Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Exeter

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Exeter με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Λονδίνο προς Exeter σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Λονδίνο
Exeter
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Exeter

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση253 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Λονδίνο προς Exeter;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Λονδίνο Exeter. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Λονδίνο Exeterκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Λονδίνο και Exeter σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Λονδίνο Exeter και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Exeter Central, Σταθμό λεωφορείων Exeter, Σταθμό Exeter St Davids, Αεροδρόμιο Exeter, Σταθμό London Waterloo, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Exeter

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Λονδίνο προς Exeter;

Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το First Great Western προσφέρει μια γραμμή Λονδίνο-Exeter τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Paddington (4 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Exeter St Davids κατά την άφιξη (1.1 km από το κέντρο)
Το CrossCountry λειτουργεί τη γραμμή του Newton Abbot προς Exeter με ένα τρένο να αναχωρεί από Newton Abbot για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Exeter St Davids (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το South West Trains κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Λονδίνο-Exeter τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Waterloo (0.9 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Exeter Central κατά την άφιξη (0.5 km από το κέντρο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Exeter (254 km)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο National Express παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων London Victoria Coach Station προς Λονδίνο και του Exeter (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το MegaBus είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Λονδίνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Exeter όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Exeter που βρίσκεται περίπου 0.7 km από το κέντρο.
Αεροπορικές εταιρείες
Το FlyBE κάνει πτήση από το αεροδρόμιο London City LCY βρίσκεται σε 13 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Exeter (άφιξη στο αεροδρόμιο του Exeter EXT)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Exeter

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς:

Carpool από Λονδίνο προς το Exeter

Η πρακτική της carsharing έχει επεκταθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, έτσι μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να βρείτε ένα Λονδίνο-Exeter βόλτα. Αντί να οδηγεί μόνο το αυτοκίνητο από Λονδίνο προς το Exeter, επιτρέπει στους οδηγούς να μοιράζονται τα έξοδα ταξιδίου με άλλους επιβάτες.

Η σημαντική διαφορά μεταξύ του carsharing και των άλλων μέσων μεταφοράς είναι ότι δεν έχει προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα. Έτσι, έχετε σίγουρα καλύτερες πιθανότητες να φτάσετε Λονδίνο-Exeter βόλτες ψάχνουν τρεις ημέρες νωρίτερα από ένα μήνα. Αυτό είναι περισσότερο μια λύση lastminute για να πάει Exeter.

Λονδίνο προς το Exeter λεωφορείο

Αυτή η διαδρομή λεωφορείων λειτουργεί χωρίς καμία αλλαγή μεταξύ Λονδίνο προς το Exeter

Μπορεί να αναρωτιέστε αν αξίζει να ταξιδεύετε με λεωφορείο μεταξύ Λονδίνο και Exeter και ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτού του τρόπου μεταφοράς. Να σας ενθαρρύνω να πάρετε το λεωφορείο Exeter, εδώ είναι μερικά επιχειρήματα που θα σας πείσουν.

 • Η παρουσία ηλεκτρικών πριζών στο κάθισμά σας και οι θύρες USB θα σας επιτρέψει να φορτίσετε smartphone και φορητό υπολογιστή. Θα μπορέσετε να αφιερώσετε όλο το χρόνο σας Λονδίνο προς το Exeter παρακολουθώντας μια καλή ταινία, ακούγοντας μουσική και γιατί δεν δουλεύει καν!
 • Τα σύγχρονα λεωφορεία που θα πάρετε από Λονδίνο προς το Exeter είναι άνετα, με τουαλέτες και καθίσματα με κλίση.
 • Σας οδηγείται Exeter από επαγγελματίες και έμπειρους οδηγούς που εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια!

Προπονητικές εταιρείες σχετικά με το Λονδίνο Exeter ταξίδι

Αρκετές επιχειρήσεις λεωφορείων εξυπηρετούν τις πόλεις της Λονδίνο και Exeter με απευθείας γραμμή λεωφορείου: MegaBus και National Express.

