Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Μύκονος

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Μύκονος με πορθμείο, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

2 επιλογές για να πάτε από Λονδίνο προς Μύκονος σε αεροπλάνο, πορθμείο

 • Επιλέξτε τη διαδρομή της επιλογής σας
 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
1
Λονδίνο
Μύκονος
 • Αποκτήστε τιμές
2
Λονδίνο
Αθηνα
Μύκονος
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Μύκονος

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, πορθμείο
απόσταση2531 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Λονδίνο προς Μύκονος;

Προσφέρουμε 2 διαδρομές μέσα πορθμείο, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Λονδίνο Μύκονος. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (πορθμείο, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Λονδίνο Μύκονοςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Λονδίνο και Μύκονος σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Λονδίνο Μύκονος και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Αεροδρόμιο Mikonos, Ναυτικό Σταθμό Mykonos, Αεροδρόμιο Gatwick, Αεροδρόμιο Heathrow, Αεροδρόμιο Stansted, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μύκονος

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Λονδίνο προς Μύκονος;

Αεροπορικές εταιρείες
Το Aegean Airlines κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Heathrow LHR βρίσκεται σε 23 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Το Volotea εξασφαλίζει περιστροφή από το αεροδρόμιο Eleftherios Venizelos International ATH (βρίσκεται στα 21 km από το κέντρο του Αθηνα, Ελλάδα) έως Μύκονος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Mikonos JMK)
Το Easyjet εκτελεί την πτήση από το αεροδρόμιο Luton LTN βρίσκεται σε 46 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Μύκονος (άφιξη στο αεροδρόμιο του Mikonos JMK)
Το British Airways παρέχει αεροπορική σύνδεση από το αεροδρόμιο London City LCY (βρίσκεται στα 13 km από το κέντρο του Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Μύκονος (εξυπηρετώντας το αεροδρόμιο του Mikonos JMK)
Το Ryanair κάνει πτήση από το αεροδρόμιο Stansted STN βρίσκεται σε 51 km από το κέντρο της πόλης του Λονδίνο προς Αθηνα (άφιξη στο αεροδρόμιο του Eleftherios Venizelos International ATH)
Ναυτιλιακές εταιρείες
Τα σκάφη του Sea Jets παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E1 και του Μύκονος (Mykonos σε 0.6 km από την πόλη)
Τα δρομολόγια Aegean Speed Lines κάνουν τη διασταύρωση μεταξύ Αθηνα και Μύκονος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E1 και Mykonos αντιστοίχως 9.1 km και 0.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.
Τα πλοία της Hellenic Seaways λειτουργούν στη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ του λιμένα του Athens Piraeus E6 και του Μύκονος (Mykonos σε 0.6 km από την πόλη)
Τα σκάφη του Blue Star Ferries παρέχουν τη θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Αθηνα και Μύκονος όπου θα εξυπηρετούν τα λιμάνια της Athens Piraeus E1 και Mykonos αντιστοίχως 9.1 km και 0.6 km μακριά από το κέντρο των πόλεων τους.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Μύκονος

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Φτηνές πτήσεις από Λονδίνο προς το Μύκονος

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Λονδίνο

 • LHR Heathrow
 • LGW Gatwick
 • LCY London City
 • LTN Luton
 • STN Stansted

Αεροδρόμιο άφιξης στο Μύκονος

 • JMK Mikonos

Από ποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε Λονδίνο προς το Μύκονος ;

Υπολογίζουμε 2 αεροπορικές εταιρείες για να προγραμματίσουμε μια άμεση υπηρεσία μεταξύ του αεροδρομίου του Λονδίνο και εκείνη του Μύκονος: British Airways και Easyjet.
British Airways Λονδίνο ΜύκονοςEasyjet Λονδίνο Μύκονος

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για να πετάξετε Λονδίνο προς το Μύκονος:

 • Παρά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ταξιδιού, το Λονδίνο-Μύκονος η διαδρομή πρέπει να είναι φθηνότερη με τις συνδεδεμένες πτήσεις.
 • Αποφύγετε τα Σαββατοκύριακα για να πετάξετε Μύκονος και να είστε ευέλικτοι. Οι τιμές αλλάζουν συνεχώς και είναι διαφορετικές μία ημέρα στην επόμενη. Έχοντας κάποια ευελιξία θα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Λονδίνο προς το Μύκονος πορθμείο

Αλλάξτε στο Αθηνα και συνεχίστε να ταξιδεύετε Μύκονος επιβιβάζοντας σε ένα από τα πλοία του Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Sea Jets.

Χρησιμοποιώντας μόνο το πλοίο για να ταξιδέψετε μεταξύ αυτών των δύο πόλεων (Λονδίνο και Μύκονος) δεν είναι εφικτή. Αλλαγή τρόπων μεταφοράς και χρήσης πτήση σε συνδυασμό με το πορθμείο.

Ποιες είναι οι εταιρείες πορθμείων που ταξιδεύουν μεταξύ Λονδίνο και Μύκονος;

Οι φορείς εκμετάλλευσης των πορθμείων Sea Jets, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways και Blue Star Ferries έχουν μια τακτική γραμμή από τα λιμάνια της Λονδίνο και Μύκονος.

Sea Jets Λονδίνο ΜύκονοςAegean Speed Lines Λονδίνο ΜύκονοςHellenic Seaways Λονδίνο ΜύκονοςBlue Star Ferries Λονδίνο Μύκονος

Μύκονος τερματικά πορθμείων

 • Mykonos

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)