Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Πάρος

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Πάρος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Λονδίνο προς Πάρος σε αεροπλάνο, πορθμείο

  • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Λονδίνο
Πάρος
  • Αποκτήστε τιμές
2
Λονδίνο
Αθηνα
Πάρος
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Πάρος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση2550 km
Άμεση γραμμήΟχι

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Λονδίνο προς το Πάρος ;

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι από Λονδίνο προς το Πάρος και όπως πολλοί ταξιδιώτες ψάχνετε για το καλύτερο και το φθηνότερο τρόπο μεταφοράς για να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο Πάρος; Συνήθως, αυτό δεν είναι εύκολο έργο και θα πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλούς ιστότοπους για να συγκρίνετε όλες τις προσφορές.

Χάρη στην πολυκινηματική μηχανή αναζήτησης Vivanoda, θα βρείτε στον ίδιο ιστότοπο όλους τους ναύλους πορθμείο και πτήσεις για να φτάσετε στο Πάρος. Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Πάρος και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το πτήσεις και πορθμείο του Olympic Air, Aegean Airlines, Blue Star Ferries, Easyjet, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Ryanair ή British Airways για να φτάσει Πάρος.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Πάρος

Για το ταξίδι του Λονδίνο (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Πάρος (Κυκλάδες, Ελλάδα) με απόσταση 2550 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 2 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός αεροπλάνο και/ή πορθμείο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Καμία απευθείας πτήση δεν σας επιτρέπει να πάτε Πάρος από Λονδίνο αλλά είναι δυνατόν να γίνει αυτό το ταξίδι μόνο με αεροπλάνο με τις πτήσεις Λονδίνο-Αθηνα και Αθηνα-Πάρος
έξοδος Λονδίνο και να φτάσετε αρκετά νωρίς (τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την ώρα αναχώρησης) στο αεροδρόμιο του Gatwick LGW 39 km, για το check-in των αποσκευών σας για την πτήση προς Αθηνα (αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International, Κωδικός IATA: ATH) που εκμεταλλεύεται η Ryanair, British Airways, Aegean Airlines ή Easyjet.του Αθηνα, πάρτε ένα άλλο αεροπλάνο με το Olympic Air που θα σας μεταφέρει Paros (Πάρος, ΡΡΡ).
Δεν υπάρχει άμεση διέλευση Λονδίνο Πάρος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα (αεροπλάνο) για να συνδυαστεί με το πλοίο για να ολοκληρωθεί η θαλάσσια διασταύρωση Αθηνα-Πάρος.
Θα επιβιβαστείτε στο λιμάνι Athens Piraeus E1 στις 9.1 km από Αθηναπλοίου της Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Blue Star Ferries. Το σκάφος θα αποβιβαστεί στο λιμάνι τουParos σε 0.2 km από Πάρος. Σας συμβουλεύουμε να πάτε στο λιμάνι τουΑθηνα για επιβίβαση μία έως δύο ώρες πριν από την ώρα που αναγράφεται στην κράτησή σας.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)