Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Μπέρμιγχαμ

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Μπέρμιγχαμ με τρένο, λεωφορείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Λονδίνο προς Μπέρμιγχαμ σε τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Λονδίνο
Μπέρμιγχαμ
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Μπέρμιγχαμ

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση163 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσουμε Λονδίνο προς το Μπέρμιγχαμ ;

Όπως πολλοί ταξιδιώτες, ψάχνετε για τις φθηνότερες μεταφορές από τις οποίες μπορείτε να ταξιδέψετε Λονδίνο προς το Μπέρμιγχαμ; Γενικά, περιηγείστε σε αρκετούς ιστότοπους και περάστε ώρες χωρίς να είστε σίγουροι ότι εξετάστηκαν όλες οι λύσεις μεταφοράς.

Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια ενιαία αναζήτηση στην Vivanoda, τον πολυτροπικό προγραμματιστή ταξιδιών σας στην Ευρώπη, όλες τις τιμές για τρένα, carpooling και λεωφορεία to travel to Μπέρμιγχαμ από Λονδίνο Απλά εισάγετε την ημερομηνία ταξιδιού σας Μπέρμιγχαμ και η Vivanoda κάνει τα υπόλοιπα. Οι επιλογές ταξινόμησης και τα φίλτρα είναι στη διάθεσή σας για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας.

Θα χρησιμοποιείτε κυρίως το τρένα, λεωφορεία και carpooling του London Midland, CrossCountry, Blablacar, National Express, Virgin Trains, Chiltern Railways ή MegaBus για να φτάσει Μπέρμιγχαμ.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Μπέρμιγχαμ

Αν έχετε ήδη επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς με τον οποίο θέλετε να ταξιδέψετε, μεταβείτε απευθείας στο ειδικό τμήμα:

Carpool από Λονδίνο προς το Μπέρμιγχαμ

Η επιβράβευση είναι ένας νέος τρόπος ταξιδιού που επιτρέπει στους ανθρώπους να μοιράζονται Λονδίνο-Μπέρμιγχαμ ταξίδια με άλλους. Αυτό βοηθά στη μείωση του κόστους ταξιδιού τόσο για τον οδηγό όσο και για τον επιβάτη, ενώ επίσης μειώνει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Αντίθετα με άλλα μέσα μεταφοράς, το carsharing δεν παρέχει στους ταξιδιώτες ένα προγραμματισμένο πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι όταν ψάχνετε Λονδίνο-Μπέρμιγχαμ βόλτες, θα είναι πιο πιθανό να βρεθούν αν ψάχνετε μόνο τρεις ημέρες νωρίτερα (και όχι δύο μήνες). Αυτό είναι περισσότερο μια λύση lastminute για να πάει Μπέρμιγχαμ.

τρένο Λονδίνο προς το Μπέρμιγχαμ

Είναι Λονδίνο συνδεδεμένος με Μπέρμιγχαμ με απευθείας τρένο;

Ναι, είναι δυνατόν να πάτε από Λονδίνο προς το Μπέρμιγχαμ με το τρένο χωρίς να γίνουν αλλαγές. Προσέξτε, καθώς αυτό μπορεί να εξαρτάται από την ημερομηνία του ταξιδιού σας Μπέρμιγχαμ και μπορεί να υπάρχουν λιγότερα απευθείας τρένα από Λονδίνο σε ορισμένες ημέρες. Για να ελέγξετε τις τιμές και τις διαθεσιμότητες, ξεκινήστε τώρα μια αναζήτηση για ένα Λονδίνο-Μπέρμιγχαμ εισιτήριο τρένου στη Vivanoda.

τρένο υπεραστικών μεταφορών Λονδίνο Μπέρμιγχαμ

Τα υπεραστικά τρένα εξυπηρετούν τις σημαντικότερες πόλεις κατά μήκος της πόλης Λονδίνο-Μπέρμιγχαμ διαδρομή με βελτιωμένη διάρκεια ταξιδιού σε σύγκριση με τις περιφερειακές αμαξοστοιχίες.

