Ταξιδέψτε από Λονδίνο προς Ληντς

Οργανώστε το ταξίδι σας Λονδίνο προς Ληντς με τρένο, λεωφορείο, carpooling

Ημερομηνία Μετάβαση
(Ημερομηνία Επιστροφής)
1
έρευνα  
διαφήμιση

1 πιθανή επιλογή να πάτε από Λονδίνο προς Ληντς σε τρένο, αυτοκίνητο, λεωφορείο

  • Εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές.
Λονδίνο
Ληντς
/
/
  • Αποκτήστε τιμές

Ταξίδι Λονδίνο Ληντς

Τρόποι μεταφοράςCarpooling, λεωφορείο, τρένο
απόσταση273 km
Άμεση γραμμήΝαί

Πώς να πάτε από Λονδίνο προς Ληντς;

Προσφέρουμε 1 διαδρομές μέσα τρένο, λεωφορείο, Carpooling για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας Λονδίνο Ληντς. Τα ταξίδια που παρουσιάζονται ταξινομούνται σύμφωνα με δείκτη απόδοσης (ο οποίος μετράται ανάλογα με τον αριθμό των αλλαγών, την εκτιμώμενη διάρκεια, την απόσταση από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της πόλης που εξυπηρετεί ...). Θα είστε σε θέση να:
  • Ταξινόμηση αποτελεσμάτων ανά τρόπο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, Carpooling).
  • Αποκτήστε τιμές, ώρες και διάρκεια του ταξιδιού Λονδίνο Ληντςκάνοντας κλικ στο κουμπί "Προβολή τιμών" και καθορίζοντας τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και τον αριθμό των επιβατών. Προσοχή: προσπαθούμε να συλλέξουμε ένα μέγιστο επιτόκιο από τις διάφορες ιστοσελίδες ταξιδιωτών εταίρων για να σας ενημερώσουμε στην καλύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.
  • Εντοπίστε πόλεις του Λονδίνο και Ληντς σε έναν χάρτη καθώς και στη διαδρομή Λονδίνο Ληντς και τα διάφορα σημεία αλληλογραφίας (Σταθμό Leeds, Σταθμό λεωφορείων Leeds, Σταθμό Bramley (West Yorks), Σταθμό Cross Gates, Σταθμό London St Pancras, ...) κάνοντας κλικ στο κουμπί "Λεπτομέρειες & Χάρτης".
  • Βρείτε ένα ξενοδοχείο στο Ληντς

Από ποιοι μεταφορείς πρέπει να πάτε Λονδίνο προς Ληντς;

Σιδηροδρομικές εταιρείες
Το East Coast προσφέρει μια γραμμή Λονδίνο-Ληντς τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Kings Cross (3.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Leeds κατά την άφιξη (1.4 km από το κέντρο)
Το Northern Rail λειτουργεί τη γραμμή του Wakefield προς Ληντς με ένα τρένο να αναχωρεί από Wakefield Kirkgate για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Leeds (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το East Midlands Trains κάνει τη σιδηροδρομική σύνδεση Λονδίνο-Ληντς τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London St Pancras (3.4 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Leeds κατά την άφιξη (1.4 km από το κέντρο)
Το CrossCountry προσφέρει μια γραμμή του Σέφιλντ προς Ληντς με ένα τρένο να αναχωρεί από Sheffield για να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Leeds (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το Grand Central λειτουργεί τη γραμμή Λονδίνο-Wakefield τρένο από το σιδηροδρομικό σταθμό London Kings Cross (3.6 km από το κέντρο της πόλης) και εξυπηρετεί το σιδηροδρομικό σταθμό Wakefield Kirkgate κατά την άφιξη (0.3 km από το κέντρο)
Carpooling
Ανάλογα με την απαιτούμενη ημερομηνία, η Blablacar μπορεί να προσφέρει προσφορές για να εκτελέσει ένα carpooling Λονδίνο-Ληντς (274 km)
Εταιρείες λεωφορείων
Το λεωφορείο MegaBus παρέχει υπηρεσία λεωφορείων από το σταθμό λεωφορείων London Victoria Coach Station προς Λονδίνο και του Leeds (Αγγλία Ηνωμένο Βασίλειο)
Το National Express είναι ο χειριστής που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε στη γραμμή μεταξύ της πόλης Λονδίνο (υπηρεσία προς το σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station σε 1.8 km από το κέντρο της πόλης) και στην πόλη του Ληντς όπου ο προπονητής θα σας αφήσει μακριά στο σταθμό των λεωφορείων του Leeds που βρίσκεται περίπου 5992 km από το κέντρο.

Όλοι οι τρόποι μεταφοράς Λονδίνο Ληντς

Για το ταξίδι του Λονδίνο (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) έως Ληντς (Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο) με απόσταση 273 χλμ. Μπορείτε να δανειστείτε 3 τρόποι μεταφοράς, ενδεχομένως συνδυασμός Carpooling, λεωφορείο και/ή τρένο, και σύμφωνα με την οποία η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι σημαντικά διαφορετική.
Το τρένο Λονδίνο Ληντς είναι άμεση.
Τρένα της East Coast ή East Midlands Trains προς Ληντς αναχώρηση από το σιδηροδρομικό σταθμό London Kings Cross προς Λονδίνο. Η άφιξη στο Ληντς θα είναι στο σταθμό του Leeds (1.4 km από το κέντρο).
Είστε τυχεροί, υπάρχει μια απευθείας γραμμή λεωφορείων Λονδίνο-Ληντς που είναι συχνά η πιο οικονομική λύση.
Θα επιβιβαστείτε σε λεωφορείο της MegaBus ή National Express στο Λονδίνο. Το λεωφορείο θα σας αποβάλει στο σταθμό των λεωφορείων Leeds (5992 km από Ληντς, ΡΡΡ). Πηγαίνετε στο σταθμό λεωφορείων του London Victoria Coach Station (στις 1.8 km από Λονδίνο) το αργότερο 15 λεπτά πριν από την ώρα αναχώρησης Ληντς.
Στο Blablacar πιθανότατα θα βρείτε οδηγούς που μοιράζονται το όχημά τους για τη διαδρομή Λονδίνο-Ληντς.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)