MegaBus Λονδίνο ExeterNational Express Λονδίνο Exeter

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης στο Λονδίνο

Θα πρέπει να φτάσετε στο δικό σας Λονδίνο σταματήστε μεταξύ 15 λεπτών και 30 λεπτών, ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, πριν από την ώρα αναχώρησης που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Για να βεβαιωθείτε για τον προορισμό λεωφορείου, κοιτάξτε μπροστά, Exeter»πρέπει να αναφερθεί. Πριν από την επιβίβαση, δείξτε το εισιτήριό σας στον οδηγό, βάλτε τις αποσκευές σας στο τιμόνι και έπειτα κάθεστε στο κάθισμά σας.

 • London Victoria Coach Station

Στάση λεωφορείου κατά την άφιξη στο Exeter

Σε Exeter, βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τίποτα στο κάθισμά σας ή στον κορμό του προπονητή.

 • Exeter

τρένο Λονδίνο προς το Exeter

Είναι Λονδίνο συνδεδεμένος με Exeter με απευθείας τρένο;

Ναι, είναι δυνατόν να πάτε από Λονδίνο προς το Exeter με το τρένο χωρίς να γίνουν αλλαγές. Το χρονοδιάγραμμα μπορεί να διαφέρει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και τα απευθείας τραίνα μπορούν να λειτουργούν μόνο σε ορισμένες ημέρες. Για να ελέγξετε τις τιμές και τις διαθεσιμότητες, ξεκινήστε τώρα μια αναζήτηση για ένα Λονδίνο-Exeter εισιτήριο τρένου στη Vivanoda.

Λονδίνο Exeter σιδηροδρομικές εταιρείες

Οι σιδηρόδρομοι First Great Western και South West Trains είναι οι εταιρείες με τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε για το ταξίδι σας Exeter.
First Great Western Λονδίνο ExeterSouth West Trains Λονδίνο Exeter

τρένο υπεραστικών μεταφορών Λονδίνο Exeter

Τα υπεραστικά τρένα εξυπηρετούσαν τις κύριες πόλεις της διαδρομής μεταξύ Λονδίνο και Exeter με μειωμένη διάρκεια σε σύγκριση με τις περιφερειακές αμαξοστοιχίες.

Σταθμοί αναχώρησης στο Λονδίνο

 • London Paddington
 • London Waterloo

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Exeter

 • Exeter St Davids
 • Exeter Central

Φτηνές πτήσεις από Λονδίνο προς το Exeter

Φτηνές πτήσεις προς Exeter μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρετε, αλλά θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε μερικές συμβουλές:

 • Μην περιμένετε την ημέρα πριν από το ταξίδι σας για να κάνετε κράτηση Λονδίνο Exeter πτήση καθώς οι τιμές θα πρέπει να είναι πολύ υψηλές. Με λίγες εξαιρέσεις, οι τιμές αυξάνονται καθώς πλησιάζετε την ημερομηνία αναχώρησης, προκειμένου να εξοικονομήσετε έπιπλα για επαγγελματίες πελάτες που κλείνουν αργά και επιθυμούν να πληρώσουν περισσότερα.
 • Αποφύγετε τα Σαββατοκύριακα για να πετάξετε Exeter και να είστε ευέλικτοι. Οι ναύλοι είναι διαφορετικοί είτε η πτήση είναι προγραμματισμένη νωρίς το πρωί είτε αργά το βράδυ. Συνεπώς, συνιστάται να υπάρχει ένας σημαντικός βαθμός ευελιξίας.

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Λονδίνο προς το Exeter πτήσεις;

Η FlyBE είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που εκτελεί πτήσεις με απευθείας σύνδεση Exeter από το αεροδρόμιο του Λονδίνο.
FlyBE Λονδίνο Exeter

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Λονδίνο

 • LCY London City

Αεροδρόμιο άφιξης στο Exeter

 • EXT Exeter

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)