Λονδίνο Μπέρμιγχαμ εταιρείες τρένων

Υπάρχουν 4 αερομεταφορείς που πραγματοποιούν σιδηροδρομικές μεταφορές μεταξύ Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ: London Midland, Virgin Trains, Chiltern Railways και CrossCountry.
London Midland Λονδίνο ΜπέρμιγχαμVirgin Trains Λονδίνο ΜπέρμιγχαμChiltern Railways Λονδίνο ΜπέρμιγχαμCrossCountry Λονδίνο Μπέρμιγχαμ

Σιδηροδρομικοί σταθμοί από Λονδίνο

 • London Euston
 • London Marylebone
 • Stansted Airport

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Μπέρμιγχαμ

 • Birmingham International
 • Birmingham New Street
 • Birmingham Moor Street

Λονδίνο προς το Μπέρμιγχαμ λεωφορείο

Αυτή η διαδρομή λεωφορείων λειτουργεί χωρίς καμία αλλαγή μεταξύ Λονδίνο προς το Μπέρμιγχαμ

Πηγαίνοντας με το λεωφορείο Λονδίνο προς το Μπέρμιγχαμ μπορεί να μην είναι τόσο προφανές για εσάς. Εδώ είναι μερικοί λόγοι που μπορεί να σας ενθαρρύνουν να πάρετε το λεωφορείο Μπέρμιγχαμ.

 • ο Λονδίνο Μπέρμιγχαμ τα εισιτήρια πωλούνται σε ασυναγώνιστες τιμές, είναι απίθανο να βρείτε καλύτερες προσφορές με τους άλλους τρόπους μεταφοράς: σιδηροδρομικές ή αυτοκινητοδρόμους.
 • Ο στόλος των προπονητών MegaBus ή National Express είναι νέος και ως εκ τούτου πιο πράσινος από ό, τι το carpooling. Δεδομένου ότι το Λονδίνο Μπέρμιγχαμ ο δρόμος έχει ήδη κατασκευαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα λεωφορεία δεν απαιτούν πρόσθετη υποδομή που να στρεβλώνει το τοπίο.
 • Σχεδόν όλα τα πούλμαν είναι εξοπλισμένα με μια σύνδεση WiFi, η οποία είναι πολύ ευπρόσδεκτη για να ταξιδέψει 163 km του ταξιδιού.

Ποιες εταιρείες πούλμαν να ταξιδεύουν μεταξύ Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ;

Η MegaBus και National Express είναι οι εταιρείες πούλμαν που εκμεταλλεύονται τη γραμμή λεωφορείων Λονδίνο Μπέρμιγχαμ με άμεση εξυπηρέτηση.

MegaBus Λονδίνο ΜπέρμιγχαμNational Express Λονδίνο Μπέρμιγχαμ

Το λεωφορείο σταματά Λονδίνο

Θυμηθείτε να φτάσετε στο σταθμό λεωφορείων στο Λονδίνο τουλάχιστον 15 λεπτά ή ακόμα και 30 λεπτά πριν από την αναφερόμενη ώρα αναχώρησης. Για να αποφύγετε το λάθος λεωφορείο, ελέγξτε μπροστά όπου ο προορισμός 'Μπέρμιγχαμ'θα πρέπει να εμφανίζεται. Τέλος, παρουσιάστε το εισιτήριό σας στο προσωπικό της National Express ή MegaBus που θα σας επιτρέψει να βάζετε τις βαλίτσες σας στον κορμό και στη συνέχεια να επιβιβαστείτε.

 • London Victoria Coach Station

Στάση λεωφορείου κατά την άφιξη στο Μπέρμιγχαμ

Σε Μπέρμιγχαμ, βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τίποτα στο κάθισμά σας ή στον κορμό του προπονητή.

 • Birmingham

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Λονδίνο προς Μπέρμιγχαμ;

Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο MegaBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων London Victoria Coach Station προς Λονδίνο και του Birmingham (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το National Express είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Λονδίνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Μπέρμιγχαμ όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Birmingham που βρίσκεται περίπου 0.8 km από το κέντρο.
Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το London Midland προσφέρει μια γραμμή Λονδίνο-Μπέρμιγχαμ τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Euston (3.2 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Birmingham International κατά την άφιξη (13 km από το κέντρο)
Το Virgin Trains λειτουργεί τη γραμμή του Λονδίνο προς Μπέρμιγχαμ με ένα τρένο να αναχωρεί από London Euston για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Birmingham International (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το Chiltern Railways κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Λονδίνο-Μπέρμιγχαμ τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Marylebone (3.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Birmingham Moor Street κατά την άφιξη (0.4 km από το κέντρο)
Το CrossCountry προσφέρει μια γραμμή του Λονδίνο προς Μπέρμιγχαμ με ένα τρένο να αναχωρεί από Stansted Airport για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Birmingham New Street (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Μπέρμιγχαμ (164 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)