Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Σαουθάμπτον

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Σαουθάμπτον με τρένο, λεωφορείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Λονδίνο προς Σαουθάμπτον σε τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Λονδίνο
Σαουθάμπτον
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Σαουθάμπτον

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση111 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Λονδίνο προς Σαουθάμπτον;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Λονδίνο Σαουθάμπτον. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Λονδίνο Σαουθάμπτονκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Λονδίνο και Σαουθάμπτον σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Λονδίνο Σαουθάμπτον και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Southampton Central, Σταθμό Southampton Airport (Parkway), Σταθμό λεωφορείων Southampton, Σταθμό λεωφορείων Southampton Airport, Σταθμό London Victoria, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Σαουθάμπτον

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Λονδίνο προς Σαουθάμπτον;

Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το South West Trains προσφέρει μια γραμμή Λονδίνο-Σαουθάμπτον τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Waterloo (0.9 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Southampton Airport (Parkway) κατά την άφιξη (5.9 km από το κέντρο)
Το First Great Western λειτουργεί τη γραμμή του Eastleigh προς Σαουθάμπτον με ένα τρένο να αναχωρεί από Eastleigh για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Southampton Central (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το Southern Railways κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Λονδίνο-Σαουθάμπτον Mainline West τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Victoria (1.4 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Southampton Central κατά την άφιξη (0.8 km από το κέντρο)
Το CrossCountry προσφέρει μια γραμμή του Winchester προς Σαουθάμπτον με ένα τρένο να αναχωρεί από Winchester για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Southampton Airport (Parkway) (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο MegaBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων Winchester προς Winchester και του Southampton (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το National Express είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Λονδίνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Σαουθάμπτον όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Southampton που βρίσκεται περίπου 0.5 km από το κέντρο.
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Σαουθάμπτον (112 km)

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Σαουθάμπτον

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Λονδίνο προς το Σαουθάμπτον λεωφορείο

Υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ των υπεραστικών λεωφορείων Λονδίνο και Σαουθάμπτον.

Ίσως να έχετε αμφιβολίες για να φτάσετε Σαουθάμπτον με λεωφορείο. Γι 'αυτό σας δίνουμε κάποια επιχειρήματα που θα μπορούσαν να σας πείσουν να επιβιβαστείτε σε ένα λεωφορείο Σαουθάμπτον.

 • Η παρουσία ηλεκτρικών πριζών στο κάθισμά σας και οι θύρες USB θα σας επιτρέψει να φορτίσετε smartphone και φορητό υπολογιστή. Θα μπορέσετε να αφιερώσετε όλο το χρόνο σας Λονδίνο προς το Σαουθάμπτον παρακολουθώντας μια καλή ταινία, ακούγοντας μουσική και γιατί δεν δουλεύει καν!
 • Τα σύγχρονα λεωφορεία που θα πάρετε από Λονδίνο προς το Σαουθάμπτον είναι άνετα, με τουαλέτες και καθίσματα με κλίση.
 • Σας οδηγείται Σαουθάμπτον από επαγγελματίες και έμπειρους οδηγούς που εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια!

Ποιες είναι οι εταιρείες λεωφορείων που εκμεταλλεύονται το Λονδίνο Σαουθάμπτον ;

Για να φτάσετε στο Σαουθάμπτον με λεωφορείο από Λονδίνο, έχετε μόνο την εταιρεία λεωφορείων National Express που εξυπηρετεί αυτές τις δύο πόλεις.

National Express Λονδίνο Σαουθάμπτον

Το λεωφορείο σταματά Λονδίνο

Συνιστάται να φτάσετε στο Λονδίνο σταθμό λεωφορείων μεταξύ 15 και 30 λεπτών πριν από την ώρα αναχώρησης, ανάλογα με την εταιρεία πούλμαν. Για να βεβαιωθείτε για τον προορισμό λεωφορείου, κοιτάξτε μπροστά, Σαουθάμπτον»πρέπει να αναφερθεί. Πριν από την επιβίβαση, δείξτε το εισιτήριό σας στον οδηγό, βάλτε τις αποσκευές σας στο τιμόνι και έπειτα κάθεστε στο κάθισμά σας.

 • London Victoria Coach Station

Στάση λεωφορείου κατά την άφιξη στο Σαουθάμπτον

Μόλις ο προπονητής σταματήσει Σαουθάμπτον, βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τίποτα στο κάθισμά σας ούτε ξεχνάτε τις αποσκευές σας.

 • Southampton

τρένο Λονδίνο προς το Σαουθάμπτον

Υπάρχει απευθείας τρένο για το Λονδίνο-Σαουθάμπτον δρόμο;

Πράγματι, οι πόλεις του Σαουθάμπτον και Λονδίνο συνδέονται με απευθείας σύνδεση με το τρένο. Προσέξτε, καθώς αυτό μπορεί να εξαρτάται από την ημερομηνία του ταξιδιού σας Σαουθάμπτον και μπορεί να υπάρχουν λιγότερα απευθείας τρένα από Λονδίνο σε ορισμένες ημέρες. Για να βρείτε το φθηνότερο Λονδίνο-Σαουθάμπτον εισιτήριο τρένου, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε μια αναζήτηση στο Vivanoda με τις ημερομηνίες ταξιδιού σας.

Λονδίνο Σαουθάμπτον εταιρείες τρένων

Οι σιδηρόδρομοι Southern Railways και South West Trains είναι οι εταιρείες με τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε για το ταξίδι σας Σαουθάμπτον.
Southern Railways Λονδίνο ΣαουθάμπτονSouth West Trains Λονδίνο Σαουθάμπτον

τρένο υπεραστικών μεταφορών Λονδίνο Σαουθάμπτον

Τα υπεραστικά τρένα εξυπηρετούσαν τις κύριες πόλεις της διαδρομής μεταξύ Λονδίνο και Σαουθάμπτον με μειωμένη διάρκεια σε σύγκριση με τις περιφερειακές αμαξοστοιχίες.

Σταθμοί αναχώρησης στο Λονδίνο

 • London Waterloo
 • London Victoria

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Σαουθάμπτον

 • Southampton Central
 • Southampton Airport (Parkway)

Carpool από Λονδίνο προς το Σαουθάμπτον

Η πρακτική της carsharing έχει επεκταθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, έτσι μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να βρείτε ένα Λονδίνο-Σαουθάμπτον βόλτα. Αντί να οδηγεί μόνο το αυτοκίνητο από Λονδίνο προς το Σαουθάμπτον, επιτρέπει στους οδηγούς να μοιράζονται τα έξοδα ταξιδίου με άλλους επιβάτες.

Η σημαντική διαφορά μεταξύ του carsharing και των άλλων μέσων μεταφοράς είναι ότι δεν έχει προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα. Έτσι, έχετε σίγουρα καλύτερες πιθανότητες να φτάσετε Λονδίνο-Σαουθάμπτον βόλτες ψάχνουν τρεις ημέρες νωρίτερα από ένα μήνα. Καλή επιλογή για lastminute διαμονή στο Σαουθάμπτον!

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)