Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Cambridge

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Cambridge με τρένο, λεωφορείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Λονδίνο προς Cambridge σε τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Λονδίνο
Cambridge
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Cambridge

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση80 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Λονδίνο προς το Cambridge ;

Cambridge είναι ο επόμενος προορισμός διακοπών σας, αλλά αναρωτιέστε πώς να πάτε εκεί και πώς είναι δυνατόν να φτάσετε το φθηνότερο Λονδίνο προς το Cambridge μεταφορές; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για τρένα, carpooling και λεωφορεία to travel to Cambridge από Λονδίνο Συμπληρώστε την ημερομηνία του ταξιδιού σας Cambridge και η Vivanoda θα εμφανίσει όλες τις προσφορές μεταφοράς. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Για να φτάσετε στον προορισμό σας από Λονδίνο, θα ταξιδέψετε με το National Express, First Capital Connect, Blablacar, Greater Anglia ή CrossCountry από λεωφορεία, carpooling ή τρένα.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Cambridge

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς:

Λονδίνο προς το Cambridge λεωφορείο

Αυτή η διαδρομή λεωφορείων λειτουργεί χωρίς καμία αλλαγή μεταξύ Λονδίνο προς το Cambridge

Μπορεί να αναρωτιέστε αν αξίζει να ταξιδεύετε με λεωφορείο μεταξύ Λονδίνο και Cambridge και ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτού του τρόπου μεταφοράς. Εδώ είναι μερικοί λόγοι που μπορεί να σας ενθαρρύνουν να πάρετε το λεωφορείο Cambridge.

 • Οι προπονητές που εκμεταλλεύονται το Λονδίνο Cambridge είναι συνήθως εξοπλισμένα με σύστημα κλιματισμού, το οποίο θα σας επιτρέψει να ταξιδεύετε σε καλές συνθήκες κατά τη διάρκεια των ζεστών εποχών.
 • ο Λονδίνο Cambridge τα εισιτήρια πωλούνται σε ασυναγώνιστες τιμές, είναι απίθανο να βρείτε καλύτερες προσφορές με τους άλλους τρόπους μεταφοράς: σιδηροδρομικές ή αυτοκινητοδρόμους.
 • Είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον να ταξιδεύετε σε ένα σύγχρονο λεωφορείο παρά στο carpool. Επιπλέον, ο δρόμος Λονδίνο Cambridge μοιράζεται από άλλα οχήματα και δεν χρειάζεται πρόσθετη υποδομή για τη λειτουργία λεωφορείου.

Ποιες εταιρείες πούλμαν να ταξιδεύουν μεταξύ Λονδίνο και Cambridge;

Για να φτάσετε στο Cambridge με λεωφορείο από Λονδίνο, έχετε μόνο την εταιρεία λεωφορείων National Express που εξυπηρετεί αυτές τις δύο πόλεις.

National Express Λονδίνο Cambridge

Το λεωφορείο σταματά Λονδίνο

Ανάλογα με την εταιρεία, καλείται να είναι παρούσα στη στάση του λεωφορείου στο Λονδίνο από 15 έως 30 λεπτά πριν από την αναφερόμενη ώρα αναχώρησης. Για να βεβαιωθείτε για τον προορισμό λεωφορείου, κοιτάξτε μπροστά, Cambridge»πρέπει να αναφερθεί. Τέλος, παρουσιάστε το εισιτήριό σας στο προσωπικό της National Express που θα σας επιτρέψει να βάζετε τις βαλίτσες σας στον κορμό και στη συνέχεια να επιβιβαστείτε.

 • London Victoria Coach Station

Στάση λεωφορείου κατά την άφιξη στο Cambridge

Μόλις ο προπονητής σταματήσει Cambridge, βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τίποτα στο κάθισμά σας ούτε ξεχνάτε τις αποσκευές σας.

 • Cambridge

τρένο Λονδίνο προς το Cambridge

Είναι Λονδίνο συνδεδεμένος με Cambridge με απευθείας τρένο;

Πράγματι, οι πόλεις του Cambridge και Λονδίνο συνδέονται με απευθείας σύνδεση με το τρένο. Το χρονοδιάγραμμα μπορεί να διαφέρει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και τα απευθείας τραίνα μπορούν να λειτουργούν μόνο σε ορισμένες ημέρες. Για να ελέγξετε τις τιμές και τις διαθεσιμότητες, ξεκινήστε τώρα μια αναζήτηση για ένα Λονδίνο-Cambridge εισιτήριο τρένου στη Vivanoda.

Σιδηροδρομικοί σταθμοί από Λονδίνο

 • Stansted Airport
 • London Liverpool Street
 • London Kings Cross

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Cambridge

 • Cambridge

Λονδίνο Cambridge εταιρείες τρένων

Οι σιδηρόδρομοι CrossCountry, Greater Anglia και First Capital Connect είναι οι εταιρείες με τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε για το ταξίδι σας Cambridge.
CrossCountry Λονδίνο CambridgeGreater Anglia Λονδίνο CambridgeFirst Capital Connect Λονδίνο Cambridge

τρένο υπεραστικών μεταφορών Λονδίνο Cambridge

Τα υπεραστικά τρένα εξυπηρετούσαν τις κύριες πόλεις της διαδρομής μεταξύ Λονδίνο και Cambridge με μειωμένη διάρκεια σε σύγκριση με τις περιφερειακές αμαξοστοιχίες.

Carpool από Λονδίνο προς το Cambridge

Το Carpooling είναι ένας πρόσφατος τρόπος να ταξιδέψετε, μοιράζοντας το ταξίδι σας Λονδίνο-Cambridge με άλλους ταξιδιώτες που αναζητούν την ίδια διαδρομή. Αυτό βοηθά στη μείωση του κόστους ταξιδιού τόσο για τον οδηγό όσο και για τον επιβάτη, ενώ επίσης μειώνει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Αντίθετα με άλλα μέσα μεταφοράς, το carsharing δεν παρέχει στους ταξιδιώτες ένα προγραμματισμένο πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι όταν ψάχνετε Λονδίνο-Cambridge βόλτες, θα είναι πιο πιθανό να βρεθούν αν ψάχνετε μόνο τρεις ημέρες νωρίτερα (και όχι δύο μήνες). Καλή επιλογή για lastminute διαμονή στο Cambridge!

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Λονδίνο προς Cambridge;

Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το CrossCountry προσφέρει μια γραμμή Λονδίνο-Cambridge τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό Stansted Airport (51 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Cambridge κατά την άφιξη (1 km από το κέντρο)
Το Greater Anglia λειτουργεί τη γραμμή του Λονδίνο προς Cambridge με ένα τρένο να αναχωρεί από London Liverpool Street για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Cambridge (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το First Capital Connect κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Λονδίνο-Cambridge τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Kings Cross (3.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Cambridge κατά την άφιξη (1 km από το κέντρο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Cambridge (81 km)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο National Express παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων London Victoria Coach Station προς Λονδίνο και του Cambridge (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)