 • NCL Newcastle

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να πετάξετε Λονδίνο προς το Newcastle Upon Tyne:

 • Παρά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ταξιδιού, το Λονδίνο-Newcastle Upon Tyne η διαδρομή πρέπει να είναι φθηνότερη με τις συνδεδεμένες πτήσεις.
 • Μην περιμένετε την ημέρα πριν από το ταξίδι σας για να κάνετε κράτηση Λονδίνο Newcastle Upon Tyne πτήση καθώς οι τιμές θα πρέπει να είναι πολύ υψηλές. Με λίγες εξαιρέσεις, οι τιμές αυξάνονται καθώς πλησιάζετε την ημερομηνία αναχώρησης, προκειμένου να εξοικονομήσετε έπιπλα για επαγγελματίες πελάτες που κλείνουν αργά και επιθυμούν να πληρώσουν περισσότερα.

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Λονδίνο προς το Newcastle Upon Tyne ;

Υπολογίζουμε 3 αεροπορικές εταιρείες για να προγραμματίσουμε μια άμεση υπηρεσία μεταξύ του αεροδρομίου του Λονδίνο και εκείνη του Newcastle Upon Tyne: British Airways, FlyBE και Easyjet.
British Airways Λονδίνο Newcastle Upon TyneFlyBE Λονδίνο Newcastle Upon TyneEasyjet Λονδίνο Newcastle Upon Tyne

Carpool από Λονδίνο προς το Newcastle Upon Tyne

Πριν κάνετε κράτηση Λονδίνο-Newcastle Upon Tyne μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τον οδηγό για να ρυθμίσετε όλες τις λεπτομέρειες και τις συνθήκες του ταξιδιού. Μπορείτε να πληρώσετε online, οπότε δεν χρειάζεται να δώσετε χρήματα στον οδηγό σας.

Η πρακτική της carsharing έχει επεκταθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, έτσι μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να βρείτε ένα Λονδίνο-Newcastle Upon Tyne βόλτα. Αντί να οδηγεί μόνο το αυτοκίνητο από Λονδίνο προς το Newcastle Upon Tyne, επιτρέπει στους οδηγούς να μοιράζονται τα έξοδα ταξιδίου με άλλους επιβάτες.

Λονδίνο προς το Newcastle Upon Tyne λεωφορείο

Ψάχνετε για ένα λεωφορείο από Λονδίνο προς το Newcastle Upon Tyne; Υπάρχει πράγματι μια απευθείας γραμμή λεωφορείων που λειτουργεί αυτή τη διαδρομή.

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης στο Λονδίνο

Θα πρέπει να φτάσετε στο δικό σας Λονδίνο σταματήστε μεταξύ 15 λεπτών και 30 λεπτών, ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, πριν από την ώρα αναχώρησης που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Το όνομα του προορισμού 'Newcastle Upon Tyne'αναφέρεται πάντα στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου. Τέλος, ελέγξτε το εισιτήριό σας από τον οδηγό της National Express ή MegaBus και πάρτε το πλοίο αφού έχετε τις αποσκευές σας στη βάση.

 • London Victoria Coach Station

Άφιξη σταθμών λεωφορείων στο Newcastle Upon Tyne

Μόλις φτάσει το λεωφορείο Newcastle Upon Tyne, ελέγξτε και συλλέξτε τα πράγματά σας ώστε να μην ξεχάσετε τίποτα.

 • Newcastle/Tyne

Πηγαίνοντας με το λεωφορείο Λονδίνο προς το Newcastle Upon Tyne μπορεί να μην είναι τόσο προφανές για εσάς. Εδώ είναι μερικοί λόγοι που μπορεί να σας ενθαρρύνουν να πάρετε το λεωφορείο Newcastle Upon Tyne.

 • Σας οδηγείται Newcastle Upon Tyne από επαγγελματίες και έμπειρους οδηγούς που εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια!
 • Μια σύνδεση Wi-Fi είναι διαθέσιμη στους ταξιδιώτες στα περισσότερα πούλμαν, κάτι που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για ένα 399 km ταξίδι.
 • Λήψη λεωφορείου νυκτερινής μεταφοράς Λονδίνο Newcastle Upon Tyne είναι συχνά μια καλή επιλογή για να εξοικονομήσετε χρήματα Newcastle Upon Tyneκατάλυμα. Η κυκλοφορία είναι πιο ρευστό τη νύχτα, οι χρόνοι ταξιδιού μειώνονται και θα φτάσετεNewcastle Upon Tyne Το ξημέρωμα!

Ποιες εταιρείες πούλμαν να ταξιδεύουν μεταξύ Λονδίνο και Newcastle Upon Tyne;

Η MegaBus και National Express είναι οι εταιρείες πούλμαν που εκμεταλλεύονται τη γραμμή λεωφορείων Λονδίνο Newcastle Upon Tyne με άμεση εξυπηρέτηση.

MegaBus Λονδίνο Newcastle Upon TyneNational Express Λονδίνο Newcastle Upon Tyne

τρένο Λονδίνο προς το Newcastle Upon Tyne

Λονδίνο Newcastle Upon Tyne σιδηροδρομικές εταιρείες

Υπάρχει μόνο μία εταιρεία σιδηροδρόμων για αυτό το ταξίδι: East Coast.
East Coast Λονδίνο Newcastle Upon Tyne

τρένο υπεραστικών μεταφορών Λονδίνο Newcastle Upon Tyne

Ο σιδηροδρομικός σταθμός bewteen Λονδίνο και Newcastle Upon Tyne εξυπηρετούνται από υπεραστικά τρένα ταχύτερα από τα περιφερειακά τρένα.

Υπάρχει άμεση αμαξοστοιχία Newcastle Upon Tyne από Λονδίνο;

Πράγματι, οι πόλεις του Newcastle Upon Tyne και Λονδίνο συνδέονται με απευθείας σύνδεση με το τρένο. Να γνωρίζετε ότι ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας, το χρονοδιάγραμμα μπορεί να αλλάξει και να κατευθύνει τα τρένα να μην λειτουργούν κάθε μέρα. Για να ελέγξετε τις τιμές και τις διαθεσιμότητες, ξεκινήστε τώρα μια αναζήτηση για ένα Λονδίνο-Newcastle Upon Tyne εισιτήριο τρένου στη Vivanoda.

Σταθμοί αναχώρησης στο Λονδίνο

 • London Kings Cross
 • London St Pancras

Σιδηροδρομικοί σταθμοί σε Newcastle Upon Tyne

 • Newcastle

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)