Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Μάντσεστερ

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Μάντσεστερ με τρένο, λεωφορείο, carpooling, αεροπλάνο

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Λονδίνο προς Μάντσεστερ σε αεροπλάνο, τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

 • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Λονδίνο
Μάντσεστερ
/
/
/
 • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Μάντσεστερ

Τρόποι μεταφοράςαεροπλάνο, Carpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση262 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Λονδίνο προς Μάντσεστερ;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Λονδίνο Μάντσεστερ. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
 • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπλάνο).
 • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Λονδίνο Μάντσεστερκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
 • Εντοπίστε πόλεις του Λονδίνο και Μάντσεστερ σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Λονδίνο Μάντσεστερ και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Manchester Piccadilly, Σταθμό λεωφορείων Manchester, Σταθμό λεωφορείων Manchester Airport, Αεροδρόμιο Manchester International, Σταθμό London Euston, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
 • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Μάντσεστερ

Αν έχετε οποιεσδήποτε προτιμήσεις για ένα συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς, λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα τμήματα:

Λονδίνο προς το Μάντσεστερ λεωφορείο

Υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ των υπεραστικών λεωφορείων Λονδίνο και Μάντσεστερ.

Το λεωφορείο σταματά Λονδίνο

Θυμηθείτε να φτάσετε στο σταθμό λεωφορείων στο Λονδίνο τουλάχιστον 15 λεπτά ή ακόμα και 30 λεπτά πριν από την αναφερόμενη ώρα αναχώρησης. Για να βεβαιωθείτε για τον προορισμό λεωφορείου, κοιτάξτε μπροστά, Μάντσεστερ»πρέπει να αναφερθεί. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικυρώσετε το εισιτήριό σας με τον οδηγό της MegaBus ή National Express, να καταθέσετε τις αποσκευές σας στον κορμό και να βρείτε το κάθισμά σας.

 • London Victoria Coach Station

Στάση λεωφορείου κατά την άφιξη στο Μάντσεστερ

Σε Μάντσεστερ, βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε τίποτα στο κάθισμά σας ή στον κορμό του προπονητή.

 • Manchester

Ποιες εταιρείες πούλμαν να ταξιδεύουν μεταξύ Λονδίνο και Μάντσεστερ;

Η National Express και MegaBus είναι οι εταιρείες πούλμαν που εκμεταλλεύονται τη γραμμή λεωφορείων Λονδίνο Μάντσεστερ με άμεση εξυπηρέτηση.

National Express Λονδίνο ΜάντσεστερMegaBus Λονδίνο Μάντσεστερ

Πηγαίνοντας με το λεωφορείο Λονδίνο προς το Μάντσεστερ μπορεί να μην είναι τόσο προφανές για εσάς. Εδώ είναι μερικοί λόγοι που μπορεί να σας ενθαρρύνουν να πάρετε το λεωφορείο Μάντσεστερ.

 • Είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον να ταξιδεύετε σε ένα σύγχρονο λεωφορείο παρά στο carpool. Επιπλέον, ο δρόμος Λονδίνο Μάντσεστερ μοιράζεται από άλλα οχήματα και δεν χρειάζεται πρόσθετη υποδομή για τη λειτουργία λεωφορείου.
 • Σχεδόν όλα τα πούλμαν είναι εξοπλισμένα με μια σύνδεση WiFi, η οποία είναι πολύ ευπρόσδεκτη για να ταξιδέψει 262 km του ταξιδιού.
 • Θα ταξιδέψετε από Λονδίνο προς το Μάντσεστερ σε ένα σύγχρονο και άνετο λεωφορείο. Τα ανακλινόμενα καθίσματα με βελτιωμένο χώρο για τα πόδια και οι τουαλέτες παρέχουν την άνεση που χρειάζεστε για να απολαύσετε το χρόνο σας στο σκάφος.

Φτηνές πτήσεις από Λονδίνο προς το Μάντσεστερ

Αεροδρόμιο αναχώρησης στο Λονδίνο

 • LHR Heathrow

Αεροδρόμιο προορισμού στο Μάντσεστερ

 • MAN Manchester International

Ποιες αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν Λονδίνο προς το Μάντσεστερ πτήσεις;

Η British Airways, Biman Bangladesh Airlines και Virgin Atlantic Airways πραγματοποιεί απευθείας πτήση Λονδίνο στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο.
British Airways Λονδίνο ΜάντσεστερBiman Bangladesh Airlines Λονδίνο ΜάντσεστερVirgin Atlantic Airways Λονδίνο Μάντσεστερ

Για να σας βοηθήσει να βρείτε φτηνότερες πτήσεις για να πετάξετε Μάντσεστερ, θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές:

 • Προτιμήστε τις συνδεδεμένες πτήσεις προς Μάντσεστερ παρά απευθείας.
 • Να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες ταξιδιού σας Μάντσεστερ. Οι ναύλοι είναι διαφορετικοί είτε η πτήση είναι προγραμματισμένη νωρίς το πρωί είτε αργά το βράδυ. Συνεπώς, συνιστάται να υπάρχει ένας σημαντικός βαθμός ευελιξίας.

Carpool από Λονδίνο προς το Μάντσεστερ

Όταν κάνετε μια κράτηση μεταξύ Λονδίνο Μάντσεστερ, θα ρυθμίσετε απευθείας με τον οδηγό πώς μπορεί να σας παραλάβει. Η πληρωμή γίνεται στον ιστότοπο του συνεργάτη μας. αυτό αποφεύγει να μιλάμε για χρήματα με τον οδηγό.

Το Carpooling διαφέρει από τα άλλα μεταφορικά μέσα λόγω ενός αόριστου χρονοδιαγράμματος. Έτσι, έχετε σίγουρα καλύτερες πιθανότητες να φτάσετε Λονδίνο-Μάντσεστερ βόλτες ψάχνουν τρεις ημέρες νωρίτερα από ένα μήνα. Αυτό είναι ενδιαφέρον για lastminute ταξίδι στο Μάντσεστερ.

τρένο Λονδίνο προς το Μάντσεστερ

Λονδίνο Μάντσεστερ εταιρείες τρένων

Η εταιρεία τρένων που εκτελεί αυτό το ταξίδι είναι η Virgin Trains.
Virgin Trains Λονδίνο Μάντσεστερ

Υπάρχει απευθείας τρένο για το Λονδίνο-Μάντσεστερ δρόμο;

Ναι το Λονδίνο προς το Μάντσεστερ Η διαδρομή εξυπηρετείται από απευθείας τρένο. Να γνωρίζετε ότι ανάλογα με την ημέρα της εβδομάδας, το χρονοδιάγραμμα μπορεί να αλλάξει και να κατευθύνει τα τρένα να μην λειτουργούν κάθε μέρα. Για να ελέγξετε τις τιμές και τις διαθεσιμότητες, ξεκινήστε τώρα μια αναζήτηση για ένα Λονδίνο-Μάντσεστερ εισιτήριο τρένου στη Vivanoda.

τρένο υπεραστικών μεταφορών Λονδίνο Μάντσεστερ

Ο σιδηροδρομικός σταθμός bewteen Λονδίνο και Μάντσεστερ εξυπηρετούνται από υπεραστικά τρένα ταχύτερα από τα περιφερειακά τρένα.

Σιδηροδρομικοί σταθμοί από Λονδίνο

 • London Marylebone
 • Stansted Airport
 • London St Pancras
 • London Euston
 • Balham

Άφιξη σιδηροδρομικών σταθμών στο Μάντσεστερ

 • Manchester Piccadilly

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)